Moderatorius: signs

Parašė ciaupas
#406414 Cia tas aktyvinimas yra lb salyginis dalykas. Pvz lamiktalis mane slopina nors turetu buti priesingai, lyrica nors ir mazina nerima veikia labiau energiskai nei raminamai. Cia kol pats nepabandai nznosi kaip tave vienas ar kitas preparatas paveiks. Pvz nortripas triciklis turetu slopinti o manes ne, isvis nuo jo salutiniu nejauciu. Nortripo brolis amitriptilinas net nedidele doze stipriai slopina. Is oficialiai aktyvinanciu yra tik bupropionas. Mane dar pakankamai neblogai aktyvina cyclodolis bet salutiniai lb stiprus. Kai pats pabandai zinai kaip tave tas veikia.
Parašė Graikas
#406416 Mano psichoterapeute sako,jog psichiatrijoje gydymas vaistais yra daugiau menas nei mokslas :)
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
Graikas rašė:Man nei vienu vaistu nekompensuoja,tai sumoku uz 1men apie 160eu :(

Jau gydausi 11 metų ir už vaistus niekada gaug nemoku. Gydytojai paraso tokią diagnozę, kad vaistus kuo pigiau gauti. Visada paklausia ar ne per brangu. Čia gydytojo reikalas pasirūpinti, kad ligoniui būtų kuo pigiau, o ne pyškinti receptus tokiems brangiems vaistams
Parašė Graikas
Aldona Julita rašė:
Graikas rašė:Man nei vienu vaistu nekompensuoja,tai sumoku uz 1men apie 160eu :(

Jau gydausi 11 metų ir už vaistus niekada gaug nemoku. Gydytojai paraso tokią diagnozę, kad vaistus kuo pigiau gauti. Visada paklausia ar ne per brangu. Čia gydytojo reikalas pasirūpinti, kad ligoniui būtų kuo pigiau, o ne pyškinti receptus tokiems brangiems vaistams

Ko gero su mano diagnoze nepriklauso jokia kompensacija. Daktare klause manes ar neperbrangu. Sutikau moketi uz vaistus tiek,nes jie man padeda jaustis geriau.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#406434 Šiaip kai gėriau antidepresantus, rinkdavausi tuos, kurie buvo be kompensacijos. Nes poveikis, mano požiūriu, buvo geresnis.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#406435 man ssri ir mirtazapina kompensuoja prie sizoafektinio, bet venlafaxinas geriau veikia
Parašė feniksas
#406438 as irgi sutinku, jog AD nekompensuojami dazniausiai geriau veikia, turejau pazistama kuri vaziuodavo specialiai i lenkija pirkti AD,nes ten pigiau, ir tai mokedavo 60-80e gaila pavadinimo nepamenu, dave man pamegint tu AD, tai 3dienas geriau buvo savijauta super, db man rodos lenkijoj jau nera taip paprasta nusipirkti vaistu kaip anksciau kalbu apie AD, neuroleptikus ir visus kitus, kuriuos mes naudojame. teko kelis kart ismegint brangiu AD, tai savijauta buvo superine, daug geresne nei pvz kokio sertralino, nors sitas AD visai neblogas.
Parašė feniksas
#406439 Emar, gal gali konkreciai ivardint pavadinimus tu brangesniu AD ar tu kurie is tiesu puikiai veikia ir likai jeis patenkintas, manau tokia info ne man vienam praverstu
Vartotojo avataras
Parašė emar
#406440 Aš labai paprastus naudojau. Cipralex'ą gėriau, o kompensuojami buvo escitalopram actavis ir escitalopram teva bandžiau. Man tik depresiją reikėjo gydytis. Ir nerimui malšinti gėriau bromazepamą. Retsykiais, kai neužmigdavau.
Parašė Graikas
#406442 Mano diagnoze : adaptacijos sutrikimai f43.3 ir miego sutrikimai. Diagnozes nepriskyre nerimui.
Geriu vaistus:
Vartioxetine 56tbl
Modafinilas 30tbl
Aripiprazole 14 tbl
Mirtazapinum 30tbl
Modafinilas is black market,bet pereisiu prie vaistinio nes kainu skirtumas gaunasi tik 10 eu
O jei veiks bupropionas gerai,tai modafinilo atsisakysiu.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#406767 Čia ne naujas antidepresants, čia jau gan senokas. Dabar nauji yra esketamine, zulresso, brexanolone. Jau dabar esam tam laikotarpyje, kai sukurti naujos kartos antidepresantai :) o nuo ko jį paskyrė?
Parašė Nikotin-Koffein
#406768 nuo sociofobijos,panikos ataku ir nerimo. Prisiskaiciau internete,prisiziurejau youtubei apie siuos antidepresantus ir labai bijau dabar naudoti juos :( o olanzapinas mane baisiai slopindavo, blogai as jausdavaus nuo jo