Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
nulis rašė:Nuo ryt geriu. Sako gydytoja, kad reikia per pietus. Sako, iki 16 val. kažkur. O ryte reikia AD. Tai, tai, tai, sakau, o ką, o ką, jeigu aš, jeigu aš, tik 16 val. atsikeliu? Sako, nieko, pradėsi keltis anksčiau. :bloga

Nuli, kelnes privariau, nes dialogas vyko lygiai taip pat :D Tik aš gavau du kartus dienoj - per pietus ir vakare. Ji rašo ir sako "per pietus - reiškia tarp 12 ir 16". Mano akys kvadratinės, o ji žvengia: va va, įprasi keltis man bent jau 9-tą, nes dar ryte reikia išgert :D

Pašalinis poveikis - migdo kaip turi būti, sėdžiu prie kompo ir stengiuosi neknabtelt į klaviatūrą. Gydytoja sakė, kad taip ir turi būt :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#102911 O žinot - veikia. Jau jaučiu, kad veikia :DD
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#102919 Hm, keista kad migdo, nes parašyta, kad kaip tik aktyvumui pakelti.. Dar geriu po 1/4 tab, nežinau ar ką tiek suveikia, bet gal nuo tiek nebus abstinencijos kai baigsis.. Kaip smagu kad tau tinka :)))
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#102920 Fluanxolis neturėtų migdyti. Gal mieguistumas nuo AD?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#102921 Migdė tik pirmom dienom. Dabar jau veikia kaip priklauso, lyg ir :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#102923 O kokį poveikį jauti? Nes man tai FLuanxolį paskui keitė į Tiapridalį.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#102928 Nuli, o tau svoris nuo neuroleptikų neauga?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#102931 Nebesėdžiu kaip zombis. Truputį adekvačiau reaguoju į realybę ir šiek tiek lengviau išsijudint kažką veikt. Tai dar labai nežymu, bet jaučiasi. Ir aiškiai nuo vaistų, nes jaučiu, kaip pradeda veikti tabletė ir kaip jos veikimas silpsta.
Pirmom dienom gali sukelti mieguistumą.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#102932 Šiaip tai sustorėjus dabar esu bent 5 kg, bet tai maniau, kad čia nuo žiemos ir visiško nejudėjimo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#104896 Prajuokinau daktarę, sako ir kaip sugebėjai į keturias dalis padalint?.. :D . Tai va, liepė jokių dalinimų, gert daugiau.. Bijau.. Na, nėr kur dėtis...
Parašė Nematoma
#107223 Oj, fluanxol'is "pričiūdų" visokių pridarė :D visų pirmą padariau pikta kaip velnias, pavydėdavau nepažįstamiems žmonėms, kad jie turi veiklos, visur eina, viska daro, o aš kaip zombis sėdžiu užsidarius, beleką galėdavau aprėkt, apkoliot ir nejaust jokio gailesčio, kas liečia emocija - visiška bejausmė tapau, nesupratau, kas yra laimė, kas yra juokas, o apie kažkokius romantiškus jausmus nebuvo nė kalbos :D va...dar prie visų šitų biesų prisidėjo tai, kad naktimis regėdavau haliucinacijas, būdavo taip - tik atsiguli į lovą, ir į darbą kibdavo vaizduotė, tai regėdavau beskraidančias knygas po kambarį, kažkokius šnabždesius girdėdavau, matytų filmų nuotrupas, be to, atrodydavo, jog kambarys sukasi :bloga na, žodžiu, po dviejų savaičių vartojimo aš juos numečiau.
Parašėnondescript
#107279 geriu jau pora menesiu fluanxol, bet nejauciu jokio poveikio, net nesuprantu ka jie turetu daryt, gydytojas paskyre, kad gerciau maziau xanax ir pridure, kad jie stimuliuoja, bet nei xanax nustojau gert, nei atsirado noras kazka veikt, nei nerimas dingo. buna neisgeri kelias dienas ir jokio skirtumo nepasijaucia
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#107282 Na man gal gal truputi aktyvumo ir pridėjo, bet vistiek tiek po tris per dieną tai tikrai negersiu, ne arklys. Tik man kažkaip keistai, aš įsivaizduoju, kad Fluanxol yra antidepresantai, bet gydytoja paskyrė ir sako jei nelengvės bandysim kokius antidepresantus taikyt. ??? O tai čia kas tada,ką ne AD? Išvis neįsivaizduoju kaip tuos vaistus atiderint..
Parašėnondescript
#107311 fluanxol yra antipsichotiniai vaistai, kaip suprantu jais gydo tik depresija su nerimu
Parašė Nematoma
#107330 Fluanxol'is neuroleptikas