Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#359092 Gal gerk paprasta serokveli, gaila, kad xr nebera....
Bandziau 100mg kvetiapina vietoj 100 serokvelio viena nakti nieko labai blogai nebuvo, paskui aisku nemiegojimai prasideda...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
maumau15 rašė:bandei gerti ketipinor?

Taip bandžiau, bet jis man trumpai veikia, užmigdytų, bet neišmiegočiau visos nakties, nebent didelėm dozėm. Be to tikslas su gyd. buvo palikt vieną neuroleptiką (olanzapin) ir vieną AD. Nes vienu metu gėriau 5 psichotropinius vaistus. :bloga Kažkaip tas paprastas quetiapinas man nebent didelėm dozėm eina per kelis kartus vartojant į dieną. Jei nesigaus su olanzapinu, bandysim paprastą quetiapiną turbūt. Teko gert 800mg, bet nepamenu ar paprastą ar XR.
Parašė AidasGiriu
#359129 Nutraukiau kvetiapiną prieš tris dienas it užėjo tokia depresija.............. Niekas nebeteikkia malonumo, absoliučiai niekas............... Negaliu net gulėt ir žiūrėt į vieną tašką........ Galvojau stipresnių rūkalų reikia kad atisgaučiau, bet čia smegenys kreipesi dėl kbetiapino.... Košmaras
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
AidasGiriu rašė:Nutraukiau kvetiapiną prieš tris dienas it užėjo tokia depresija.............. Niekas nebeteikkia malonumo, absoliučiai niekas............... Negaliu net gulėt ir žiūrėt į vieną tašką........ Galvojau stipresnių rūkalų reikia kad atisgaučiau, bet čia smegenys kreipesi dėl kbetiapino.... Košmaras

vaistus gydytoja nutrauke ar pats sugalvojai nutraukti?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
KunigaikštisMyškinas rašė:

Taip bandžiau, bet jis man trumpai veikia, užmigdytų, bet neišmiegočiau visos nakties, nebent didelėm dozėm. Be to tikslas su gyd. buvo palikt vieną neuroleptiką (olanzapin) ir vieną AD. Nes vienu metu gėriau 5 psichotropinius vaistus. :bloga Kažkaip tas paprastas quetiapinas man nebent didelėm dozėm eina per kelis kartus vartojant į dieną. Jei nesigaus su olanzapinu, bandysim paprastą quetiapiną turbūt. Teko gert 800mg, bet nepamenu ar paprastą ar XR.

tu gerei du antidepresantus ??? quetiapinum 800 mg slopindavo labai?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
maumau15 rašė:
Phurriz rašė:Nedaug 2 antidepresantai. Esu 4 ar 5 vienu metu geres :)

kodel tiek daug? :bloga

Blogai buvo tai bandem visokius varijantus su gydytoja kol atradom tinkama :DD Pamenu ejo mirtazapinas 30 mg seroxatas 20 mg quetiapinas 300 mg elontrilis 150 mg tiapridalis 100 mg midazolam 7,5 mg tranxene 5 mg
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:
maumau15 rašė:
Phurriz rašė:Nedaug 2 antidepresantai. Esu 4 ar 5 vienu metu geres :)

kodel tiek daug? :bloga

Blogai buvo tai bandem visokius varijantus su gydytoja kol atradom tinkama :DD Pamenu ejo mirtazapinas 30 mg seroxatas 20 mg quetiapinas 300 mg elontrilis 150 mg tiapridalis 100 mg midazolam 7,5 mg tranxene 5 mg

toks antidepresantu kiekis neissaukdavo euforines busenos? labai esu nustebus kad toki vaistu kieki paskiria gydytojas :bloga
Parašė AidasGiriu
maumau15 rašė:
AidasGiriu rašė:Nutraukiau kvetiapiną prieš tris dienas it užėjo tokia depresija.............. Niekas nebeteikkia malonumo, absoliučiai niekas............... Negaliu net gulėt ir žiūrėt į vieną tašką........ Galvojau stipresnių rūkalų reikia kad atisgaučiau, bet čia smegenys kreipesi dėl kbetiapino.... Košmaras

vaistus gydytoja nutrauke ar pats sugalvojai nutraukti?

Gydytoja, palaipsniui
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
maumau15 rašė:
KunigaikštisMyškinas rašė:

tu gerei du antidepresantus ??? quetiapinum 800 mg slopindavo labai?

Gėriau vienus AD, tris neuroleptikus ir normotimiką. Šiaip daugiausia 2 AD gėriau. Dabar vienus AD ir vieną neuroleptiką. Šiandien pirmą k. normaliai miegojau nuo pirmadienio, kai nutraukiau seroquelXR. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
estranged rašė:Kokius tris neuroleptikus vartojai vienu metu ir nuo ko?

Teko matyt sunkesniu ligoniu kokius vaistus skiria tai ten dozes kokios ir kiek ju duoda net nepatiketu cia forume niekas :)
Vartotojo avataras
Parašė estranged
Phurriz rašė:
estranged rašė:Kokius tris neuroleptikus vartojai vienu metu ir nuo ko?

Teko matyt sunkesniu ligoniu kokius vaistus skiria tai ten dozes kokios ir kiek ju duoda net nepatiketu cia forume niekas :)

O kaip jauciasi tie ant mega doziu? pagereja ar tiesiog miega visa laika?