Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417395 Tikrai taip. Man būdavo vartojimo pradžioj labai stiprus svaigimas galvos.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Tikrai taip. Man būdavo vartojimo pradžioj labai stiprus svaigimas galvos.

Ka tokiu atveju daryti?gal mažinti?dabar geriam 20mg.nes kai pakėlė berots po kurio laiko,sveikti kartas nuo karto pasako jog svaiksta galva.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Man visada akatizija prasidėdavo po mėnesio vartojimo kažkodėl. Bet jau po poros savaičių irgi turėtum jaust kažką. Gal ptfu ptfu ptfu nebus tau jos. Nes šiaip super vaistas, nerimą man iškart užgesino, deja negaliu aš tų neuroleptikų vartot šį kartą :/ anksčiau geriau toleruodavau. Kaldavau 15mg abilify ir staigiai pasveikdavau anksčiau :D

O ka tada vietoj jų ?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417399 Kad praeina su laiku. Nieko nedarydavau aš, tiesiog po kurio laiko praeidavo svaigulys. :/
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417400 Vietoj abilify.. hmm. Na rispoleptas man visai neblogai kažkada padėdavo. Jis labiau slopinantis nei abilify
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417403 Bet man regis jūs minėjot jog rispoleptas jums nelabai.. tad nežinau. Šiaip man rispoleptas kažkada labai padėjo, gal geriau net nei abilify. Tik nuo jo labai svorio priaugęs buvau. Na dar olanzapinas yra, bet irgi lygtais minėjot kad bandėt. . O kaip sūnus laikos? Abilify vis dėl to neduoda rezultatų?
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Kad praeina su laiku. Nieko nedarydavau aš, tiesiog po kurio laiko praeidavo svaigulys. :/

Aišku gal ir mums praeis ,o gal mažinti reikia?nes jis sakė jog ji ir papikina kartais.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417408 Na neteko man vartot daugiau nei 15mg, tai neįsivaizduoju. Pasišnekėkit su daktare, gal tikrai nėra prasmės daugiau nei 15mg imt. Turėtų šiaip šalutiniai per mėnesį ar pusantro praeiti. Man tik svaigimas buvo, tiek pradedant vartot tiek ir numetinėjant pasvaigdavo galva.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Kad praeina su laiku. Nieko nedarydavau aš, tiesiog po kurio laiko praeidavo svaigulys. :/

Aišku gal ir mums praeis ,o gal mažinti reikia?nes jis sakė jog ji ir papikina kartais.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Bet man regis jūs minėjot jog rispoleptas jums nelabai.. tad nežinau. Šiaip man rispoleptas kažkada labai padėjo, gal geriau net nei abilify. Tik nuo jo labai svorio priaugęs buvau. Na dar olanzapinas yra, bet irgi lygtais minėjot kad bandėt. . O kaip sūnus laikos? Abilify vis dėl to neduoda rezultatų?

Gerem resperidona nepadėjo ir svoris augo,olanzapinas,išvis davede iki ligonines,dabar geriam arispa 2,5men tikrai mažais zinksniukais geryn ,kaip jus sakot mažais zinksniukais ,buvom isvyke į kelione,dvi savaites,aišku simptomų dar yra,bet kaip daktarai sakė kad gali ir išlikti kai kurie simptomai,tai bandom susigyventi atskirti,aisku norisi daugiau motyvacijos kaip jis sako džiaugsmo ,bet jau kaip buvo ir dabar tikrai pliusiuku yra,tik pergyvena dabar dėl mokyklos,bijo,kad kas neuzeitu ,plius nuo haloperidolio šalutiniai kartais dar buna sakė prašys ,kad nuimti bet aš bijau dar.bet jau pažangu yra tikrai į lauka iseina su draugais ,bet su kuriais nori tik :))) Siand jo gimtadienis sukako 15metu,gryzo pavargęs ir papikino tai užlipo į savo lova ir pakrito vaikis :))) tai 13d pas daktare zesim ,kas kaip.ačiū,kad pasiteiraujate :)))
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417413 Na tikiuos pavyks nusimest haloperidolį ateity. Man labai jau jis nepatiko, abilify tai kaip ir neblogai visai. Jei jau išbandėt tiek olanzapiną tiek risperidoną tai tuomet reik tikėtis kad su abilify pagerės. O pykinimas galbūt nuo streso, nuovargio. Jeigu susinervavo per rugsėjo 1 tai nieko keisto.
Parašė Ramunyte
Deividas rašė:Na tikiuos pavyks nusimest haloperidolį ateity. Man labai jau jis nepatiko, abilify tai kaip ir neblogai visai. Jei jau išbandėt tiek olanzapiną tiek risperidoną tai tuomet reik tikėtis kad su abilify pagerės. O pykinimas galbūt nuo streso, nuovargio. Jeigu susinervavo per rugsėjo 1 tai nieko keisto.

Na labai tikiuos ,kad pavyks pamažu pavyks nuiminėti ,taip ir sūnui jis nepatinka dėl šalutiniu :bloga jo ir aš taip galvoju stresas ,mažiau miegojo,viskas susidėjo ,zesim kaip pamokose seksis vaikui.
Parašė Ramunyte
Ramunyte rašė:
Deividas rašė:Bet man regis jūs minėjot jog rispoleptas jums nelabai.. tad nežinau. Šiaip man rispoleptas kažkada labai padėjo, gal geriau net nei abilify. Tik nuo jo labai svorio priaugęs buvau. Na dar olanzapinas yra, bet irgi lygtais minėjot kad bandėt. . O kaip sūnus laikos? Abilify vis dėl to neduoda rezultatų?

Gerem resperidona nepadėjo ir svoris augo,olanzapinas,išvis davede iki ligonines,dabar geriam arispa 2,5men tikrai mažais zinksniukais geryn ,kaip jus sakot mažais zinksniukais ,buvom isvyke į kelione,dvi savaites,aišku simptomų dar yra,bet kaip daktarai sakė kad gali ir išlikti kai kurie simptomai,tai bandom susigyventi atskirti,aisku norisi daugiau motyvacijos kaip jis sako džiaugsmo ,bet jau kaip buvo ir dabar tikrai pliusiuku yra,tik pergyvena dabar dėl mokyklos,bijo,kad kas neuzeitu ,plius nuo haloperidolio šalutiniai kartais dar buna sakė prašys ,kad nuimti bet aš bijau dar.bet jau pažangu yra tikrai į lauka iseina su draugais ,bet su kuriais nori tik :))) Siand jo gimtadienis sukako 15metu,gryzo pavargęs ir papikino tai užlipo į savo lova ir pakrito vaikis :))) tai 13d pas daktare zesim ,kas kaip.ačiū,kad pasiteiraujate :)))

Dar pridursiu jog buna dienų kai nekenčia žmonių nervina erzina ,tada vis kartoja aš esu aš ,aš begalybe ,Dieve kaip šiurpindavo mane dabar apsipratau tiesiog išeinam iš žmonių suduodu diazapamo ir aprimsta ,bet čia jau retai tai supratau kad čia ir yra ligos simptomas.o daugiau tokiu labai pastebimu simptomų gal ir mažai ,dar kartais susigušti nori pečius vis sakau išties nugara nesukuprok nebijok žmonių,nes kai blogai jausdavosi tiesiog bėgdavo namo uzsidarydavo o dabar to beveik nebera,dar kartais išlenda vaikiskumas,bet irgi tik retkarčiais ,visi minusai va.ir nesitvarkymas :D bet irgi kai primenu pasakau padaro :DD dazniausiai jo liga su pykčiu nekentimo žmonių baime nerimas ir aišku kiti šizo simptomai.dabar jie apmazeje .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#417428 Aš geriu dabar po 20mg. Šalutiniai pradžioj buvo kad pykino ir kūno temperatūros reguliacija sutriko, atrodė vis kad turiu temperatūros, bet kai matavaus (gal 20k.), tai buvo 36,6... Dabar retai vos vos papykina. Bet galima su tuo gyventi. Nerimo nelabai nuima... Bet gal dar reikia palaukti... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Ramunyte rašė:
Ramunyte rašė:

Dar pridursiu jog buna dienų kai nekenčia žmonių nervina erzina ,tada vis kartoja aš esu aš ,aš begalybe ,Dieve kaip šiurpindavo mane dabar apsipratau tiesiog išeinam iš žmonių suduodu diazapamo ir aprimsta ,bet čia jau retai tai supratau kad čia ir yra ligos simptomas.o daugiau tokiu labai pastebimu simptomų gal ir mažai ,dar kartais susigušti nori pečius vis sakau išties nugara nesukuprok nebijok žmonių,nes kai blogai jausdavosi tiesiog bėgdavo namo uzsidarydavo o dabar to beveik nebera,dar kartais išlenda vaikiskumas,bet irgi tik retkarčiais ,visi minusai va.ir nesitvarkymas :D bet irgi kai primenu pasakau padaro :DD dazniausiai jo liga su pykčiu nekentimo žmonių baime nerimas ir aišku kiti šizo simptomai.dabar jie apmazeje .

Na skamba lyg ir neblogai. Svarbu balsai aprimtų ir nerimas/pyktis. Visa kita jau antroj eilėj kaip kad nesitvarkymas ar vaikiškumas ar kiti asmenybės bruožai. :D Nerimas irgi kai sumažės tai ir žmonių pradės nebebijot. Aš pats žmonių labai vengiu kai nerimas didelis, nes tiesiog įtampą kelia bendravimas, nuovargį duoda. Panašu kad gerėja jam, tai super. Ateity nusimesit haloperidolį ir dar turėtų labiau atsigaut, reik tik kantrybės dar bent pora mėnesių.