- 2021 09 01, 13:55
Deividas rašė:Bet man regis jūs minėjot jog rispoleptas jums nelabai.. tad nežinau. Šiaip man rispoleptas kažkada labai padėjo, gal geriau net nei abilify. Tik nuo jo labai svorio priaugęs buvau. Na dar olanzapinas yra, bet irgi lygtais minėjot kad bandėt. . O kaip sūnus laikos? Abilify vis dėl to neduoda rezultatų?
Gerem resperidona nepadėjo ir svoris augo,olanzapinas,išvis davede iki ligonines,dabar geriam arispa 2,5men tikrai mažais zinksniukais geryn ,kaip jus sakot mažais zinksniukais ,buvom isvyke į kelione,dvi savaites,aišku simptomų dar yra,bet kaip daktarai sakė kad gali ir išlikti kai kurie simptomai,tai bandom susigyventi atskirti,aisku norisi daugiau motyvacijos kaip jis sako džiaugsmo ,bet jau kaip buvo ir dabar tikrai pliusiuku yra,tik pergyvena dabar dėl mokyklos,bijo,kad kas neuzeitu ,plius nuo haloperidolio šalutiniai kartais dar buna sakė prašys ,kad nuimti bet aš bijau dar.bet jau pažangu yra tikrai į lauka iseina su draugais ,bet su kuriais nori tik

Siand jo gimtadienis sukako 15metu,gryzo pavargęs ir papikino tai užlipo į savo lova ir pakrito vaikis

tai 13d pas daktare zesim ,kas kaip.ačiū,kad pasiteiraujate