Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
estranged rašė:
Phurriz rašė:
estranged rašė:Kokius tris neuroleptikus vartojai vienu metu ir nuo ko?

Teko matyt sunkesniu ligoniu kokius vaistus skiria tai ten dozes kokios ir kiek ju duoda net nepatiketu cia forume niekas :)

O kaip jauciasi tie ant mega doziu? pagereja ar tiesiog miega visa laika?

Miega, guli arba vaiksto po kolidoriu i sienas atsireme ar su seseles pagalba :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#359719 Man israse 25mg kvetiapino, del sutrikusio miego. Turiu ir nerimo problema. Ar tokia doze kvetiapino slopina nerima?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#361798 Gali but, kad xr vel prades vesti po kurio laiko, nes atseit buvo taip, kad buvo kompensuojami, todel brangiu patys daktarai atceit nelabai galejo rasyt, tai padarys nekompensuojamus ir vel prades vest.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
KunigaikštisMyškinas rašė:Nekompensuojami jie šimtais kainuoja, tai mano atveju lieka paprastas. :bloga

Internete senos neteisingos kainos daktare uz paprasta sake reiks 30 moket mes kazkur 10-15 mokam, bet cia dviem menesiam pakuote tai 7 eurai menesiui skaityt, nes maziausias po 200 yra. Gal tas xr 30 euru kainuoja, aisku, kad perbrangu 30, net su antra grupe, bet tikrai nesimtais.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
VVika rašė:Man israse 25mg kvetiapino, del sutrikusio miego. Turiu ir nerimo problema. Ar tokia doze kvetiapino slopina nerima?

Prisijungiu su panašiu klausimu. Dėl miego. Gėriau 25 mg kvetiapino. Dabar miegas sutrikęs, nežinau nuo ko, gal nuo atyvinančio antidepresanto, nors anksčiau taip nebūdavo, bet esmė - sutrikęs miegas, jaučiuosi jautresnė ir na negerai, kai gerai neišsimiegi. Dabar padidinau kvetiapiną nakčiai iki 1,5 tabletės - deja miegas tik truputuką pailgėjo.
Kvetiapinas mane gerai užmigdo, naktį neišbundu, bet rytais per anksti išbundu. Išmiegu 5-6 val. Gydytojai spėju sakys, kas normalu, bet juk sako, kad reikia 8 val išmiegoti, bent 7 val. O dar žinant, kad aš visada miegodavau po 8-9 val. Dabar man tas trūkumas labai jaučiasi. Gal kas susidūrėte su panašia bėda. Tarsiuosi su gydytoja, bet jau su ja apie tai kalbėjom. Jos patartas migdomasis šalia kvetiapino nepadėjo. Nebent keisti iš esmės raminamąjį. Geriu clonezapamą, jis nerimą man gerai tvarko. O priėjimas prie bromazepamo nežinau, ar bus taip efektyvu. Žodžiu, esu pasimetusi. JAu net galvoju apie 2 tabletes po 25 mg kvetiapino nakčiai, bet tada ryte apdujusi būsiu :(
Parašė anonimasx
HappyAngel rašė:
VVika rašė:Man israse 25mg kvetiapino, del sutrikusio miego. Turiu ir nerimo problema. Ar tokia doze kvetiapino slopina nerima?

Prisijungiu su panašiu klausimu. Dėl miego. Gėriau 25 mg kvetiapino. Dabar miegas sutrikęs, nežinau nuo ko, gal nuo atyvinančio antidepresanto, nors anksčiau taip nebūdavo, bet esmė - sutrikęs miegas, jaučiuosi jautresnė ir na negerai, kai gerai neišsimiegi. Dabar padidinau kvetiapiną nakčiai iki 1,5 tabletės - deja miegas tik truputuką pailgėjo.
Kvetiapinas mane gerai užmigdo, naktį neišbundu, bet rytais per anksti išbundu. Išmiegu 5-6 val. Gydytojai spėju sakys, kas normalu, bet juk sako, kad reikia 8 val išmiegoti, bent 7 val. O dar žinant, kad aš visada miegodavau po 8-9 val. Dabar man tas trūkumas labai jaučiasi. Gal kas susidūrėte su panašia bėda. Tarsiuosi su gydytoja, bet jau su ja apie tai kalbėjom. Jos patartas migdomasis šalia kvetiapino nepadėjo. Nebent keisti iš esmės raminamąjį. Geriu clonezapamą, jis nerimą man gerai tvarko. O priėjimas prie bromazepamo nežinau, ar bus taip efektyvu. Žodžiu, esu pasimetusi. JAu net galvoju apie 2 tabletes po 25 mg kvetiapino nakčiai, bet tada ryte apdujusi būsiu :(

kiek laiko migdnomuosius ir raminamuoius geri? kasdien geri quetiapine?
Parašė anonimasx

Viską slopina. Bet šiaip miegui tokia dozė skiriama. Nu nerimui nepadės greičiausiai, nes tu gi nakčiai jį geri tai dieną jau išsiblaivysi nuo jo
Parašė nera gyvenima
#364042 Kvetapinas miegui labai gerai, visi daktarai ji giria. Prie depresiju daug kam ji duoda 25mg. Tikrai geras vaistas, pats ji vartoju nemazai laiko. Jokiu pasaliniu. Bet yra zmoniu kuriems jis nepadeda, arba daug pasaliniu
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
nera gyvenima rašė:Kvetapinas miegui labai gerai, visi daktarai ji giria. Prie depresiju daug kam ji duoda 25mg. Tikrai geras vaistas, pats ji vartoju nemazai laiko. Jokiu pasaliniu. Bet yra zmoniu kuriems jis nepadeda, arba daug pasaliniu

Migdo nevisus tikrai kvetiapinas, bet pasaliniu tai turi mazai palyginus su kitais neuroleptikais.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#364104 Na dariaus ir gireno tai beveik visi jei ne visi kas skundesi miegu gavo paprasta serokvel, o kvetiapinas ilgam nemigos gydimui nelabai tinka tenka didinti doze kol padidini iki tiek, kad per daug gaunasi, tai cia neuroleptiku trukumus panasiai kaip su troxal. Geriau olanzapinas jei migdo.
Parašė anonimasx
Vaiduk rašė:Na dariaus ir gireno tai beveik visi jei ne visi kas skundesi miegu gavo paprasta serokvel, o kvetiapinas ilgam nemigos gydimui nelabai tinka tenka didinti doze kol padidini iki tiek, kad per daug gaunasi, tai cia neuroleptiku trukumus panasiai kaip su troxal. Geriau olanzapinas jei migdo.

Taigi rašėt čia, kad ar 25 mg ar 200 vienodai migdo...