Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#352235 geriu 30 mg. miegas susitvarke. didelis aciu mirtazapinui uz tai. kolkas tiek. tikiuosi ir kiti simptomai su laiku dings.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#359810 buvo israsyta ir man. Isgeriau vakare tablete ir ryte negalejau atsistoti ant koju. Visa diena vyras uz parankes vedzojo. Kojos pynesi, galva sukosi. Issigandau ir daugiau nebegeriau. Gal reikejo pakenteti kazkiek laiko? Dabar su miegu ne kas, net su olanzapine 2.5mg+klonazepamas 1mg. negaliu uzmigti, kai jau uzsnustu, tai prabudineju. Paskaiciau cia jus, tai ir mastau, gal ir man prasytis mirtazapino, tik nezinau kokia doze prijungti prie olanzapine. Ryte geriu paroksetina.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
VVika rašė:buvo israsyta ir man. Isgeriau vakare tablete ir ryte negalejau atsistoti ant koju. Visa diena vyras uz parankes vedzojo. Kojos pynesi, galva sukosi. Issigandau ir daugiau nebegeriau. Gal reikejo pakenteti kazkiek laiko? Dabar su miegu ne kas, net su olanzapine 2.5mg+klonazepamas 1mg. negaliu uzmigti, kai jau uzsnustu, tai prabudineju. Paskaiciau cia jus, tai ir mastau, gal ir man prasytis mirtazapino, tik nezinau kokia doze prijungti prie olanzapine. Ryte geriu paroksetina.

Mano geriausia kombinacija mirtazapinas + olanzapinas + paroksetinas :super
Isirasyk 15 mg ir bandyk pradziai po puse gerti tabletes :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
VVika rašė:o kas butent tau pagerejo nuo sios kombinacijos ir kokie dalykai kamavo?

Paroksetinas kaip antidepresantas man vienintelis kuris padeda gerai jaustis, dozes nereikia dideles, 20 mg pats tas, jeigu pablogeja pakeliu iki 40 mg. Ypac tinko sumazint agorafobijai ir nerimui.
Mirtazapinas irgi antidepresantas, bet as jy naudoju kaip migdoma vaista, nes jis labai staigiai ir maloniai uzmigdo, o ryte net nejauciu, kad geriau. Iprastine doze 15 mg, o as geriu 30 mg.
Olanzapinas neuroleptikas, jy geriu kai uzeina visi pozityvus sizofrenijos simptomai. Geriu 20 mg, iprastine doze 10 mg.
Bet su mirtazapinu + olanzapinu reikia labai zeti maista, nes jie abu labiausiai keliantys apetita vaistai ir juos sujungus buna apetitas zveriskas.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#359859 merus laiko geriau olanzapine ir nepriaugau nei vieno kg. Neaisku kaip butu su martazapinu, kurio as bijau, nes po pirmo meginimo, kita diena jauciausi tragiskai.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
VVika rašė:merus laiko geriau olanzapine ir nepriaugau nei vieno kg. Neaisku kaip butu su martazapinu, kurio as bijau, nes po pirmo meginimo, kita diena jauciausi tragiskai.

Pradzioi tik buna pora savaiciu. Pasitarkit su gydytoja :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#359865 meginsiu kalbetis, gal taip nuo klonazepamo nulipsiu, nes as pastaraji geriu nakciai, kitaip nemiegu.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#359885 na mane klozepamas tik migde, bet nerimo nenuimdavo, jauciausi as nuo jo blogai ir man ji nueme, dabar geriu seroxata ryte 20mg ir tris kartus fliuanxoli po puse tabletes, tai ir nerimas apmazejes yra ir gana normalaiai miegu.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#360063 jau puse metu mirzaten'a vartoju. svoris pradejo kaip ant mieliu augt, bet tik per paskutinius pora men. isvirto pilvas kaip turi but. gal cia, kad vasara labiau tas kalorijas degini prakaituodamas ne is karto tie kg sukilo? nes valgi kontroliuoju: pusryciai, pietus ir vakariene 18 h. jokiu uzkandziu ir jokiu saldumynu tarp normaliu valgymu. aisku valgau tai viska, normaliom porcijom (neskaiciuoju kaloriju ir anglevandeniu). reikia dieta susirast.. be vaistu negaliu, o su jais irgi nebekazka..
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#360066 Na man remeronas ne tiek kilogramus priaugindavo o kiek pilvas issiputes buvo ir net strujos buvo atsiradusios vaikstai kaip erke prisisiurbus, ir pagurklis buvo ir aplmamai toks bobocius pasidarai.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
Vaiduk rašė:Na man remeronas ne tiek kilogramus priaugindavo o kiek pilvas issiputes buvo ir net strujos buvo atsiradusios vaikstai kaip erke prisisiurbus, ir pagurklis buvo ir aplmamai toks bobocius pasidarai.

man irgi i pilva viskas suejo pagrinde. jei per ziema dar labiau issipus tai pavasari is namu geda bus iseit :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360077 nesvarbu koks zmogaus kunas, svarbu, kad psihologine busena butu gera, jei psihologine busena gera, tai atsiranda ir noras savo kuno apimtis reguliuoti :))) tai mano asmenine nuomone!
Vartotojo avataras
Parašė VVika
whitenoise rašė:jau puse metu mirzaten'a vartoju. svoris pradejo kaip ant mieliu augt, bet tik per paskutinius pora men. isvirto pilvas kaip turi but. gal cia, kad vasara labiau tas kalorijas degini prakaituodamas ne is karto tie kg sukilo? nes valgi kontroliuoju: pusryciai, pietus ir vakariene 18 h. jokiu uzkandziu ir jokiu saldumynu tarp normaliu valgymu. aisku valgau tai viska, normaliom porcijom (neskaiciuoju kaloriju ir anglevandeniu). reikia dieta susirast.. be vaistu negaliu, o su jais irgi nebekazka..

Todel ir auga svoris, kad viska valgai. Labai gerai dar, kad tarp valgymu neuzkandziauji.
As geriau pora vaistu, apie kuriuos visi skundziasi, kad augina svori, bet man per metus nei vienas kg neuzaugo, nes as nevalgau saldesiu, miltiniu, bulviu ir ryziu. Taip pat neuzkandziauju tarp valgymu.