Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#321043 tai gal tu gerei 150mg as ir nuo tiek nieko nejauciau, bet padidino iki 300mg tai pradejo kazkas keistis i geraja puse...
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321044 kaip suprasti socialine izoliacija?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#321045 paprasciau nenori su nieko bendrauti, stengiesi daryt viska kad tik nereiketu eitu kur yra zmoniu ir pan....
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321048 blemba man taip neramu,sergu pirma karta tokia lliga,gywenime nera man taip buwe,uz tai ir klausineju....o kaip ta apatija suprasti? tai taip iseina kad dabar jau bendrauji su zmonem nebegi nuo ju?
Parašė K2_fujativeK2
#321050 joa 150 geriau bupro. man israse buvo bupro gerti salia seroxat 20 mg nes jis aktyvina. as ziauriai daug vaistu esu bandes, bet man ar su vaistais ar be ju tas pats visalaika toks mieguistas be jegu gyvenu siokiam tokiam liudesy tai jau senai vaistu nebegeriu jokiu jie man daugiau blogo dave negu gero :)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#321052 apatija kai nieko nenori daryti jokia veikla nedomina net ta kuri teikdavo malonuma...o bendraut tai betjau i parduotuve jau galiu nueiti nebe panikuoju :achtung viskas po biski taip nebus kad atsikeliai ryte ir kaip naujas lyg nebutum sirges:)
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321054 supratau man tas pats ,nekyla rankos kazka daryti viskas per priewarta,o buna dienu tiesiog atrodo kalnus nuwersciau pradzioj taip buwo o dabar wel tas pats.,o i parduotuwe bijau eiti ,net i lauka bijau ....neisiwaizduoju kada man tie waistai prades weikti
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#321055 menesio begyje turetu pradet veikt, jei jie tau tinka man pvz 2men gerdavau vienus AD jokio poveikio vel keisdavo kitais kol gal pagaliau atitaike...
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321057 dar tik 9 diena tegeriu,kazkaip keistai jauciuos...
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321143 ar niekam nera taip buwe kad nakti prabudes pajunti kad sirdis dauzosi kaip nezinau kas lyg tuoj isoks is krutines,negali buti cia nuo waistu?
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:ar niekam nera taip buwe kad nakti prabudes pajunti kad sirdis dauzosi kaip nezinau kas lyg tuoj isoks is krutines,negali buti cia nuo waistu?

budavo man. cia nuo ligos. ne nuo nervu
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321146 siaubas kazkoks nakty 3 walanda prabudau pasokau is lowos nesupratau kas atsitiko sirdis tiesiog pradejo dauzytis kaip paselusi
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
Kvepia_lelijom rašė:reikia nemazai palaukti, kol baigiasi salutiniai poveikiai tik pradejus vartot. gal neislauket to laikotarpio.. nes as dabar jau antra menesi baigiu gerti ir tik dabar jauciu, kad viskas ima tvarkytis. ilga laika daug blogu dalyku jauciau..
na gal jau tu pasweiksui,bet noriu paklausti kokiu salutiniu jautei pozymiu geriant siuos waistus?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321252 ar nuo siu waistu gali buti silpna? neimanoma niekaip islipti is lowos slabna tiesiog
Parašėnemoku
Ernesta23 rašė:ar nuo siu waistu gali buti silpna? neimanoma niekaip islipti is lowos slabna tiesiog

Matuokis spaudima. Silpna gali but ir nuo nerimo. Jei visa diena smegenys veikia pilno pajegumo rezimu mastydamos apie salutinius, tai naturalu, kad jegu nera, cia gi vos ne itemptas protinis darbas visa diena...