Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#220663 buspironas gali padaryt orgazmo pasiekimą vėl normalų, kiek skaičiau. Tai nžn, pats jaučiu šituo klausimu su daktaru pakalbėsiu, gal išrašys ir šito, tiems kartams. :)
Vartotojo avataras
Parašė pykcius
#220759 O ar Cipralex jums nuima ta nuolatini nerima? Tame informaciniame lapelyje raso "Nuo ko vartojamas Cipralex
Cipralex vartojamas depresijai, panikos sutrikimui, socialinio nerimo (dar vadinamo socialine fobija) sutrikimui ir generalizuoto nerimo sutrikimui gydyti.", tai turetu pagal ji. Nes jauciu nuolatini nerima, kur eiciau, ka daryciau, kur yra zmoniu, visada jaudinuosi be jokios priezasties. O kartais net namie vienas sededamas, jei kazka pagalvoju ar prisimenu, irgi uzeina toks nemalonus jaudulys, nerimas. Butu saunu, jei sis vaistas padetu tai iveikti, ar bent sumazinti. Kitu atveju reiks dairytis i remeron ar pan., kiek zinau jie labiau nerima veikia.
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#220764 Nežinau kaip su cipralexu, bet jei parašyta, kad padeda, tai per tam tikrą laiką, kol jis įsivažiuos, turėtų padėt. Pvz manieji vaistai tik dabar pradėjo įsivažiuot, už maždaug 2 sav vartojimo.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#220766 Man irgi nerimas, tai kiek iš patirties žinau, AD veikt pradeda labai lėtai, tik po poros mėnesių jaučiu jau tokį tikrą pagerėjimą. O geriausia derint su psichoterapija.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#220787 Man asmeniskai Cipralex padejo, bet ne iskarto
Vartotojo avataras
Parašė Apsižiok
#220893 Man tikrai labai padeda.
Dėl lovos reikalų - kažko keisto nepastebėjau. Gal kiek mažiau norisi, bet nesu linkęs to sieti, konkrečiai, tik su vaistu. Šiuo metu daugiau pavargstu.

Beje, nepastebėjau jokių "sąveikų" su alkoholiu.

P.s. Teiravausi savo gydytojo ar kiti, tos pačios veikliosios medžiagos vaistai, kažkuo labai skiriasi. Jis mane patikino, kad Cipralexas yra pats "gryniausias" ir kaina nedaug skiriasi nuo "analogų".
ParašėKatastrofa
#222476 Ligoninej pradejau vartoti cipraleksa, nors ir seniau buvau ji vartojusi, ziuresiu, kaip veiks, nors jau dabar jauciu nedideli pagerejima.. :)
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#222705 man ligoninej vakare duodavo, kad ramiai ir giliai miegociau - namuose neveikia - kodel? :sado
Parašėnemoku
#222710 Gal kažką painioji? Čia antidepresantas, o ne migdomieji.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#222734 Be to, cipralex gi aktyvina, nelabai gali būt, kad juos skirtų nakčiai.
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#222744 ne,man nakciai duodavo, bet man bipolinis,ne depresija,diena gaunu tik depakine :)
Parašė Hopazz
#222947 Papasakokit apie HYPNOGEN. placiau
ParašėKatastrofa
#223208 HYPNOGEN, kaip ir kitus migdomuosius vaistus, rekomenduojama nevartoti ilgą laiką. Migdomasis poveikis gali sumažėti, jeigu vaisto vartojama keletą savaičių. Be to gali padidėti fizinės ir psichinės priklausomybės atsiradimo pavojus (žr. 4 skyrių).

Jeigu miego sutrikimo gydymas po 7-14 dienų nebuvo sėkmingas, dėl tolimesnio gydymo pasikonsultuokite su savo gydytoju.

Kitų vaistų vartojimas

Jeigu vartojate arba neseniai vartojote kitų vaistų, įskaitant įsigytus be recepto, pasakykite gydytojui arba vaistininkui.

HYPNOGEN vartojant kartu su kitomis centrinę nervų sistemą slopinančiomis medžiagomis, poveikis gali sustiprėti. Tokios medžiagos yra, pavyzdžiui, neuroleptikai (vaistai, kurie veikia centrinę nervų sistemą), migdomieji (miegą sukeliančios medžiagos), vaistai, mažinantys nerimą, antidepresantai (vaistai nuo depresijos), vaistai nuo epilepsijos, anestetikai (vaistai, naudojami chirurgijoje nejautrai), priešalerginiai vaistai, alkoholis.

Jeigu vartojama stiprių vaistų nuo skausmo, pavyzdžiui, opiatų, gali pasireikšti stipresnė euforija, sukelianti didesnę psichinę priklausomybę.

Kartu vartojamas rifampicinas (antibiotikas) silpnina HYPNOGEN poveikį.

Kartu vartojamas ketokonazolis (priešgrybelinis vaistas) gali sustiprinti HYPNOGEN raminamąjį poveikį.

Vartojimas su maistu ir gėrimais

Negerkite alkoholio, kai vartojate HYPNOGHEN.
ParašėKatastrofa
#223212 Tai va, šis vaistas yra nuo nemigos.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#225072 Amerikej, apie 50 seimu, kuriu vaikams buvo paskirtas cipralexas ( kai kurie nusizude, kitiems prasidejo haliunkes) padave i teisma cipralexo gamintojus, regis del nusleptos informacijos apie pasalinius poveikius. Baisus skandalas vaje ..vaje... :P