Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
as kiek skaitau tai tau stogas vaziuoja.. kasdien pajauti kokia smulkmena ir klausieji ar galii buti ar negali buti.. negi dar nesupranti, kad cia tau negerai su galva ? vaistai cia nieko deti. baik tirineti savo kuno kiekviena smulkmena

O tu baik nurodinėti ką žmonės turi daryti. Ir sakyti, kad jiems su galva negerai. Gal pirmiau į save atkreipti žvilgsnį reikėtų, o po to į kitus.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
K2_fujativeK2 rašė:
Ernesta23 rašė:nu mano kadangi wisada i zemuma buna tai pirma karta man taip sukilo,uz tai ir issigandau ir blogiau jauciuos kai toks didelis

as kiek skaitau tai tau stogas vaziuoja.. kasdien pajauti kokia smulkmena ir klausieji ar galii buti ar negali buti.. negi dar nesupranti, kad cia tau negerai su galva ? vaistai cia nieko deti. baik tirineti savo kuno kiekviena smulkmena
visu pirma netawo reikalas ko noriu to ir klausiu,kliuna tau nesuprantu kazkas!!!!pirma paziurek ar tau wiskas gerai su galwa!!!
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
Katastrofa rašė:

O tu baik nurodinėti ką žmonės turi daryti. Ir sakyti, kad jiems su galva negerai. Gal pirmiau į save atkreipti žvilgsnį reikėtų, o po to į kitus.
aciu uz uztarima klausiu nes man reikia zinoti kas ir kaip ...
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321615 na ka sendiena bus 17 diena kaip gersiu siuos wasitus,bet pagerejimo kazkokio dar nejauciu,po kiek laiko turetu pagereti,gal kas pasakys kaip kitiems buwo?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernesta23 rašė:na ka sendiena bus 17 diena kaip gersiu siuos wasitus,bet pagerejimo kazkokio dar nejauciu,po kiek laiko turetu pagereti,gal kas pasakys kaip kitiems buwo?

siaip jau turetu jaustis, bet palauk keturias savaites. Jei nieko, galbut reik dozes didinimo arba apskritai neveiks
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321620 na kazkaip keistai jauciuos gal kazkiek kitaip,bet dar tikrai gerai nera,as wis pagalwoju kaip pajusiu kad man gerai jau kas bus?
Parašė sophie
Ernesta23 rašė:na ka sendiena bus 17 diena kaip gersiu siuos wasitus,bet pagerejimo kazkokio dar nejauciu,po kiek laiko turetu pagereti,gal kas pasakys kaip kitiems buwo?

Antidepresantų poveikis pasireiškia per 2-6 savaites nuo terapinės dozės pasiekimo (t.y. nuo tada, kai pradedi gerti pilną dozę, o ne ketvirtuką ar pusytę). Seroxato nesu gėrusi, bet pvz. efexoras man pradėjo teigiamai veikti tik kokią penktą ar šeštą savaitę, iki tol tik blogiau buvo. Tau gal tiek ilgai laukti nereiks, linkiu, kad poveikį pastebėtum anksčiau, bet net jei nepasireikš, be šešių savaičių nenurašyk kaip neveikiančių : )
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321624 na ketwirtuka geriau 6 dienas,po to 7 diena po puse,o dabar po wisa dar geriu tik3 diena.Gal dar uz tai dar nlb ka ir jauciu,bet wa galwoju koks tas poweikis bus kaip pajusiu kad man geriau
Parašė K2_fujativeK2
#321633 man jau po pirmos seroxat dozes pagerejo kai geriau :) pacia depresija nuime per pora menesiu, bet agorafobija kuri mane kankino visa gyvena nuime per savaite. sitas vaistas tikrai geras tik nuo jo visai sekso nesinori ir svoris augo ( bent jau man) .
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321654 agrofobija ir man yra,bet wa keistas jausmas mane kamuoja nejauciu aplinkos emociju,kaip su tuo susitwarkyti? ar antidepresantai pades tai sutwarkyti?
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:agrofobija ir man yra,bet wa keistas jausmas mane kamuoja nejauciu aplinkos emociju,kaip su tuo susitwarkyti? ar antidepresantai pades tai sutwarkyti?

man nepadejo nei vieni del to
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321658 o tai tau bent taip buwo?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#321846 ar geriant siuos waistus galima gerti citramona?
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:ar geriant siuos waistus galima gerti citramona?

galima. bet kam tas citranomas ? yra nauju maziau kenkenciu vastu tuo paciu poveikiu
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
K2_fujativeK2 rašė:
Ernesta23 rašė:ar geriant siuos waistus galima gerti citramona?

galima. bet kam tas citranomas ? yra nauju maziau kenkenciu vastu tuo paciu poveikiu
na cia nuo galwos skausmo ,nes galwa uzeina skauda kad atrodo nebezinai kur detis