Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mona
Lestatas rašė:Ką gi... prirašė šito. Dabar bus matyti ar gerai sureguliuos nuotaikas ir ar nustosiu nerimauti ir liūdėti.

Parašyk, kaip seksis. Galvoju Zoloftą keist į šituos, nes jau 5 mėnesius geriu, o nerimas koks buvo, toks ir yra.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#237631 Na, dar ne ilgai vartoju, vos kelios savaitės, bet nuotaika nebetokia bloga ir liūdesys mažiau kankina. Atrodo pradeda veikti. =) Šiaip ir jokių pašalinių reiškinių nėra. Tad manau geras vaistas.
ParašėKatastrofa
#237639 Siandien psichiatras israse escitalopram'o vietoj paroksetino, kuris man visiskai nepadejo. Tikiuosi geru rezultatu. Na, vienas is naujausiu AD, beveik neturintis salutiniu poveikiu, tad manau, kad bus gerai.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Lestatas rašė:Na, dar ne ilgai vartoju, vos kelios savaitės, bet nuotaika nebetokia bloga ir liūdesys mažiau kankina. Atrodo pradeda veikti. =) Šiaip ir jokių pašalinių reiškinių nėra. Tad manau geras vaistas.

Man įdomiausia ar nerimą veikia, nes nuotaika mano ir šiaip gera :)
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#237697 Mona, šiaip truputį veikia nerimą, bet aš vartoju papildomai Xanax.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#237699 Tai taip, jei neseniai pradėjai vartot, tai dar reikia palaukt. Jei galėsi, parašyk vėliau, ar yra raminantis poveikis.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#237716 Šiaip jokio raminančio poveikio nejaučiu. Vietoj to kaip minėjau xanax geriu ir arbatą "Neuro 1". Labai skani ir ramina gerai.
ParašėKatastrofa
#238321 Gal jau savaitė, kaip geriu escitalopramą, bet vos tik pradėjusi jį gerti pajaučiau, kad manyje kažkas vyksta, aišku, nieko gero. O gal čia tik sutapimas..
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
Katastrofa rašė:Gal jau savaitë, kaip geriu escitalopramà, bet vos tik pradëjusi já gerti pajauèiau, kad manyje kaþkas vyksta, aiðku, nieko gero. O gal èia tik sutapimas..

Kiek ml geri?
ParašėKatastrofa
#238360 10 mg.
Vartotojo avataras
Parašė John Kennedy
#238369 Siaip cia skaitosi nedaug. Is pradziu pasaliniai jauciasi, bet paskui viskas gerai buna. Turetu tau padet.
ParašėKatastrofa
#238374 Jo... Pašaliniai poveikiai tie, kad nuotaikų svyravimai nerealūs, nemiga. Bet aš irgi manau, kad praeis.
Parašė Gercyk
#238705 Vartoju ir as Cipralexa 15 mg, bet, kol kas, pagerejimo jokio, o vartoju apie 2 su trupuciu daugiau savaites, bet... lauksim.
ParašėKatastrofa
#238707 Poveikis turėtų pasijausti po dviejų savaičių.
Parašė Budokajus
#239076 Vartoju ir vėl šį vaistą, prieš tai pavartojus puse metų po 20mg padėjo ir pavasarį pasijutes geriau mečiau šį vaistą, nedaug laiko praėjo ir vėl blogumai sugrįžo, tad dabar vėl pradėjau vartoti escitalopramą, tik, kad šalutinis poveikis pirmas 4 dienas buvo žiaurokas, pykinimas, galvos svaigimas, silpnumas ir t.t. dabar vartoju po 10mg jau trečią savaitę pagerėjimo nejaučiu, tačiau šitaip greit jo jausti ir nesitikiu, ad veikia lėtai, manau po mėnesio ar keletos turėtu jaustis pagerėjimas. Taip pat vartoju ir Zalasta bei Xanax 3x dienoje. Gydausi panikos sutrikimą.