- 2014 08 03, 10:32
Studijos pavadinimu "329" (Study 329 angliskai) parode, kad seroxatas daug daugiau padaro zalos nei padeda. Padeda tik 1 is 11 zmoniu.
2 zmoniu grupes buvo paimtos bandymam. Vienai grupei buvo duodama Seroxatas, o kitai placebo ( ty : cukraus tabletes ) ir jiems sake juk cia taip pat nauji vaistai.
Studijos parode , kad zmones kuriem buvo duodamas seroxatas prasidejo visokie sutrikimai suicidines mintys ir tt.
Zmonem kuriem duodavo netikrus vaistus (Cukraus tabletes) sveikata pagerejo nes jie tikejo, kad geria vaistus.
Si firma ir visos kitos antidepresantu firmos niekad neuzsidarys nes i metus po daugiau nei 2 milijardus pelno gauna.
Saltinis : Google - Youtube.
Mano asmeniska nuomone tai vaistai butini jei sergi labai LABAI sunkia depresija, bet jei gali gyventi be vaistu tai jokiais budais nepradek nes sugriausi smegenyse visas naturalias reakcijas.
Pats esu praejas ilga vaistu kelia ir tai buvo didziausia klaida juos vartoti. O man juos israse vien del to juk pasakiau , kad liudna jog mergina paliko nors jokiu man vaistu nereikejo tik buvau perjaunas ir naivus suprasti ka darau ir aklai pasitikejau daktare kuriai tik reikejo israsyt vaistus kuriuos jei skyre vaistu firmos siekiancios pelno.
Po keliu metu vaistu vartojimo esu su + 20 kg impotencija ir sutrikusia endokrinologine sistema.
Sekmes