Moderatorius: signs

Parašėnegative
#207034 gal kas su Natalija Masalkova turėjot reikalų? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė coma
#207499 Reikalinga skubi psichiatro pagalba.. problema tame kad man 17, tevu salia nera. ar yra galimybe man siandien savarankiskai nukeliauti pas psichiatra? busiu dekinga uz betkokia informacija
Parašėeggle
#207500 Jei mieste yra psichikos sveikatos centras ar kazkas panasaus registraturoj pasakius kad reikia butinai pas psichiatra tikrai manau priimtu.
Vartotojo avataras
Parašė coma
#207501 Konkreciai reikia vilniuje
Parašėeggle
#207502 As is visai kitur, gaila negaliu padet.
Parašė Smilte
#207537 eik į tą polikliniką, kuri yra arčiausiai Tavęs, ar kurioje esi prisiregistravusi. ir registratųroje paklausk, kur yra psichikos sveikatos centras, o jo registratūroje pasakyk, kad labai reikia psichiatro konsultacijos
Vartotojo avataras
Parašė coma
#208156 Poliklinikoj, kol esu vaiku skyriuje be tevu sutikimo nesiruosia nieko daryti.. taip kad teks palaukt tuos kelis menesius kol pagaliau turesiu teise i gydyma
Vartotojo avataras
Parašė eklektika
#208396 Sveiki,
gal galite patarti gerą gydytoją Centro poliklinikoje Vilniuje? Nes šiuo metu neturiu galimybių eiti privačiai. O jau darosi nebegerai. Supratau,kad man čia ne šiaip sau nuotaikos nebūvimas ir tingėjimas..
Vartotojo avataras
Parašė eklektika
eklektika rašė:Sveiki,
gal galite patarti gerą gydytoją Centro poliklinikoje Vilniuje? Nes šiuo metu neturiu galimybių eiti privačiai. O jau darosi nebegerai. Supratau,kad man čia ne šiaip sau nuotaikos nebūvimas ir tingėjimas..

Šiandien bandžiau prisirašyti pas gyd. Po mėnesio yra galimybė patenkti tik pas Ivanauskienę. Prisiskaičiau nekokių atsiliepimų.Ką daryti? Gal žinot ką nebrangiai privačiai tada?Būsiu labai dėkinga.
Parašėnemoku
#209187 Gal galite parekomenduoti psichoterapeutą Kaune? Tik nenoriu iš KMUK.
Siūlyti įvairius variantus, bet būtų privalumas, kad pernelyg daug už valandą neimtų, o jei ir ima, tai praverstų, jei būtų kantrus ir sunkiai pašiurpinamas. :D Na, bet siūlykit viską.
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
nemoku rašė:Gal galite parekomenduoti psichoterapeutą Kaune? Tik nenoriu iš KMUK.
Siūlyti įvairius variantus, bet būtų privalumas, kad pernelyg daug už valandą neimtų, o jei ir ima, tai praverstų, jei būtų kantrus ir sunkiai pašiurpinamas. :D Na, bet siūlykit viską.

Na gal bandyk į neuromedia... Ten privati įstaiga, privatumas garantuotas. Ir manau, visi psichoterapeutai geri dirba tenaj... O kiek kainuoja, nežinau, man rodos, už vieną psichoterapijos seansą ima 20 lt jei neklystu...
Parašė Smilte
#209464 Atsargiai...

gydytojai yra geri ir negeri, yra tinkantys Tau ir ne...
manau, kad ir klinikose yra gerų ir blogų, todėl nepasitikėkite vien centro pavadinimu.
Parašėnemoku
satori rašė:Ar kas nors lankėtės?

http://www.vasaros.lt/sk_psichoterapinis.htm

Man rekomendavo.

Porą kartų skambinau, tai pakvipo griežta ligoninės tvarka, konservatyviais gydymo metodais, tamsumu ir vien tik iš telefoninio pokalbio pajaučiau požiūrį, kad "aš esu ligonis"

dalyba iš nulio rašė:Kaip tik ten nėra tokio požiūrio (nuvertinančio ligonius). Visur, kur kreipėsi mano vyras, kuris serga, siūlė jam kartu su manim ateiti į konsultaciją, netgi šeimos gydytoja. Kitoje ligoninėje tai išvis, jam pačiam nedalyvaujant gydytoja pasakė man apie jį savo diagnozę ir prognozę (tik laimei, neteisingą :)) O ten kaip tik norėjo su juo vienu kalbėti, kad jis pats papasakotų. Tai manau, čia kaip tik labai geras požiūris į ligonius, jokio tamsumo ir jokios griežtos tvarkos.

deadcandance rašė:PAtariu apsilankyt :) ..as lankiausi ten :) ..visai miela aplinka ir daktarai :) ..o tvarka tai jo, griezta :)

satori rašė:Ka reiškia "griežta" ?

Ar užtenka tik ateiti laiku, būti mandagiam?

O gal reikia daryti viską taip, kaip jie liepia, paklusti jų autoritetui?

Ar ten vyskta atviros diskusijos?

O gal tik daktarai žino visą tiesą, o "ligonis" yra tam, kad jų klausytų?

deadcandance rašė:Niekas ten is taves nieko nereikalauja, tik lankyk uzsiemimus :) ..Nes jei 2 ar tris dienas neateisi ir apie tai is anksto nepranesi ishbrauks tave ir viskas :) ..O seip tai ten faina visai, visas kolektyvas fainas, galiu tau dar atsiust visu gydytoju foto kuria padariau ten per susirinkima jei turi skype...

Duos tau tvarkarasti, lankysi uzsiemimus, noresi kalbesi, noresi nekalbesi, niekas taves ten beveik nekalbins, viena kita kart gal..