Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Ramunyte rašė:Sveiki,gal galite rekomenduoti geresne kiek imanoma psichiatre Panevezyje kolkas nerandame Tiesiog kad atsakingiau žiūretu i pacienta.Nes sūnus lankesi pas V.Šimanauskaite nepatiko labai arogantiska ir pan…

Gruzdiene bet klausimas ar gris is nedarbingumo, Repovas rajono pol, arba E. Uleviciute-Sigajeviene, bet privaciai..
ParašėRasti
#438658 Klausimas į temą: ar galėtumėte iš patirties patarti privatų psichiatrą (psichoterapeutą, nežinau kuom skiriasi) Vilniuje. Na, iš bėdos (tingumo važiuoti) galima ir iš Kauno.
ParašėRasti
Astro-Meška rašė:Žiūrint dėl ko reikia. Dėl diagnozavimo ar vaistų parinkimo ar šiaip pasikalbėt. ;)

Ne, Astro-Meška, aš nekalbėsiu. Tik skirti gydymą, atsižvelgiant į akis - joms nekenkiant ir nelemtą zvimbimą. Minėjau apie psichosomatinį sutrikimą. O jis jau sėlinasi, nes vaistų nevartoju. Tik zolpidemą pusę miegui, reikėtų didinti, tačiau su ta mintimi kariauju. Bet pralošiu ko kelių dienų.
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#438682 Marius Karnickas. Kai gulejau N. Vilnioje, man patiko. Girdejau, kad privaciai dar dirba. Jis psichiatras
ParašėRasti
Aldona Julita rašė:Marius Karnickas. Kai gulejau N. Vilnioje, man patiko. Girdejau, kad privaciai dar dirba. Jis psichiatras

Aldona Julita, dėkoju. Būtinai pasidomėsiu. Tik išvengti "e.sveikata" sistemos. Rašiau to priežastis anksčiau.
ParašėRasti
Rasti rašė:
Aldona Julita rašė:Marius Karnickas. Kai gulejau N. Vilnioje, man patiko. Girdejau, kad privaciai dar dirba. Jis psichiatras

Aldona Julita, dėkoju. Būtinai pasidomėsiu. Tik išvengti "e.sveikata" sistemos. Rašiau to priežastis anksčiau.

Užsiregistravau pas Marių Karnicką. Atsiliepimai paguodžiantys. Dar sykį - ačiū, Aldona Julita.
ParašėRasti
Redulė rašė:Man jis buvo per griežtas. Taip, jis geras, bet ne man.

Redule, ačiū, kad pasidalinai patirtimi. Man viskas svarbu ir visiems dėkinga.
Pasidalinsiu atsiliepimu po vizito.
Čia esantys žino daug atsakymų, bet, deja, dauguma neskuba dalintis.
labai noriu grįžti prie gydymo, kuris man netiko. Netiko, nes iššaukė zvimbimą galvoje ir regos sutrikimą. Rega gerėja.
Klausimas būtų: ar antras bandymas nebūtų kitoks? Gal atsirastų kiti, ne buvę, šalutiniai?
ParašėRasti
Redulė rašė:Man jis buvo per griežtas. Taip, jis geras, bet ne man.

Dar klausimas: "ne tau, bet geras". "Geras" - prašyčiau čia plačiau.
Vartotojo avataras
Parašė Redulė
#438749 Labas, jis tikrai kompetetingas, bet aš norėjau tiesiog pasikalbėti, tada supratau, kad tai neįmanoma. Jis yra skyriaus vedėjas, daug reikalų turi, jis užiimtas.
ParašėRasti
Redulė rašė:Labas, jis tikrai kompetetingas, bet aš norėjau tiesiog pasikalbėti, tada supratau, kad tai neįmanoma. Jis yra skyriaus vedėjas, daug reikalų turi, jis užiimtas.

Na, turėsiu galimybę kompetetingumu įsitikinti. Ačiū.
ParašėRasti
#438963 Buvau. Mačiau. Bet ar tas? Toks jaunutis rodos, o skyrius patikėtas buvo? Na, patiko, kad sutiko su pirminiu skirtu gydymu. Pigiau - nežinau ar esti pliusas. Antrąsyk žengsiu.
Parašė Ramunyte
Crazy rašė:
Ramunyte rašė:Sveiki,gal galite rekomenduoti geresne kiek imanoma psichiatre Panevezyje kolkas nerandame Tiesiog kad atsakingiau žiūretu i pacienta.Nes sūnus lankesi pas V.Šimanauskaite nepatiko labai arogantiska ir pan…

Gruzdiene bet klausimas ar gris is nedarbingumo, Repovas rajono pol, arba E. Uleviciute-Sigajeviene, bet privaciai..

Ačiū,jau kaip ir radom,kolkas neblogai viskas :)))
Parašė vicyokz
#439549 Sveiki, taigi nusprendžiau lankyti psichoterapiją Vilniuje, bet net neturiu supratimo pas ką eiti, psichologų šimtai, gal galėtų kas kažką parekomenduoti, turių nerimo sutrikimą ir sociofobija, labai nemalonus gyvenimas.