Moderatorius: signs

Parašė Raganauskaite
#162153 Tas augantis svoris yra mano antra tragedija po nerimo sutrikimo gydymo. Neva gydausi vieną, bet kažkaip dėl svorio tas nerimas ne mažėja, o didėja..

gydytoja išrašė Paroxetin, pagėriau pusmetį ir paukšt 10 kg. Ir atrodo nevalgau daugiau nei reikia, aar daugiau nei paprastai (prieš pradedant net atrodo daugiau valgiau, nes užeidavo tokie panikos priepoliai, kad nenustodavau valgyti. Tai sakyčiau su valgymo įpročiais net susitvarkė ir šiaip nevalgau daug ko, ką valgo sveiki žmonės (bulvės, bandelės, miltiniai patiekalai, mėsa) ir kas galėtų svorį auginti.... Tai iš kur po galais tie 10 kg... ???

Nuėjau pas gydytoją, tai ji man parašė Cipralex. Savaitę geriu ir sakau "sukasi smegenys", bet kažkaip jau žinau, kad tie dozių visokių kaitos taip jau daro su smegenais tai neimu į galvą, tik vairuojant bijau į kokį stulpą įvairuot.

Nepaisant to, vis tiek dėl svorio baimė didesnė.. o jei nuo šitų jis nepradės krist.. Man jau atrodo, kad geriau tas nelemtas nerimas, nei tie 10 kg. Bet NIEKAIP nesugebu jų atsikratyti.. nei 1... Po galais, rupūžės gyvatės tie vaistai.

Tai va taip su laukimu ir gyvenu. Sėdžiu vos ne ant svarstyklių ir laukiu, ar išeis jie, ar dar daugiau ateis, ar čia jau visai į neviltį pult...
Parašėnegative
#162154 o pasportuot bandei? gal organizmas kaupia, jei labai jau bandai dietintis ir mažini kalorijas iki minimumo?
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#162166 Dėl svorio ir antidepresantų galiu pasakyt, kad iš mano patirties vienintelis AD (o aš jų išbandžiau bent kelis), kuris nedidina svorio ir netgi šiek tiek jį mažina yra fluoksetinas. Su cipraleksu ir cimbalta priaugau daug.Ir su paroksetinu dabar auga.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#162190 ad suletina medziagu apykaita 15 proc. ji leteja ir su metais...vadinais turim maziau valgyt...pats svoris raganauskaite nenukris jei nieko nedarysi...
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#162292 cha muneciau 2kg per 23min :p
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#162295 tualete buvai ?
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
dangiska rašė:tualete buvai ?

as setonas, tad priesingai, nei tu 2 kg tulike nepalieku :p
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
parijas rašė:

Eeeh, pasidalink, praverstu man =)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Ponia.Popo rašė:
parijas rašė:

Eeeh, pasidalink, praverstu man =)

tai labai paprasta. tereikia nusikirpt dredus ir nusiskust barzdą :-p galvoju dar apie kojų depiliaciją, gal reikės išbandyti- numesčiau dar kokius 5kg ;-)
Parašėnemoku
#164263 Aš priaugau daug svorio nuo vaistų ir neišeina numest.
Vartotojo avataras
Parašė Blue
#166936 Nemoku, nuo kuriu?
Vartotojo avataras
Parašė Blue
enigma rašė:o pasportuot bandei? gal organizmas kaupia, jei labai jau bandai dietintis ir mažini kalorijas iki minimumo?

Jau kai su AD priaugi niekas nebepadeda nei sportavimas nei needimas parom, as niekaip nenumetu tu 8kg po Effexor :verkiu dabar israse Zoloft, bet bijau begerti....jei dar priaugsiu tai amen tik dar didesne depresija isivarysiu
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#166947 Nuo zolofto man sutriko mityba. Tai visai nenoriu valgyti, tai beveik naktį pakyla apetitas... kažkokia nesąmonė. Prie cipralexo priaugau kiek svorio , bet ko gero dėl to , kad ramesnė pasidariau ir nebeužmirštu,kad reikia pavalgyti :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#166963 as pradejau gert efexor tai numeciau...kaip paskui bus nzn..reguliuoju mityba labai
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#166996 Aš geriu dabar cipralexa ir finlepsiną, tai ryte ir dieną visiškai nėra apetito, tiesiog grūst turiu pusryčius į save, o vakare užsimanau baisiausiai valgyt.Vakar vakare prakentėja neprisivalgius, maniau gal su pusryčiais bus geriau šiandien, bet ne, pagalvot negaliu apie maistą. :bloga