Moderatorius: signs
- 2009 03 16, 16:16
O as geriu gert iki tam tikros ribos, kol jos nepasiekiu, jauciuosi, net neisgerus, bet po to atsijungiu ir visiskai nieko neprisimenu. Niekad vemus nesu maisydama. Ir pagiriu nebuna, tik vel depresine savijauta.
Pagalvok, kaip sunku pakeisti save, ir tu suprasi kokios bergzdzios tavo pastangos bent kiek pakeisti kitus. Volteras
- 2009 05 24, 18:14
As nuo antidepresantu tiesiog negaliu issiblaivyt. Pvz jei vakare isgeriu pora tauriu vyno, ryte atsikeliu apgirtus. Ir aplamai bloga ziauriai buna. Anksciau buvau didele alkoholio megeja, taciau dabar jauciuos kaip uzkoduota
Gal ir neblogas budas keisti zalingus iprocius.
Gal ir neblogas budas keisti zalingus iprocius.
Kai grimzti jau nebėra kur, tėra vienas kelias - į viršų.
- 2009 06 21, 12:41
Eksperimentuoju ir as siandien, vynas + AD.
Bus matyt(tfu, tfu, tfu).
God's with me. :angel
Bus matyt(tfu, tfu, tfu).
God's with me. :angel
Up for the new begining!
- 2009 06 21, 13:03
Kelis mėnesius vartojau AD ir gėriau kasdien. Pati nieko nejaučiu, bet neaišku, kaip tai ateity pasireikš.
- 2009 06 21, 13:38
O man visiškai jokio poveikio. Gal netgi ne taip greitai nusigerdavau.
NerimoFeja rašė:Pastebejau,jog lengviau apsvaigstama..
O man visiškai jokio poveikio. Gal netgi ne taip greitai nusigerdavau.
- 2009 06 22, 13:09
Keistas dalykas as ir pastebejau, jog ne taip greit apsvaigstu, tiksliau visai neapsinesu, bet ir isgeriu ne daugiau dvieju tauriu vyno. Bet stengiuosi tokiu vakaru riboti, nes geriu antidepresantus ir kitus vaistus, noriu sveikti, o alkoholis tikrai nepadeda siekiant tu tikslu, dar ir atvirksciai yra nerekomenduojamas.

netgi atvirksciai. aisku visai kitas dalykas su benzodiazepenais , nuo kuriu gali ryte atsibusti kur nors netiketai..