Moderatorius: signs
- 2012 06 03, 10:32
jei be siuntimo tai brangu, bet, jei gauni siuntima tada nemokamai
- 2012 06 03, 16:33
gal kas žinot kaip su vasaros dienos stacionaru ribinių būklių/psichoterapijos? ar didelės eilės pakliūti šiuo metu?
- 2012 06 05, 07:56
Sveiki,
Džiaugiuosi, kad radau šį forumą. Esu 18 mama.Turime brendimo problemų, sūnus yra kompleksuotas, neusitrvarko su savo baimėm. Šiuo metu "pradėjo" problemas spęsti gerdamas... Baisu, todėl nebežinom ko griebtis. Noriu sūnui padėti, todėl labai noriu sužinoti Jūsų nuomonę. Ar toje klininkoje gydosi jaunimas? Žinoma gali būti problem jį atvežti, bet tai jau mūsų rūpestis..
Mama
Džiaugiuosi, kad radau šį forumą. Esu 18 mama.Turime brendimo problemų, sūnus yra kompleksuotas, neusitrvarko su savo baimėm. Šiuo metu "pradėjo" problemas spęsti gerdamas... Baisu, todėl nebežinom ko griebtis. Noriu sūnui padėti, todėl labai noriu sužinoti Jūsų nuomonę. Ar toje klininkoje gydosi jaunimas? Žinoma gali būti problem jį atvežti, bet tai jau mūsų rūpestis..
Mama
- 2012 06 05, 07:57
ps 18-čio mama
Meduza67 rašė:Sveiki,
Mama
ps 18-čio mama
- 2012 06 05, 13:59
Ačiū, už nuomones. Gal galite rekomenduoti gydytoją? Suprantu, kad subjektyvu, visgi norėtusi išgirsti Jūsų nuomonę.
ps gal forume yra jaunų žmonių, kurie susidūrė su panašiom problemom ir galėtų pakalbinti mano sūnų?
Iš anksto dėkoju.
Mama
ps gal forume yra jaunų žmonių, kurie susidūrė su panašiom problemom ir galėtų pakalbinti mano sūnų?
Iš anksto dėkoju.
Mama