Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SSRI_slave
DeVilbiss rašė:Jis tai pat skiriamas metant rukyti ,kazkada netycia buvo pastebeta ,kad jis padeda siuo atveju , bet kiek tiesos ?...

Jis yra nikotino receptorių antagonistas - mažina norą rūkyti ir lengvina abstinencijos simptomus.
Parašė Violeta.
coma rašė:as tai manau kad cia kaip kam su tuo vaistu.. as pusantros savaites geriu, tai man labai galva skauda kasdien ir labai daug verkti pradejau nei is sio nei is to... na, bet geriu toliau, laukiu, gal pageres po kiek laiko

dar kiek ankstoka kalbėti apie šiuos vaistus po pusantros savaitės jų gėrimų. Pradžioj jie mane irgi "vežė". Kol neprivežė...
Vartotojo avataras
Parašė coma
#287728 na jau ir trecia savaite siu vaistu prasidejo, vistiek tas pats, tas galvos skausmas, uzesys ir vis blogejanti situacija.. ne mano vaistai, manau,
Parašė Niko
#287774 Dvyliką dienų jau geriu Elontril + depakin'ą + tiapridal'į. Po keletos dienų elontrilo naudojimo naktį pradėjo skaudėti skrandį, o pasijudinus pykinti. Paryčiais skaudėt nustojo, užtat sukilo temperatūra virš 38; per dieną ją natūraliais būdais išprakaitavau, kitą dieną 37,3 maždaug laikėsi kol galiausiai visai nukrito. Bet va, jau kokios 6 dienos negaliu užmigti, kad ir kaip norėčiau, bandžiau net Somnol'į gerti, bet ir tas nepagelbėjo. Ir dar, skauda akis, graužia, atrodo, kad jos man iš akiduobių nori išlipti. Šiandien nusipirkau akių lašų pabandyti, nors vaistinėje tetulė sakė, jog akys neišdžiūvusios ir reikėtų dugną tirti. Ar tai gali būti pašalinis Elontril'io poveikis?
Šiaip, kažkokio pagerėjimo nejaučiu, tik gal kiek agresyvesnė ir impulsyvesnė jaučiuos nei prieš tai be jo, nors Tiapridal' jau kuris laikas naudoju.
AD naudoju jau apie dvejus metus, kol kas tinkamų ilgesniam laikui neradom, po 3-4 mėn. arba keisdavom arba išdidindavom iki didžiausios dozės.
Mano gydytoja serga, todėl ryt galvoju nueit pas kitą psichiatrę, gal bent kokių migdomųjų išrašys, nes miegoti vistiek reikia ..
Parašė bimbam123
#288059 Aš jau porą mėnesių geriu, kokį mėnesį 150mg po to 300mg, tai nežinau, pradžioj lyg jaučiau kažką (vidurių užkietėjimas, skrandis ir panašiai), o dabar tai viskas gerai :) Apie tą ausų cypimą pagalvojęs pradedu jį jaust, bet ar čia ne dėl to, kad pagalvojau? :D
Parašė Violeta.
bimbam123 rašė:Aš jau porą mėnesių geriu, kokį mėnesį 150mg po to 300mg, tai nežinau, pradžioj lyg jaučiau kažką (vidurių užkietėjimas, skrandis ir panašiai), o dabar tai viskas gerai :) Apie tą ausų cypimą pagalvojęs pradedu jį jaust, bet ar čia ne dėl to, kad pagalvojau? :D

kartais kai galvos ūžimas sumažėja- apie jį pamištu, nes jis ne toks įkyrus.
Parašė Niko
Niko rašė:Dvyliką dienų jau geriu Elontril + depakin'ą + tiapridal'į. Po keletos dienų elontrilo naudojimo naktį pradėjo skaudėti skrandį, o pasijudinus pykinti. Paryčiais skaudėt nustojo, užtat sukilo temperatūra virš 38; per dieną ją natūraliais būdais išprakaitavau, kitą dieną 37,3 maždaug laikėsi kol galiausiai visai nukrito. Bet va, jau kokios 6 dienos negaliu užmigti, kad ir kaip norėčiau, bandžiau net Somnol'į gerti, bet ir tas nepagelbėjo. Ir dar, skauda akis, graužia, atrodo, kad jos man iš akiduobių nori išlipti. Šiandien nusipirkau akių lašų pabandyti, nors vaistinėje tetulė sakė, jog akys neišdžiūvusios ir reikėtų dugną tirti. Ar tai gali būti pašalinis Elontril'io poveikis?
Šiaip, kažkokio pagerėjimo nejaučiu, tik gal kiek agresyvesnė ir impulsyvesnė jaučiuos nei prieš tai be jo, nors Tiapridal' jau kuris laikas naudoju.
AD naudoju jau apie dvejus metus, kol kas tinkamų ilgesniam laikui neradom, po 3-4 mėn. arba keisdavom arba išdidindavom iki didžiausios dozės.
Mano gydytoja serga, todėl ryt galvoju nueit pas kitą psichiatrę, gal bent kokių migdomųjų išrašys, nes miegoti vistiek reikia ..

Elontril nuo vakar po 300mg geriu.
Vartotojo avataras
Parašė SSRI_slave
#288840 Man tai baisiausia apatija jau savaitę laiko nuo jo. Laukiu nesulaukiu kai praeis, nes jau kažkaip nusibodo parom lovoj gulėt. Keista, vaisto nuo apatijos šalutinis poveikis - apatija. lol
Vartotojo avataras
Parašė Devynke
#290098 Na, as geriu Elontril 150mg dar tik kaip 2 sav. Bet galiu pasakyti, kad nuo ju tikrai geriau jauciuosi. Tik vat ir nezinau kaip veliau bus su tuo Elontril'u, bet dabar diena esu energingesne, apetitas zymiai sumazejes (kas dziugina).

Pries tai gydytojas paskyres buvo Valdoxan, bet nieko gero, nes visad miego tik norejau ir nors visi sako, kad nuo ju svoris nedideja, tai man atvirksciai. Apetitas zveriskas buvo :bloga O dar anksciau geriau Sertralin. Tai irgi salutiniu poveikiu buvo nemazai.
Kol susigyvensi su tais AD, tai.... :sninga
Parašė bimbam123
#290186 Jau trečias mėnuo kaip geriu bupriopioną, tai kažkaip nėra stipraus pagerėjimo... Taip, jau sugebu mokytis, dirbti, bet labai labai daug valios reikia į tai įdėti ir gyvenimas dar tikrai nesijaučia normalus. Liūdna... :(
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#290263 Man irgi juos prirašė, jau mėn kaip geriu - jokių šalutinių - jokių pirmutinių poveikių nejaučiu :D
Čia, čia matyt todėl, kad geriu visokius antidepresntus saujomis, iš ryto šitą po pietų sertraliną vakare mirtazapiną (dar kartais kokį benzodiazepiną kai kraujospūdis pakyla). Depresijos nejaučiu jau senai... na gal tik kartais baimė apima prisiminus kaip buvo, galvoju rišti su tom tabletėm.. tik va dar vis nesirįžtu.. ir gydytoja nieko apie tai neužsimena.
Parašė burial
maumuo rašė:Man irgi juos prirašė, jau mėn kaip geriu - jokių šalutinių - jokių pirmutinių poveikių nejaučiu :D
Čia, čia matyt todėl, kad geriu visokius antidepresntus saujomis, iš ryto šitą po pietų sertraliną vakare mirtazapiną (dar kartais kokį benzodiazepiną kai kraujospūdis pakyla). Depresijos nejaučiu jau senai... na gal tik kartais baimė apima prisiminus kaip buvo, galvoju rišti su tom tabletėm.. tik va dar vis nesirįžtu.. ir gydytoja nieko apie tai neužsimena.

as ir teoriskai galvojau, kaip veiktu trys antidepresantai vienu metu, matau toki pirma, kuris sita ir praktiskai daro :D Nors gal geriau butu 2 AD ir vienas stimuliantas, kaip methylphenidatas
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
burial rašė:as ir teoriskai galvojau, kaip veiktu trys antidepresantai vienu metu, matau toki pirma, kuris sita ir praktiskai daro :D Nors gal geriau butu 2 AD ir vienas stimuliantas, kaip methylphenidatas

Nieko negaliu pakeist, ką prirašė - tą geriu... depresijos ir nerimo nejaučiu senai (gal tik kai pinigai baigias truputi... :D ).. tik va kažkaip, kartais užeina mintis - "tai ką? taip visą likusį gyvenimą saujom ryt tas tabletes?
Gal jau iš karto receptą heroinui ir iki pat mirties būčiau visą laiką laimingas. :man
Parašė burial
maumuo rašė:
burial rašė:as ir teoriskai galvojau, kaip veiktu trys antidepresantai vienu metu, matau toki pirma, kuris sita ir praktiskai daro :D Nors gal geriau butu 2 AD ir vienas stimuliantas, kaip methylphenidatas

Nieko negaliu pakeist, ką prirašė - tą geriu... depresijos ir nerimo nejaučiu senai (gal tik kai pinigai baigias truputi... :D ).. tik va kažkaip, kartais užeina mintis - "tai ką? taip visą likusį gyvenimą saujom ryt tas tabletes?
Gal jau iš karto receptą heroinui ir iki pat mirties būčiau visą laiką laimingas. :man

siaip tai gali vieno ar kito po truputi pamazint dozes, aisku tariantis su gydytoju. Realiai yra tu farmaciniu kompaniju, kurios kuria platesnio spektro antidepresantus, tai gal netolimoj ateity uzteks ir 1-2 tableciu, bet pritariu tau, kad daugelis cia esam legalus narkomanai :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
burial rašė: .....bet pritariu tau, kad daugelis cia esam legalus narkomanai :kazokas

narkomanai bent kaifą gaudo, o mes tik laukiam kol kepenai su inkstais mums pasakys "viso gero".