- 2009 06 13, 16:18
Sveiki,
Aš irgi vartoju seroxatą daugiau,kaip 2 mėnesius;pradžioje buvo pagerėjimas,tačiau paskutiniu laiku vėl būklė pablogėjo...Nebesuprantu visiškai; iš kur tas pablogėjimas(kartu leidžiuosi Neurorubiną).Atsirado kažkoks vidinis nerimas,depresinė nuotaika...Vis laukiau,gal vėl netrukus viskas atsistatys kaip buvo pradžioje...Tačiau ,nors ir kaip stengiaus neprarasti vilties,kuo toliau,tuo jos mažiau...Kai juos vartojau prieš keletą metų ,jokio pablogėjimo nebuvo.O šiaip tai jie sumažino emocinį jautrumą ,padėjo dėl OKS,sumažino daug metų buvusias fobijas...Telefonu mano psichiatrė nelabai ką gali pasakyti,visada pablogėjus liepia didinti vaistų dozę...O dozė jau ir taip nemaža-dienai 40 mg.
Moderatorius: signs
- 2009 08 10, 16:19
ash tai tik xanaxa 3 kart per diena po tablete ishgeriu, simboliskai padeda tarkim jai reikia isheiti ish namu tai kad apeiciau panikos priepoli 5 tabletes suryti tenka ir tai ant ribos , nes dar nespejau pas psichoterapiauta uzsukti, pasiskaiciau cianais visa sita tema tai biski nuvyle kad kiek ziuriu daznas salutinis poveikis antidepresantu viduriavimas, cia blogiausias galimas varijantas y mano puse, bet ganetinai paskraidrino nuotaika kad kg auga nuo antidepresantu cia jau kzkas gero

- 2009 08 10, 16:24
xanax'as yra migdomasis, raminamasis vaistas.
- 2009 08 10, 22:37
Šiaip alkoholis gal ir nuima nerimą ir pan, bet tavo problemų neišgydo. Patariu nesigydyti tokiais "vaistais" ir prie jų nesipratyti
- 2010 02 08, 01:26
Labukas,labai senei rašiau,todėl abėjoju kad kas prisimins mane
Geriu Seroxata 2 metus,pradėjau nuo 20 mg. paskui mažinau iki 10 mg. bet nepavyko ilgai pabūti be AD., todėl dabar nerizikuoju o sąžiningai vartoju Seroxatą,bet aišku mastau kad jau reikia kažkaip ir mažinti,norim su vyru dar vieną vaikelį suplanuoti. Dabar dėl potencijos,nors esu ne vyras galiu pasakyti,kad viskas patinka Seroxate bet va su love reikalais prastai sekasi,bijau kad vyras nepabėgtu ,aišku juokauju,bet kas žino??? :x Svarbiausia,kad jau sapnuoju kad taip noriu gerai pasimylėti,tiesiog trokštu,bet atsibudus bijau ir pagalvoti. Apie orgazma pamiršau kas tai yra,nors iki Seroxato viskas būvo labai gerai ,visada patirdavau OOO
Nežinau kaip man seksis mažinti,ar pavyks nors kiek pagyventi be AD, bet tikrai ne kankinsiu save,jeigu vėl man bus blogai.Iki,linkiu visiems pagaliau pasveikti,kaip ne kaip greitai PAVASARIS
Geriu Seroxata 2 metus,pradėjau nuo 20 mg. paskui mažinau iki 10 mg. bet nepavyko ilgai pabūti be AD., todėl dabar nerizikuoju o sąžiningai vartoju Seroxatą,bet aišku mastau kad jau reikia kažkaip ir mažinti,norim su vyru dar vieną vaikelį suplanuoti. Dabar dėl potencijos,nors esu ne vyras galiu pasakyti,kad viskas patinka Seroxate bet va su love reikalais prastai sekasi,bijau kad vyras nepabėgtu ,aišku juokauju,bet kas žino??? :x Svarbiausia,kad jau sapnuoju kad taip noriu gerai pasimylėti,tiesiog trokštu,bet atsibudus bijau ir pagalvoti. Apie orgazma pamiršau kas tai yra,nors iki Seroxato viskas būvo labai gerai ,visada patirdavau OOO
Nežinau kaip man seksis mažinti,ar pavyks nors kiek pagyventi be AD, bet tikrai ne kankinsiu save,jeigu vėl man bus blogai.Iki,linkiu visiems pagaliau pasveikti,kaip ne kaip greitai PAVASARIS
- 2010 02 08, 02:09
reikia mazint po tabletes ketvertuka...ir taip kazkur kas savaite ar dvi vis sumazint..tarkim pradedu gert 3/4 tabletes, po savaites 2/4..dar po savaites 1/4..paskui meti...as taip meciau efexora...ir tai buvo lomkes..bet taip bent imanoma mest..
- 2010 02 08, 11:31
dangiška sveikute =) O ilgai po AD nutraikimo blogai būvo? Aš tik prisiminus apie tai,ką jausdavau nutraukus Seroxato gyventi nenoriu :x Gerai apibudinai savijauta,tikros narkomano lomkes,siaubas ir košmaras. Atrode,kad visas kūnas dreba,skrandis atode iššoks ,vandens negalėjau išgerti...Vienu žodžiu labai bijau ,todėl vis atidedu Seroxato nutraikymą. Bet ir pagal mano savijauta psichoterapeutas nesiulo kol kas mažinti,bet kovo mėnesi vėl teks pas ją keliauti vaistukus išrašyti,gal jai siulis mažinti,bet vėl nelabai tinkantis laikas,reikia baigiamojį darbą rašyti,o koks gali būti rašymas ir gynimas jeigu atsikelti negalėsiu,tikriausiai vėl atsidėsim Seroxato mažinimą. IKI :by
- 2010 02 08, 13:06
labas kosik,labai tiksliai parasyta apie dideli nora,sapnus-o orgazmo kaip ner taip ner...tu matau rasai,kad 2metus geri-tai visa laika ir nebuvo orgazmo??????
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2010 02 08, 16:25
na reikia klausyt daktares jei sako anksti tai anksti...gal bandei mest is karto ? nes mazinant ketvertukais taip baisiai nebus
tiesiog savaitgali sumazini doze...pagulineji daugiau...na nekas bet galima istvert..po poros dienu jau normaliau jautiesi ..
tiesiog savaitgali sumazini doze...pagulineji daugiau...na nekas bet galima istvert..po poros dienu jau normaliau jautiesi ..
- 2010 02 08, 20:25
Pataikei į 10-ką dangiška
Seroxata mažinau nuo 20 mg. ir iš karto prie 10 mg. Geriau 10 mg. apie du menėsius ir iš karto reikėjo mesti. NORIU PABRĖŽTI, KAD DARIAU VISKĄ PAGAL SAVO PSICHIATRO REKOMENDACIJAS
Labai pykau ant jos,maža to,ji būtent to laiku kai aš nutraukiau AD laimingai atostogavo. Kentėjau 3 paras,paskambinau į centrą,dar ieškojau info internete,radau Antakalnio klinikos emailą,parašiau vedėjui jis man iš karto paaiškino,kad tokio staigaus nutraukymo AD negalima skirti,va taip.
Vėl grįžau prie 10 mg. sugrįžus mano gydytojai iš atostogu,ji vėl man skyrę 20 mg.
Noriu dar pasakyti,kad kai gydytoja nusprende kad man laikas mesti vaistus,aš jau paaiškinau,kad jaučiu,kad man per anksty nutraukti,pažįstu save ir viduje jaučiau kad dar ne laikas,bet ji manes nepaklause ir padarę kaip padarę
Štai tokia mano patirtis su Seroxatu nutraukymu.
Seroxata mažinau nuo 20 mg. ir iš karto prie 10 mg. Geriau 10 mg. apie du menėsius ir iš karto reikėjo mesti. NORIU PABRĖŽTI, KAD DARIAU VISKĄ PAGAL SAVO PSICHIATRO REKOMENDACIJAS
Labai pykau ant jos,maža to,ji būtent to laiku kai aš nutraukiau AD laimingai atostogavo. Kentėjau 3 paras,paskambinau į centrą,dar ieškojau info internete,radau Antakalnio klinikos emailą,parašiau vedėjui jis man iš karto paaiškino,kad tokio staigaus nutraukymo AD negalima skirti,va taip.
Vėl grįžau prie 10 mg. sugrįžus mano gydytojai iš atostogu,ji vėl man skyrę 20 mg.
Noriu dar pasakyti,kad kai gydytoja nusprende kad man laikas mesti vaistus,aš jau paaiškinau,kad jaučiu,kad man per anksty nutraukti,pažįstu save ir viduje jaučiau kad dar ne laikas,bet ji manes nepaklause ir padarę kaip padarę
Štai tokia mano patirtis su Seroxatu nutraukymu.
- 2010 02 27, 11:35
Gėriau Seroxat ir Mirtazapiną, bet kadangi sunkiai keldavausi tai pasitarus su gydytoja Mirtazapino po truputį atsisakiau ir džiaugiuosi. Bet vietoj Seroxt ji man išrašė Paroxetin ir jaučiu pašalinius poveikius. Geriant Seroxatą jų nebuvo... Nors sakė veiklioji medžiaga ta pati, bet gal nelabai man jie tinka? Prakaituoju žiauriai, nenoriu valgyt, per dieną 2 kartus prisiverčiu, nes kaip ir pykina... Dar pečius sukaustę... Tai jei taip ir toliau reiks kažką keist. db pamažinsiu po 10 mg gersiu, gydytoja sakė, bus mažesni pašaliniai poveikiai. Jei bus negerai tai vėl prašysiu grįžt prie Seroxat. Bet šiaip džiaugiuosi, kad galiu atsikelt anksti
Dirbk taip lyg tau nereikėtų pinigų.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.
Mylėk taip, lyg niekas tavęs nebūtų įskaudinęs.
Šok taip, lyg niekas tavęs nestebėtų.
Dainuok taip, lyg niekas tavęs neklausytų.
Gyvenk taip, lyg tai būtų rojus žemėje.
- 2010 02 27, 11:39
O kam tu keitei seroxatą, jeigu keltis sunku būdavo nuo kito vaisto, kaip supratau?