Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#310217 Vienas mano pirmųjų vaistukų. Buvau nustojus gerti, nes dariau pertrauką aplamai nuo visų daktarų ir panašiai (paauglystės periodas), o dabar vėl geriu po dvi tabletes dienai. Visai nieko toks. Aktyvina, šiek tiek nuotaiką pataiso, zombiškumo nejaučiu, gal kaip tik jautresnė tapau, na nesiskundžiu :)
Parašė K2_fujativeK2
#322077 Sitas vaistas koks geras.. Aktyvina kelia nuotaika. Jy uzsieny vartoja kaip narkotika. Kazkada isgeriau 3 per karta tai toks kaifas buvo kaip nuo tikro Ecstazy..
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#322123 o man jis jokio poveikio geriau kokius 3 men.
Vartotojo avataras
Parašė bandele
#336862 Geriu coaxili. Jis mane baisiai slopina šiaip. Mieguista, nuvargusi. Turiu problemų su pykčiu, agresija, emocijomis apskritai, tai labai jau duoda per jas, negaliu net išsiverkt normaliai, nes ir jas užslopina, susierzinu rečiau. Bet jau po savaitės skirtumas jaučiasi, gal net per daug gerai jaučiasi. Tik kad nepatinka, kad slopina ir tingulį kelią, bet aš pirmą kartą AD geriu išvis, tai gal dėl to taip viską jautriai jaučiu. Aišku ir mintys blogos lenda, bet manau, kad čia dėl to, kad pati pradžia. Šiaip tikiuosi, kad aktyvins mane mėnesio bėgy, nes jeigu ne, tai reiks keisti, nes norisi veikt kažką, daryti, o jėgų ir noro nėra. Žodžiu, ir pablogėjimą, ir pagerėjimą jaučiu. Bet labai tikiuosi, kad laikui bėgant suteiks energijos, nes dabar tai.... :D galvos išsiplaut negaliu. Geriantys coaxil, parašykite man į pm, norėčiau padiskutuoti.
Parašė K2_fujative_K2
bandele rašė:Geriu coaxili. Jis mane baisiai slopina šiaip. Mieguista, nuvargusi. Turiu problemų su pykčiu, agresija, emocijomis apskritai, tai labai jau duoda per jas, negaliu net išsiverkt normaliai, nes ir jas užslopina, susierzinu rečiau. Bet jau po savaitės skirtumas jaučiasi, gal net per daug gerai jaučiasi. Tik kad nepatinka, kad slopina ir tingulį kelią, bet aš pirmą kartą AD geriu išvis, tai gal dėl to taip viską jautriai jaučiu. Aišku ir mintys blogos lenda, bet manau, kad čia dėl to, kad pati pradžia. Šiaip tikiuosi, kad aktyvins mane mėnesio bėgy, nes jeigu ne, tai reiks keisti, nes norisi veikt kažką, daryti, o jėgų ir noro nėra. Žodžiu, ir pablogėjimą, ir pagerėjimą jaučiu. Bet labai tikiuosi, kad laikui bėgant suteiks energijos, nes dabar tai.... :D galvos išsiplaut negaliu. Geriantys coaxil, parašykite man į pm, norėčiau padiskutuoti.

geriau as. silpnas vaistas skirtas vidutinei depresijai gydyti. siaip jis kaip tik turi aktyvint, bent mane aktyvino
Vartotojo avataras
Parašė bandele
#336872 sakė daktarė, kad visiems skirtingai veikia. Vienus slopina, kitus aktyvina. Tik savaitė dar, žiūrėsiu kas toliau
Parašė K2_fujative_K2
bandele rašė:sakė daktarė, kad visiems skirtingai veikia. Vienus slopina, kitus aktyvina. Tik savaitė dar, žiūrėsiu kas toliau

daug is sio vaisto nesitikek, nes jis labai silpnas, nebent tau nera sunki depresija. kiek I diena kartu geri ? as po 3 I diena geriau beveik nieko nejauciau tik siek tiek aktyvino ir miegas suprastejo
Vartotojo avataras
Parašė bandele
#336879 Silpnas?? Nepasakyčiau. Aš 2 į dieną. Man vidutinė. Kažkaip jis mane veikia labai įdomiai, kaip raminamieji, nerimą nuimą ir rečiau susierzinu, supykstu, bet slopinančiai kažkaip, bet neaktyvina, bent jau kolkas. Ir dingo poreikis saldumynams, šiaip ėsdavau kilais šokoladą, dabar išvis nesinori. Bijau net 3 bandyt gert. Tai ir svarstau, ką visa tai reiškia, tinka ar netinka, ar kaip tik tai, ko man reikia. Nes man reik, kad AD sumažintų susierzinimą, vienas pagrindinių simptomų. Be vangumo, negalėjimo nieko daryti ir kt.
Parašė K2_fujative_K2
bandele rašė:Silpnas?? Nepasakyčiau. Aš 2 į dieną. Man vidutinė. Kažkaip jis mane veikia labai įdomiai, kaip raminamieji, nerimą nuimą ir rečiau susierzinu, supykstu, bet slopinančiai kažkaip, bet neaktyvina, bent jau kolkas. Ir dingo poreikis saldumynams, šiaip ėsdavau kilais šokoladą, dabar išvis nesinori. Bijau net 3 bandyt gert. Tai ir svarstau, ką visa tai reiškia, tinka ar netinka, ar kaip tik tai, ko man reikia. Nes man reik, kad AD sumažintų susierzinimą, vienas pagrindinių simptomų. Be vangumo, negalėjimo nieko daryti ir kt.

labai silpnas. kai jo padaugini buna labai geras jausmas kaip nuo ecstasy (MDMA). Rusijoi sita vaista leidziasi narkomanai nes didelis jo kiekis sukelia euforija. Siaip jis skirtas vidutinei depresijai gydyti jei sunki jis tikrai nepades
Vartotojo avataras
Parašė bandele
#336887 man vidutinė. Nu mėnesį reik palaukt ir stebėt.
Vartotojo avataras
Parašė Rola Balčiūtė
#352650 Sveiki,paskyre ši vaistą,po cipralexo čia kaip bambonke,kolkas poveikio jokio,pakviesta i balių , parašyta Alko nevalia,ka teks namie tupėti,atsisakyti nemokesiu :evil:
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
Rola Balčiūtė rašė:Sveiki,paskyre ši vaistą,po cipralexo čia kaip bambonke,kolkas poveikio jokio,pakviesta i balių , parašyta Alko nevalia,ka teks namie tupėti,atsisakyti nemokesiu :evil:

o dozes praleist negalima, kad i baliu nueit galetum? nes as jei savaitgali ispuola alk uzragaut, tai vaistu negeriu tiesiog ta diena
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#352656 As kad ir baliavoju, bet vaistu nepraleidziu ir nieko neatsitinka. Coaxilis gal kiek pastiprins alkoholio poveiki, bet nieko baisaus, cia ne raminamieji.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#352665 negerk vaistų geriau, jei be keturių pintų niekaip, jei bokalas alaus ar vyno taurė aš nepraleisčiau, bet tavo organizmas kitoks.........