Moderatorius: signs

Parašė Baran
#413202 Bandysiu mest Flupentiksoli, gal nebus jokiu salutiniu nutraukimo sindromo, ji vartojau apie ~ 11 dienu, taciau negaliu pakesti kai niekaip negaliu nuo ju susikoncentruot, visiskai negaliu, nei TV ziureti, nei skaityti ir protaut sunku su juo, zodziu neiskentejau tokios busenos ir meciau, eisiu pas gydytoja 17 diena ( privaciai uzsirasiau, nes nedalauksiu iki 22 dienos su tokia busena), mane visi neuroleptikai bukina stipriai, per mastyma duoda, protas atsisako veikt, visus esu isbandes vaistus - tampu darzove, niekas nedomina tada, lovoj norisi tik guleti, net tingysi telefona laikyt rankuose, o ka kalbet apie televizoriu, tai va tiek.
Parašė Edita z
Baran rašė:Bandysiu mest Flupentiksoli, gal nebus jokiu salutiniu nutraukimo sindromo, ji vartojau apie ~ 11 dienu, taciau negaliu pakesti kai niekaip negaliu nuo ju susikoncentruot, visiskai negaliu, nei TV ziureti, nei skaityti ir protaut sunku su juo, zodziu neiskentejau tokios busenos ir meciau, eisiu pas gydytoja 17 diena ( privaciai uzsirasiau, nes nedalauksiu iki 22 dienos su tokia busena), mane visi neuroleptikai bukina stipriai, per mastyma duoda, protas atsisako veikt, visus esu isbandes vaistus - tampu darzove, niekas nedomina tada, lovoj norisi tik guleti, net tingysi telefona laikyt rankuose, o ka kalbet apie televizoriu, tai va tiek.

Sveiki, AD Zoloft vartoju jau 3 mėn. plius Tiapridal 3k dienoje po 1/4. Galiu pasidalinti, kad toks dėmesio negebėjimas sukoncentruoti man buvo pradžioje kurį laiką, truputuką erzino, nes negalėjau nei TV žiūrėti, nei internete naršyti, bet tai praėjo savaime. Net nepamačiau kada. Tai sieju su vaistų pradiniu poveikiu ty prisisotinimu ar pradėjimo pilnai veikti. Gerai, kad iskenciau pirmą mėn. nes nuėjus pas psichiatrę antrai konsultacijai taip ir pasakiau, jei būčiau žinojusi kokia bus pradžia būčiau nepradėjus vartoti vaistų. Bet labai džiaugiuosi, kad bendrom jėgom atradome tai kas dabar tinka ir daugiau ir mažiau tenkina. Nežinau ar savavališkas vaistų nutraukimas yra geriausias sprendimas, gal Junnnnnms reikia bent mėn padraugauti su parinktu gydymu ir 22 d. Prijungt gal kitąn dar vaistuką ar koreguoti dozę, bet man sugrįžo ir dėmesio koncentracija ir atmintis, negaliu teigti dėl atminties , kad pilnai, bet jau nervina. Gal tai pasikeistų ir Jums. Čia mano nuomonė, bet aš labai labai džiaugiuosi , kad nemeciau vaistų, kad įsitikinau, laikas sustato viską į vietas, nes nauji vaistai nauji pašaliniai , kaip pagalvoju tai net nupirkti. Gerai, kad pralaukiau aš asmeniškai. Bet čia mano pasirinkimas,gal Jūs atrasite geresnį gydymą sau kitu bandymu. Sėkmės Jums! Ir kantrybės.
Parašė vitamin9
Baran rašė:Bandysiu mest Flupentiksoli, gal nebus jokiu salutiniu nutraukimo sindromo, ji vartojau apie ~ 11 dienu, taciau negaliu pakesti kai niekaip negaliu nuo ju susikoncentruot, visiskai negaliu, nei TV ziureti, nei skaityti ir protaut sunku su juo, zodziu neiskentejau tokios busenos ir meciau, eisiu pas gydytoja 17 diena ( privaciai uzsirasiau, nes nedalauksiu iki 22 dienos su tokia busena), mane visi neuroleptikai bukina stipriai, per mastyma duoda, protas atsisako veikt, visus esu isbandes vaistus - tampu darzove, niekas nedomina tada, lovoj norisi tik guleti, net tingysi telefona laikyt rankuose, o ka kalbet apie televizoriu, tai va tiek.

Tau jokie vaistai netiks jei po 11 dienu metinesi. Bet aisku jei taip blogai bandyk kitus. As quetiapino dozem labai jautrus pastebejau por mg padidini ir bardakai darosi,visiem kitaip. Bet siaip kentet reik normaliai o salutiniai tikrai buna baisus kaikuriu.
Parašė vitamin9
#413364 As peroxetina geriau 2 savaites nesenai,pradejau gert tai toks nerimas buvo kd nuo namu toli nueit negaliu,dusauji kaip zuvis,nerimas nezmoniskai uzgriuvo,paskiau dar su miegu ir taip blogai dar neuzmigdvau iki 5 ryto ,nu ir ka sedejau ir kentejau 2 savaites,praejo visi pasaliniai lyg pradejo kazkaip gerai visai jaustis viduje o katik pasaliniai praejo bet kadangi nuo jo klynas uzmiega meciau iskarto,nu cia jau perdidelis salutinis.
Parašė vitamin9
#416855 Nu vyrai ir moterys,kas geret fluanxoli ir esat laimingi pasakykit? nuo sito brudo pries miega labai ramus buvau, nuo ad jau bbd ant miego. Praita karta geriau iki menesio daugiau pliusu buvo nei nuo zolofto cia menesiais,nuo zolofto isvis miega tik supisa ir vsio dapiso jau. Kokiu salutiniu ilgesniu buna? atsimenu tik kad pries miega labai ramus buvau ir emocijos geros labai buvo grazios
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416859 Pamenu kai vartojau tai visiškai nieko teigiamo nepajutau. Aktyvavo ir kažkoks kaip apdujęs nuo jų vaikščiojau. Raminimo nejaučiau, visąlaiką suirzęs buvau.
Parašė Baran
#417070 Sveiki. Idomu kaip nuo 150 mg Leponexo pereit ant Fluanxolio? Tik, kad neisvestu i ligonine. Gal Fluanxolis nors taip svorio nedidins kaip Leponex. Noreciau pabandyti dar karta..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417072 Mažint Leponex'ą ir įvedinėt fluanxolį. Bet.. na nežinau. Nelabai man patiko tas vaistas. Kažkoks aktyvinantis jis man buvo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#417073 Jei 1mg i diena, tai jis kaip ir turetu aktyvint. Kai kur raso, kad tokiom dozem kabina tik autoreceptorius, kas padidintu dopamino neurotransmisija, bet jis ant tiek senas, kad jokiu ta patvirtinanciu studiju nesu mates. Geriau kazkada 1mg, nieko nejauciau as apskritai nuo jo.
Parašė vitamin9
biggie rašė:Jei 1mg i diena, tai jis kaip ir turetu aktyvint. Kai kur raso, kad tokiom dozem kabina tik autoreceptorius, kas padidintu dopamino neurotransmisija, bet jis ant tiek senas, kad jokiu ta patvirtinanciu studiju nesu mates. Geriau kazkada 1mg, nieko nejauciau as apskritai nuo jo.

O tave veikia didesnes quetiapino dozes? gal man ta quetiapina tiesiog nuo 50mg iki kokiu 200 padidint,ar net 100 padetu ir pamazes tas nerimas. Gal vaikstau cia visur aplink o po nosim ta quetiapina tik didint reik ir viskas bus gerai. Nors ir brudas sudas jis yra bet ka padarysi. Bet jis mane 50 migde gerai paskiau apstojo,jauciu ir su didesne doze,pradzioj kabina paskiau nustoja,bet jei nerima sutvarko pzdu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#417123 Man 200 visai gerai nerima nueme
Parašė vitamin9
LBJ rašė:Man 200 visai gerai nerima nueme

Ane? O salutiniu kokiu didesniu nebuvo? Bandei mest labai sunku? Nes jei man metant ten nuo 50mg iki 20mg mane paklupde ant keliu pusei metu ir dar kankinuosi tai gal tas brudas galu gale su nerimu kazka tikrai gero padaro. bet as vos padidinu ten tarkim isgerciau vietoj 50mg 75mg belekas man nakti butu jau bandes ten belekas neuzmiegi iki paryciu,vos gaudai miega uzsimerkes saudo sapnai sirdis sokinet pradeda iki 8 kaip zmombis vaikstai kol nuluzti ten netycia krcccccc tas quetiapinas mane veikia turbut ir paaiskina puse metu visas salutines mintis kodel gi iki dabar jo vis nemegstu. olanzapina gal geriau reikejo tik kad jei ten nuo jo +20kg+ tai nekazka. aisku psichika svarbiau bet vistiek....nors kaip nekeista dabar su zoloftu priaugau lasinio biski kokius 6kg+,atsirimo valgymas,nors koks valgymas kai nakti atsikeli 2 kart est kaip zombis tai eina viskas i mase nors as nepykstu :) dar 4 sueit gali.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417354 Aš imdavau nakčiai 200 ir ryte 25mg. Visai neblogai nerimą nuimdavo. Ypač gerai kad mintis įkyrias pristabdo. Iš pradžių gal biškį sunku būna, bet poto jokių lomkių nejauti nuo jo. Imi kaip vitaminą ir viskas. Ir jauti kaip nerimas po biškį mažėja. 200mg irgi nėra daug, tai bandyčiau tavo vietoj. Bent išsimiegosi gerai. Dabar aš imu 50mg ir mirtazapino 15mg tai sunkokai užmiegu, beveik nieko jie man nebedaro.
Parašė Baran
#417373 Mane Melatoninas tik uzmygdo. 2 mg pries einant miegot isgeriu ir nejauciu kai atsijungiu. Dar pries tai vartuoju Leponexo 100 mg, bet tik nuo vieno jo neuzmiegu.

Melatoninas yra super man, be jo neuzmiegu nors ir Leponexo daugiau paimu, tik " apsvaigina " ir viskas..
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
vitamin9 rašė:
LBJ rašė:Man 200 visai gerai nerima nueme

Ane? O salutiniu kokiu didesniu nebuvo? Bandei mest labai sunku? Nes jei man metant ten nuo 50mg iki 20mg mane paklupde ant keliu pusei metu ir dar kankinuosi tai gal tas brudas galu gale su nerimu kazka tikrai gero padaro. bet as vos padidinu ten tarkim isgerciau vietoj 50mg 75mg belekas man nakti butu jau bandes ten belekas neuzmiegi iki paryciu,vos gaudai miega uzsimerkes saudo sapnai sirdis sokinet pradeda iki 8 kaip zmombis vaikstai kol nuluzti ten netycia krcccccc tas quetiapinas mane veikia turbut ir paaiskina puse metu visas salutines mintis kodel gi iki dabar jo vis nemegstu. olanzapina gal geriau reikejo tik kad jei ten nuo jo +20kg+ tai nekazka. aisku psichika svarbiau bet vistiek....nors kaip nekeista dabar su zoloftu priaugau lasinio biski kokius 6kg+,atsirimo valgymas,nors koks valgymas kai nakti atsikeli 2 kart est kaip zombis tai eina viskas i mase nors as nepykstu :) dar 4 sueit gali.

Naktinis valgymas salutinis efektas. Daugiau nepastebėjau