Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#401686 Dėl antidepresantų keitimo pas mane bėda. Tinka vos keli, t.y. kitų organizmas netoleruoja. Gydytoja kaip tik minėjo, kad jei su kvetiapinu yra tas apetito padidėjimas, tai vat šie antidepresantai, kurie labiau yra aktyvinantys, man kaip tik turėtų sumažėti apetitas. kažkada su duloxetinu numečiau 10 kg priaugtų po mirtazapino vartojimo. Tik dabar kažkodėl nekrenta svoris.
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#401929 Paklausiau jūsų ir geriu šiuos vaistukus pora valandų anksčiau, nei numačius užmigt. Tikrai geriau ir suveikia laiku ir ryte ne taip akys klijuojasi nuo noro miego.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Meri rašė:Paklausiau jūsų ir geriu šiuos vaistukus pora valandų anksčiau, nei numačius užmigt. Tikrai geriau ir suveikia laiku ir ryte ne taip akys klijuojasi nuo noro miego.

Kartas elementarus eksperimentas gali atnesti nenumatytos naudos. XR apskritai reikia visada gerti kelios valandos iki miego, nes leciau pasiekia didziausia koncentracija, bet jei su IR sunku keltis, tai galima irgi taip daryt.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
estranged rašė:100 mg jau veikia 5HT2A? Jei ne kiek minimum reikia?

Veikia, bet ar prisotina 100% laiko tarp doziu nezinau. 300mg - daugiausiai depresijos studijose naudota doze pilnai prisotina 24 valandom po dozuotes. Speciau 150-200mg jau duotu 100% okupacija.
Parašė mizantropas
#402400 geriu jau irgi virš 10 metų, tiek įprastinį tiek ir prailginto veikimo, dabar geriu prailginto veikimo 400mg vakare, kol kas viskas normaliai su jais, gerai mane užmigdo ir ryte nėra sunku atsikelti, kažin kaip būtų jei dirbčiau?
Vartotojo avataras
Parašė Meri
#402499 O ar nuo jų atsiranda priklausomybė?
Paskaičius, kiek ilgai juos geriate, peršasi mintis, kad miego praktiškai šie vaistukai nesutvarko ir yra viekartinio veikimo :?
Parašė mizantropas
#402975 dabar vėl geriu paprastą kvetiapiną, nes prailginto jau nekompensuoja, tai labai didelio skirtumo nejaučiu, gerai, kad paprasto veikimo galiu ir ryte arba dieną išgert 200mg, o sumoj per dieną 400mg išgeriu, ir visai gerai tokį ramiaką pagaunu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mizantropas rašė:dabar vėl geriu paprastą kvetiapiną, nes prailginto jau nekompensuoja, tai labai didelio skirtumo nejaučiu, gerai, kad paprasto veikimo galiu ir ryte arba dieną išgert 200mg, o sumoj per dieną 400mg išgeriu, ir visai gerai tokį ramiaką pagaunu.

Taip iseina, kad ner point'o eiti man i poliklinika, nes irgi galvoju bandyti quetiapina vel prisijaukint, olanzapinas priaugino vel svorio nenormalius kiekius.