Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė VVika
#325635 Geriant olanzapine, ar gali manija islisti?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
VVika rašė:Geriant olanzapine, ar gali manija islisti?

Yra atveju, kai manija islysdavo nuo olanzapino, bet cia vienetai tokiu.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#325661 Tau jau lyg ir buvo visai neblogai? Pablogejo ar taip ir buvo negerai?
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:Siandien grizau pas savo sena gydytoja, mostelejo 60mg paroxetino + 60mg mirtazapino. Ziuresim :DD

Oho kokios dozes
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
biggie rašė:Siandien grizau pas savo sena gydytoja, mostelejo 60mg paroxetino + 60mg mirtazapino. Ziuresim :DD

Oho kokios dozes

O tu bent nuejai jau pas gydytoja?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

Oho kokios dozes

O tu bent nuejai jau pas gydytoja?

Nuejau ir iskarto pagulde I ligonine. Guliu dabar
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#325670 Nors tiek gerai, kad radai pagalbos. Ar bent kiek gereja savijauta?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Nors tiek gerai, kad radai pagalbos. Ar bent kiek gereja savijauta?

Jo labai. Tik truputi baisu del olanzapino, kad cukraliges nesukeltu.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:

Neissigalvok nesamoniu. As kartas nuo karto pasitikrinu savo cukru gliukomaciu, viskas gerai, net prie zemesnes leistinos ribos mano cukrus. Jei neesi miltiniu ir cukru o valgysi sveika baltyma ir daug darzoviu, joks olanzapinas tau cukraliges neivarys. Gydykis ir sveik.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

Neissigalvok nesamoniu. As kartas nuo karto pasitikrinu savo cukru gliukomaciu, viskas gerai, net prie zemesnes leistinos ribos mano cukrus. Jei neesi miltiniu ir cukru o valgysi sveika baltyma ir daug darzoviu, joks olanzapinas tau cukraliges neivarys. Gydykis ir sveik.

Aciu uz palaikyma :flo Galejau anksciau pradet gydytis, bet tempiau iki paskutinio. Jei idomu gydo su 40 mg Seroxat _ 15 mg olanzaline _ tik nakciai keicia dar nuo vienu neuzmigdavau:)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#325682 Sakiau gi, kad netempk laiko, kad siuo atveju laikas negydo. Na, bet nieko, svarbiausia, kad kreipeisi ir gavai gydyma, greitai busi geros busenos ir sveikas kaip ridikelis, tik nenutraukinek gydymo ir greiciau sveik:)
Mano gydymas toks pats kaip tavo - paroksetinas 40 ir olanzapinas 2.5mg., nedidino man jo. O ka tau nakciai duoda nuo nemigos? Man jau sparciai gereja ir as jau visai kitaip jauciuosi. Lankau ir dienos stacionara. Relaksacijos kiek nervina, bet psichologe padejo kai ka issiaiskinti. Kad arteju prie remisijos, isduoda ir miego trukme. Anksciau miegodavau po 10/11 valandu ir vistiek is lovos islipti negalejau o dabar miegu 7/8 valandas ir pailsejusi atsikeliu. Miegas reikalingas organizmui sveikti, atsistatineti, remontuotis. Kai buvo blogai, organizmui reikejo daug valandu remontui o dabar pakanka 7 valandu, kas reiskia, kad mano bukle stipriai pagerejo.
Viskas bus ir tau gerai, tik laikykis gydytoju rekomendaciju ir nesavivaliauk.
Biggie, ir tu greiciau kapanokis :flo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#325703 Mano daktare vel uzsimine apie ADHD prie bipolinio, todel darysiuos pilna psichologini testa ir tada ziuresim, gali tekti prijungti atomoxetina, nors dabar kai pridejo depakina, nerimas stipriai sumazejo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
biggie rašė:Mano daktare vel uzsimine apie ADHD prie bipolinio, todel darysiuos pilna psichologini testa ir tada ziuresim, gali tekti prijungti atomoxetina, nors dabar kai pridejo depakina, nerimas stipriai sumazejo

60mg paroxetino dave didziuli poveiki, lyginant su 20mg, galbut tik didesnes dozes duoda norepinephrino boost'a
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:
biggie rašė:Mano daktare vel uzsimine apie ADHD prie bipolinio, todel darysiuos pilna psichologini testa ir tada ziuresim, gali tekti prijungti atomoxetina, nors dabar kai pridejo depakina, nerimas stipriai sumazejo

60mg paroxetino dave didziuli poveiki, lyginant su 20mg, galbut tik didesnes dozes duoda norepinephrino boost'a

Mane su 40 mg gydo. Jauciuosi gerai. Svoris tik auga,bet jauciu nuo olanzapino
Parašė K2_fujative_K2
#330632 Kokia max yra seroxato doze ? Kokia jusu doze ? As 40 geriu