Moderatorius: signs

Parašė K2_fujative_K2
HappyAngel rašė:
biggie rašė:panikai tikrai padeda, apskritai panikai, nerimui tai geriausias SSRI, nestimuliuoja, bet ir ne slopina, tik reik susirast tinkama doze

Dabar net galva jau sukasi, kurį variantą gerti? Žinau, kad mano organizmas cymbaltą gerai priima, šiek tiek prisibijau paroksetino stiprokų šalutinių poveikių, bet ko nepadarysi, kad tik jaustumeisi gerai...

60 mg Cymbalta + Elontril 300 mg ar
? mg Seroxat + Elontril 300mg

Escitalopramas nepadeda :(

Seroxat 40 mg + Mirtazapine 30 mg

arba Seroxat 20 mg + Mirtazapine 15 mg
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#333360 Nesu vartojes duloksetino, bet venlafaksinas stimuliuoja stipriau, nei SSRI, tai budamas SNRI, duloksetinas turetu labiau elgtis kaip venlafaksinas, nors paroxetinas irgi turi norepinephrino inhibicijos veiklos. Jeigu kuris laikas prie Cymbaltos ir ji bent kiek suveikie, tada galima bandyt nenutraukt. Kas del kito antidepresanto, tai mirtazapinas ir bupropionas labai skirtingi. Jei nerimas, nemiga - mirtazapinas labiau tinka, jei nuovargis, stimulo nebuvimas - bupropionas.

60mg duloxetino + 300 bupropiono galingas derinys. Galima nepamirsti ir, kad reikalui atejus, galima ir 120mg + 450mg pabandyt.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#333361 galima bandyt ir "Californian Rocket Fuel", turbut stipriausia antidepresantu kombinacija. Tai dideles dozes venlafaksino + mirtazapino. As pats ji vartoju ir niekas kitaip taip gerai depresijos neveike, kaip toks kokteilis.

http://en.wikipedia.org/wiki/California_rocket_fuel
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
biggie rašė:galima bandyt ir "Californian Rocket Fuel", turbut stipriausia antidepresantu kombinacija. Tai dideles dozes venlafaksino + mirtazapino. As pats ji vartoju ir niekas kitaip taip gerai depresijos neveike, kaip toks kokteilis.

http://en.wikipedia.org/wiki/California_rocket_fuel

Venlafaksinas man visai netiko kaip ir Mirtazapinas, tai pasitarsiu dėl 60mg duloxetino + 300 bupropiono.
Ačiū už visą info :super
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
#335465 Norejau paklausti.pagaliau ryzausi nutraukineti seroxata.(gydytoja seniai liepe.tik as psihologiskai bijau) .gerdavau ryte puse tabletes ir vakare.kelios dienos geriu tik viena pusele.ir gerai jauciuosi.kazin jau butu buves nutraukimo pasalinis poveikis ? Ar galima sakyti jau "nulipau" nuo tos puseles? As lb bijau tu pasaliniu nutraukimo poveikiu.... :?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
sandrita rašė:Norejau paklausti.pagaliau ryzausi nutraukineti seroxata.(gydytoja seniai liepe.tik as psihologiskai bijau) .gerdavau ryte puse tabletes ir vakare.kelios dienos geriu tik viena pusele.ir gerai jauciuosi.kazin jau butu buves nutraukimo pasalinis poveikis ? Ar galima sakyti jau "nulipau" nuo tos puseles? As lb bijau tu pasaliniu nutraukimo poveikiu.... :?

Dar tikrai nenulipai. Paroxetino nutraukimo poveikis stipriausias is SSRI, ta puse tabletes vis dar prilaiko serotonina, kai nutrauksi isvis bent tris dienas, tada turetum pajaust
Parašė K2_fujative_K2
sandrita rašė:Norejau paklausti.pagaliau ryzausi nutraukineti seroxata.(gydytoja seniai liepe.tik as psihologiskai bijau) .gerdavau ryte puse tabletes ir vakare.kelios dienos geriu tik viena pusele.ir gerai jauciuosi.kazin jau butu buves nutraukimo pasalinis poveikis ? Ar galima sakyti jau "nulipau" nuo tos puseles? As lb bijau tu pasaliniu nutraukimo poveikiu.... :?

Buvau nutraukes seroxata ir nieko blogo nebuvo
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
biggie rašė:

Dar tikrai nenulipai. Paroxetino nutraukimo poveikis stipriausias is SSRI, ta puse tabletes vis dar prilaiko serotonina, kai nutrauksi isvis bent tris dienas, tada turetum pajaust

Na bent jau sumazejo kraujyje to paroxetino? Kazkada bandziau mazinti nuimdama tik ketverti tabletes.tai po poros dienu prasidejo pykinimas ir t.t. issigandau.dabar puse nuemiau net.bet beveik savaite ir nieko.man jau likt bent su pusele yra didelis laimejimas.uztad ir galvoju.ar neuzeis vel blogumas...
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#336053 sweiki sita waista vartoju antra karta,pirmaji nutraukiau....nuo vakar geriu ketvirtadali kad pripratint organizma ,o sendien taip blogai nerandu sau vietos baime kazkokia atrodo lyg galva sukas jausmas kad nualpsiu...atrodo tirpstu visa ...pirma karta kai juos geriau taip nebuwo..o dabar tik dvi dienos ir tik po ketvirta dali ir taip blogai....kazin ar tai normalu? ar yra kam taip?
Parašė K2_fujative_K2
Ernesta23 rašė:sweiki sita waista vartoju antra karta,pirmaji nutraukiau....nuo vakar geriu ketvirtadali kad pripratint organizma ,o sendien taip blogai nerandu sau vietos baime kazkokia atrodo lyg galva sukas jausmas kad nualpsiu...atrodo tirpstu visa ...pirma karta kai juos geriau taip nebuwo..o dabar tik dvi dienos ir tik po ketvirta dali ir taip blogai....kazin ar tai normalu? ar yra kam taip?

nebuvo man jokiu nuosaliniu nuo jo. gal vaista geri bijodama ir prisigalvoji tu salutiniu is baimes.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#336056 yra visokiu minciu....nebijau gerti nes jau esu gerusi man jie tikrai padejo bet per anksti nutraukiau o dabar pasekmes....na dar labai pilva skauda ...na gal praeis visi sitie pojuciai kol organizmas pripras.
Vartotojo avataras
Parašė sandrita
#336077 Man nutraukimas ju lengvesnis nei.pripratimas .pradzioj.buvo visi pasaliniai.nors antra kart juos geriau.bet padejo antru kartu.prakentek.isgerk xanax.nuims bloguma. :da
Parašė Deode
#336086 Buvau staigiai nutraukus, lyg ir nieko nebuvo.
Dabar kai vėl vartoju pirmosiomis savaitėmis buvo sunkoka( tai pasak lapelio natūralu), vėliau pastebėjau, kad svoris ugtelėjo. Uch. Dabar kartais praleidu dieną šio vaisto. Darau blogai. Matosi pasekmės
Parašė gintarine10
#336515 Sveiki,

Kada jum pradejo veikti paroxetinas ? Geriu 5 dienas, pojuciai banguoti, miegas sutriko, naktimis keistos bangos kuna uzplusta.
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#336529 na, man bent kelių savaičių reikėjo, kad susinormalizuotų būsena.