- 2012 06 05, 19:23
zurauskiene man irgi is pradziu pasirode labai jau gera bet veliau pamaciau kita jos veida kai pacientei liepe rekaudama nesikisti i gydima nes bus isprasyta is ligonines stasiunas tai toks geriausias is visu ten gydanciu daktaru apie alekna girdejau blogus atsiliepimus o liudvikas lazauskas visai toks neblogas psichoterapeutas
Moderatorius: signs
- 2012 06 05, 19:54
dabar smagu ten vasara kieme galima prabuti visa laika :jap
- 2012 06 05, 22:08
nuo 18 ten priima. Jaunimo būna, bet daugiau vyresnių, ypač moteriškių. Dabar vyrauja būtent jos, šiandien kaip tik buvau aplankyti draugo
Mane stasiūnas gydė, pats mieliausias žmogus iš visų ten dirbančių daktarų. pas alekną grupėj nebuvau, bet iš pasakojimų susidariau nuomonę, kad man pasisekė.. šiaip kai šilta, ten jautiesi kaip atostogose. visas dienas lauke prasėdėdavom, netgi degintis bandėm
Mane stasiūnas gydė, pats mieliausias žmogus iš visų ten dirbančių daktarų. pas alekną grupėj nebuvau, bet iš pasakojimų susidariau nuomonę, kad man pasisekė.. šiaip kai šilta, ten jautiesi kaip atostogose. visas dienas lauke prasėdėdavom, netgi degintis bandėm
- 2012 06 06, 12:22
Laba diena,
Noriu pasiteirauti. Ar gydytoją galima pasirinkti? Man tai labai svarbu.
Žiežula rašė:nuo 18 ten priima. Jaunimo būna, bet daugiau vyresnių, ypač moteriškių. Dabar vyrauja būtent jos, šiandien kaip tik buvau aplankyti draugo
Laba diena,
Noriu pasiteirauti. Ar gydytoją galima pasirinkti? Man tai labai svarbu.
- 2012 06 06, 17:40
eik jau eik nesamoningi gydytojai ten dirba!!! tik stasiunas normaliausias gydytojas kaip psichiatras o kiti stankunienie ausra ir zurauskiene....... ir dar man nepatiko psichologe lina kuri neturi psichoterapeutes issilavinimo o dirba kaip psichoterapeute!!