- 2016 06 21, 20:57
Ačiū,drauguziai,mao norma-2-3 taurės sauso vyno,tad,pasikliaunu Jumis ir vaistų tada nepraleisiu
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Skauda kepenų plote.Ir tikrai nuo vaistų.Tai susiję su tulžies pūsle , esančia šalia ir jos funkcijos sutrikimu.Su bilirubino padidėjimu kraujyje.Bet kadangi diskusija apie vaistą , tai manau verta tai paminėti.
Aš ir taip turiu funkcinę hipoglikemiją, tad Cipralex tai tik pagilino. Dabar pradėjome bandyti Coaxil, tikiuosi, kad bus geriau, nes planuojame po pusmečio dar vieną vaikutį, tad privalau iki to laiko sustiprėti. Psichiatrės klausiau, ar jis saugus šiuo atžvilgiu, ji patvirtino tai, tad viliuosi pačių geriausių rezultatų 
Gal tau atsakys kažkiek kas iš mūsų forumo "farmakologų".
iNova rašė:Man šį vaistą paskyrė po visiškai netikusio Cipralex, kuris sukeldavo nenusakomus hipoglikemijos priepuoliusAš ir taip turiu funkcinę hipoglikemiją, tad Cipralex tai tik pagilino. Dabar pradėjome bandyti Coaxil, tikiuosi, kad bus geriau, nes planuojame po pusmečio dar vieną vaikutį, tad privalau iki to laiko sustiprėti. Psichiatrės klausiau, ar jis saugus šiuo atžvilgiu, ji patvirtino tai, tad viliuosi pačių geriausių rezultatų
Ieškojau informacijos internete tarp moterų, kurios vartojo Coaxil prieš pastojimą, deja, nepavyko...
Phurriz rašė:iNova rašė:Man šį vaistą paskyrė po visiškai netikusio Cipralex, kuris sukeldavo nenusakomus hipoglikemijos priepuoliusAš ir taip turiu funkcinę hipoglikemiją, tad Cipralex tai tik pagilino. Dabar pradėjome bandyti Coaxil, tikiuosi, kad bus geriau, nes planuojame po pusmečio dar vieną vaikutį, tad privalau iki to laiko sustiprėti. Psichiatrės klausiau, ar jis saugus šiuo atžvilgiu, ji patvirtino tai, tad viliuosi pačių geriausių rezultatų
Ieškojau informacijos internete tarp moterų, kurios vartojo Coaxil prieš pastojimą, deja, nepavyko...
Nepadaugink sio vaisto, nes dideles dozes jo veikia kaip narkotikai. O siaip vaistas nera stiprus ir skiriamas lengvai ar vidutinei depresijai gydyti. Del pastojimo tai mazai tyrimu padaryta, bet imesiu nuoroda kur raso tyrimus su ziurkem ir ziurkiu vaikais duodant si vaista.
Cia nuoroda pubmedo --> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1334416
iNova rašė:Phurriz rašė:iNova rašė:Man šį vaistą paskyrė po visiškai netikusio Cipralex, kuris sukeldavo nenusakomus hipoglikemijos priepuoliusAš ir taip turiu funkcinę hipoglikemiją, tad Cipralex tai tik pagilino. Dabar pradėjome bandyti Coaxil, tikiuosi, kad bus geriau, nes planuojame po pusmečio dar vieną vaikutį, tad privalau iki to laiko sustiprėti. Psichiatrės klausiau, ar jis saugus šiuo atžvilgiu, ji patvirtino tai, tad viliuosi pačių geriausių rezultatų
Nepadaugink sio vaisto, nes dideles dozes jo veikia kaip narkotikai. O siaip vaistas nera stiprus ir skiriamas lengvai ar vidutinei depresijai gydyti. Del pastojimo tai mazai tyrimu padaryta, bet imesiu nuoroda kur raso tyrimus su ziurkem ir ziurkiu vaikais duodant si vaista.
Cia nuoroda pubmedo --> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1334416
Apie Coaxil poveikį kaip narkotikų jau radau nemažai informacijos ir kiek buvau sunerimusi, bet paskui pažiūrėjau, kad tie tyrimai 2009-2010 metų, tai labai tikiuosi, kad farmacija, kaip ir daugelis kitų sričių žengė į priekį ir patobulėjo, bent jau labai to tikiuosi![]()
Ačiū labai už pasidalintą nuorodą, iš karto lekiu pasmalsauti, kas gi ten rašoma!
Beje, dozės pas mane nėra didelės - po 1 tabletę (12,5 mg) 2 kartus per dieną, po Naujųjų psichiatrė paskyrė konsultaciją, kad įvertinti rezultatus, nes sakė tikisi, jog dozės didinti tikrai nereikės, ko aš ir pati labai tikiuosi.
Vaiduk rašė:Geriau bet nieko nuo jo nejutau per silnpnas buvo
Phurriz rašė:Vaiduk rašė:Geriau bet nieko nuo jo nejutau per silnpnas buvo
As 3 ar 4 per karta buvau isgeres, tai kaifas buvo nemazas