Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#356054 Gal žinote, ar galima, saugu gerti Coaxilį nėštumo metu? Tuo pačiu gal kas žinos ir dėl Mirtazapino, clonezapamo, zopiclono. Sesuo geria visą šitą mišrainę, baisu man labai. :(
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#356063 Biggie, kur dingai? Labai įdomi tavo nuomonė. Taip viską kaip iš knygos paaiškini B)
Parašė Dulsineja
#356697 Mano patirtis su coaxiliu tokia.Geriau apie du mėnesius.Pradėjo veikti po savaitės maždaug.Pradžioje jaučiausi neblogai- nuotaika geresnė , nustojau verkti pastoviai ir energijos lyg daugiau buvo. Tik buvo toks pastovus jausmas, kad skauda ar veržia gerklę.Nemoku paaiškint.Nemalonus jausmas, bet kentėt galima.Po mėnesio pradėjo skaudėti kepenis .Skausmas vis stiprėjo , savijauta prastėjo.Vėl pradėjau verkšlent delnieko,atsirado nerimas.Tai daugiau nebegeriu.Gėriau 3 tab per dieną.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#356769 Kepenu negali skaudeti, kepenys neturi skausmo receptoriu, cia tavo isigalvojimas apie "kepenu skausma"
Parašė Dulsineja
#356798 Žinau kad neturi.Parašiau liaudiškai :) Skauda kepenų plote.Ir tikrai nuo vaistų.Tai susiję su tulžies pūsle , esančia šalia ir jos funkcijos sutrikimu.Su bilirubino padidėjimu kraujyje.Bet kadangi diskusija apie vaistą , tai manau verta tai paminėti.
Vartotojo avataras
Parašė iNova
#360917 Man šį vaistą paskyrė po visiškai netikusio Cipralex, kuris sukeldavo nenusakomus hipoglikemijos priepuolius :( Aš ir taip turiu funkcinę hipoglikemiją, tad Cipralex tai tik pagilino. Dabar pradėjome bandyti Coaxil, tikiuosi, kad bus geriau, nes planuojame po pusmečio dar vieną vaikutį, tad privalau iki to laiko sustiprėti. Psichiatrės klausiau, ar jis saugus šiuo atžvilgiu, ji patvirtino tai, tad viliuosi pačių geriausių rezultatų :)
Ieškojau informacijos internete tarp moterų, kurios vartojo Coaxil prieš pastojimą, deja, nepavyko...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
iNova rašė:Man šį vaistą paskyrė po visiškai netikusio Cipralex, kuris sukeldavo nenusakomus hipoglikemijos priepuolius :( Aš ir taip turiu funkcinę hipoglikemiją, tad Cipralex tai tik pagilino. Dabar pradėjome bandyti Coaxil, tikiuosi, kad bus geriau, nes planuojame po pusmečio dar vieną vaikutį, tad privalau iki to laiko sustiprėti. Psichiatrės klausiau, ar jis saugus šiuo atžvilgiu, ji patvirtino tai, tad viliuosi pačių geriausių rezultatų :)
Ieškojau informacijos internete tarp moterų, kurios vartojo Coaxil prieš pastojimą, deja, nepavyko...

Nepadaugink sio vaisto, nes dideles dozes jo veikia kaip narkotikai. O siaip vaistas nera stiprus ir skiriamas lengvai ar vidutinei depresijai gydyti. Del pastojimo tai mazai tyrimu padaryta, bet imesiu nuoroda kur raso tyrimus su ziurkem ir ziurkiu vaikais duodant si vaista.

Cia nuoroda pubmedo --> https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1334416
Vartotojo avataras
Parašė iNova
Phurriz rašė:
iNova rašė:Man šį vaistą paskyrė po visiškai netikusio Cipralex, kuris sukeldavo nenusakomus hipoglikemijos priepuolius :( Aš ir taip turiu funkcinę hipoglikemiją, tad Cipralex tai tik pagilino. Dabar pradėjome bandyti Coaxil, tikiuosi, kad bus geriau, nes planuojame po pusmečio dar vieną vaikutį, tad privalau iki to laiko sustiprėti. Psichiatrės klausiau, ar jis saugus šiuo atžvilgiu, ji patvirtino tai, tad viliuosi pačių geriausių rezultatų :)

Nepadaugink sio vaisto, nes dideles dozes jo veikia kaip narkotikai. O siaip vaistas nera stiprus ir skiriamas lengvai ar vidutinei depresijai gydyti. Del pastojimo tai mazai tyrimu padaryta, bet imesiu nuoroda kur raso tyrimus su ziurkem ir ziurkiu vaikais duodant si vaista.

Apie Coaxil poveikį kaip narkotikų jau radau nemažai informacijos ir kiek buvau sunerimusi, bet paskui pažiūrėjau, kad tie tyrimai 2009-2010 metų, tai labai tikiuosi, kad farmacija, kaip ir daugelis kitų sričių žengė į priekį ir patobulėjo, bent jau labai to tikiuosi :)
Ačiū labai už pasidalintą nuorodą, iš karto lekiu pasmalsauti, kas gi ten rašoma!

Beje, dozės pas mane nėra didelės - po 1 tabletę (12,5 mg) 2 kartus per dieną, po Naujųjų psichiatrė paskyrė konsultaciją, kad įvertinti rezultatus, nes sakė tikisi, jog dozės didinti tikrai nereikės, ko aš ir pati labai tikiuosi.
Parašė Linaaa
iNova rašė:
Phurriz rašė:

Apie Coaxil poveikį kaip narkotikų jau radau nemažai informacijos ir kiek buvau sunerimusi, bet paskui pažiūrėjau, kad tie tyrimai 2009-2010 metų, tai labai tikiuosi, kad farmacija, kaip ir daugelis kitų sričių žengė į priekį ir patobulėjo, bent jau labai to tikiuosi :)
Ačiū labai už pasidalintą nuorodą, iš karto lekiu pasmalsauti, kas gi ten rašoma!

Beje, dozės pas mane nėra didelės - po 1 tabletę (12,5 mg) 2 kartus per dieną, po Naujųjų psichiatrė paskyrė konsultaciją, kad įvertinti rezultatus, nes sakė tikisi, jog dozės didinti tikrai nereikės, ko aš ir pati labai tikiuosi.

Ir man skyrė ši AD,dar tik pirma diena po 1 tablete,labai mazai atsiliepimu apie ši vaistuka :(
Vartotojo avataras
Parašė nusivyliau gyvenimu
#366523 O kiek tau metu, ir ka diagnozavo?

Taip narkomanai pradejo gaminti is coaxilo narkotikus, bet jie su svyrkstus i save leidavo, ir dydesniais dozavimais, kad gauti eiforija, pasekmes buvo baisios. Ranku , koju amputacijos ir taip toliau. Rusioje pvz ne taip lengvai gauti dabar ta antidepresanta. Bet tai nereiske kad vartojant standartini doze tau bus ejforija ir tokias bedos. Reklamavo sita preparata gana stipriai, visur, visiems gydytojams rekomendavo skyrti, ir nerologai, ir urologai ir gastroenterologai, bet isejo taip kaip isejo, dabar tas preparatas ant paskaitos, kontroliojamas, kaip morfinas pvz.

Tai senas triciklinis antipderesantas, subalansuoto veikimo, vidutinio stiprumo, jeigu lyginti su tricikliniu amitirptilinu, tai ne toks toksiskas, bet tuo jo pliusai ir pasibaigia. Nezinau kaip dabar, anksciau dozavimas buvo kaip ir tricikliniu, po viena tablete 3 kartus per diena, vietoj 1 tabletes per diena kaip SSRI, kaina isejna dydesne.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Geriau bet nieko nuo jo nejutau per silnpnas buvo

As 3 ar 4 per karta buvau isgeres, tai kaifas buvo nemazas :)))
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Phurriz rašė:
Vaiduk rašė:Geriau bet nieko nuo jo nejutau per silnpnas buvo

As 3 ar 4 per karta buvau isgeres, tai kaifas buvo nemazas :)))

Niekam to nerekomenduoju zinoma ! Cia jaunas kai buvau pabandziau !