Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#23727 Vikute, aš susimokėjau, nes ėjau be siuntimo, bet šiaip pasimk siuntimą iš šeimos gydytojo ir gali jau registruotis pas jį.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#23746 :lakstau valio! db turiu tiksla- nueit pas ji. :flo
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#25702 Perkelta:
nondescript rašė:gal zinote kokiu psichikos centru ar vietu kur rinktusi zmones sergantys depresija ir panasiom ligom? arba kur vyktu individualios arba grupines psichoterapijos? ar ju buna nemokamu? jei kas esat lankesi, papasakokit daugiau

lakstute rašė:apie koki miesta kalbame?

nondescript rašė:apie vilniu. bet jei lanketes kur kitur, vistiek butu idomu, kad papasakotumet
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#25704 Nondescript - paskaityk šią temą nujo pradžių rasi Tave dominančios informacijos :)
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
_mindaugas_ rašė:Sveiki su vilniaus gydytojais patirtis tokia, esu prisiregistraves šeškinės poliklinikoje

Aš irgi buvau tenai prisiregistravusi, tenai ir pradėjau gydytis. Tik mano patirtis su psichologe - psichoterapeute labai gera. Paskui pas ją lankiausi privačiai, nes norėjau ilgalaikės psichoterapijos.
Bet ji ne tokia labai jauna, vyresnė už mane :?

Lankiausi tenai pas gydytoją Bartkevičiūtę - labai rūpestinga ir šilta gydytoja, labai palaikė mane, kai nusprendžiau atsisakyti antidepresantų, padėjo mažinti.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#28894 Santariskes V. Rudalevicius labai geras man psichiatras, taciau vien vaistu negana, reikia keisti save ir t.t. Rytoj papasakosiu savo istorija...
Parašėqwerty
#30652 gal kas zinot vilniuj gera psichiatra? neapsisprendziu kur eit, ar i antakalnio poliklinika ar i vilniaus psichikos sveikatos centra?
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#32284 nu va as jau grizau :)))
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
hailiee rašė:nu va as jau grizau :)))

Na kaip sekesi? =)
Parašėlakstute
hailiee rašė:nu va as jau grizau :)))

ir kaip savijauta?
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#33267 labai dziaugiuosi kad ten atsiguliau. buvo tikrai nelengva ten. gulejau ir a ir b sektoriuose. isviso menesi. gydytojas buvo vilkas dabar eisiu pas ji privaciai. gydytojas tai super super super grieztas konkretus na man tai jis gerai tiko. dabar savijauta neispasakytai gera aisku geriu nemazai vaistu. na nezinau ka jum dar papasakot jei kas bus idomu tai rasykite.
Parašėlakstute
#33282 kaip suprasti grieztas daktaras?
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#33378 kaip tau cia paaiskinus..... nezinau reik pabendraut su juo. is pradziu man pasirode kad jis piktas, o po to supratau jog tai ne piktumas o grieztumas. nu zodziu..
Parašėlakstute
#33382 Turbut is proto galutinai isvestu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#33428 nu mane tai atvede i prota