Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė tolive
#62110 remeroną (mirtazapin) man išrašė kai tik patekau į ligoninę kaip pirmą vaistą ten todėl, kad jis naujos kartos vaistas pradedantis veikt greičiau nei kiti. kaikurios merginos ligoninėj geriančios jį ilgiau valgydavo naktim beveik be perstojo.. išėjus iš ligoninės mečiau jį gerti, poveikio nebuvo tokio kokio norėtųsi, o apetitas tik didėjo.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#62875 Nebežinau, ar tai kad auga svoris reiškia, kad remeron netinka?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#62889 ne. nuo remerono visada auga svoris, toks pasalinis poveikis.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#62900 Mhm.. tai gal ir reik pakentėt.. kiek juk dar galima bandymus su AD daryt.. nieko ir kiti turbūt geriau netiks..
Vartotojo avataras
Parašė tolive
smekla rašė:Mhm.. tai gal ir reik pakentėt.. kiek juk dar galima bandymus su AD daryt.. nieko ir kiti turbūt geriau netiks..

labai siūlau keist. kad ir į cipralex. manau mažiausiai šalutinių poveikių.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#63995 M.. labai dėkui :flo , bet mano sesuo juos geria irgi sakė svoris auga.. kažkaip girdėjau kad dauguma AD dėk svorio kelia sunkumų, kažkaip išreguliuoja :x
Vartotojo avataras
Parašė Xylotrechusrusticus
#64268 Gėriau šiek tiek, mane jie labai kietai užmigdydavo. Kadangi kietai miegoti bijau, tai savavališkai juos nutraukiau gerti.
Svoris tiesa paaugo 5kg per tris mėnesius (man tai yra labai nebūdinga, nes paprastai svoris augdavo tik 1kg per metus). Bet kad dėl to kaltos tabletės kategoriškai neteigiu, nes gana nedaug jų gėriau.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#68678 Pastebėjau, kad man pasireiškia visi aprašyti nepageidaujami poveikiai ir stiprokai...daug svorio ir visai imunosistemos sunykimas...bet žiopla kažkaip daktarui nepasakiau..tikiuos sekantį vizitą nepamiršiu..
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#69519 aš dabar vartoju Mirtazeną, gerai miegu ir apetitas žvėriškas pakyla, ypač vakare, arčiau nakties. Be galo tuo džiaugiuosi, nes turiu nervinę anoreksiją ir didelį svorio trūkumą. Per porą mėnesių priaugau 4 kilus :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#69520 Beje, Remeronas, tas kur tirpus, man netiko. Kažkodėl tirpdavo lūpos ir liežuvis nuo jo. O nuo Mirzateno nieko, viskas normaliai.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#86663 Kaip bus taip, mečiau.. Na kolkas gal net geriau sakyčiau.. Kad man didesnė depresija nuo jų priaugto svorio.. šlykščiuosi savim..
Parašėnondescript
#86713 remeronas man taip pat netiko, o svorio augimas yra salutinis poveikis
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#86735 Tai žinau kad šalutinis, todėl ir mečiau, nes nepadeda jokios priemonė, pusbadžiu gyvenau, o svoris vistiek augo, mėnesį ant dietos su mankštom buvau ir nenukrito nė 100gramų! Neįsivaizduoju tai ką dar galima padaryt kad grįžt į save?!
Parašėnondescript
#86751 man tas pats buvo. viskas susitvarkis, vos tik rasi tinkamus vaistus (hug)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
lynkute rašė:jo nuo jo tai apetitas zveriskas ir ispucia kuna taip kaip nescia vaikstai :bloga as geriau visai nedauk o ispusta buvau :bloga tik meciau ir atslugo viskas per savaite atrodo kad is kuno oras isejo :D

:verkiu mečiau, gal trečia savaitė, bet svoris kaip įkaltas nė 100gr nekrenta. :lakstau Išvis nesamonė, prieš mėn mažint pradėjau, gėriau visokių lieknėjimo tablečių, 24dienas kasdien mankšta baseine ir dietinis maistas ir nė gramas nekrenta.bet apetitas susitvarkė, nebenoriu pastoviai valgyt. Kiek laiko dar laikysis tas šalutinis metus?..