Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė mango
#365728 o tau nebuvo nerimo ta diena, kai is ryto i vakara Zeldox perkeliai?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
mango rašė:o tau nebuvo nerimo ta diena, kai is ryto i vakara Zeldox perkeliai?

nejauciau jokio nerimo :flo manau jei yra varginantis nerimas tai labiau padeda neuroleptikas ketipinor:) vat jis dar labiau migdo nei zeldox.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#365731 man aiskino, kad Ketipinor daugiau nakties miego sutrikimus tvarko
O is kur zinai, kad Zeldox prie stipresniu vaistu skaitosi?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
mango rašė:man aiskino, kad Ketipinor daugiau nakties miego sutrikimus tvarko
O is kur zinai, kad Zeldox prie stipresniu vaistu skaitosi?

tai neuroleptikai, labai labai stiprus vaistai ir jie kenkia sveikatai (smegenims). Neuroleptikais gydoma sizofrenija,sizoafektinis, bipolinis. Manau specialiais raminanciais yra gydomas nerimas. Jei sirgciau nerimu ar kazkuo panasaus tai tikrai neuroleptiku negerciau (cia mano nuomone). Kadangi nera kitu vaistu nuo mano ligos tai tenka gerti :( o pas tave labai jau stipri nerimo forma kad tokius vaistus israse :?
man gydytoja pati pasake kad neuroleptikus skiria tik sizofrenikams ir sizoafektikams,kartais ir bipolikams :flo
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
KunigaikštisMyškinas rašė:Tikrai ne tik, ir depresijoms sunkioms ir sunkiam nerimui.

gydytoja sake kad nera tokios ligos kaip depresija su psichozes simptomai minejo kad tai sizofrenija. :bloga

kai isidarbinau pradejau jausti nerima nors geriu neuroleptikus jie nerimo nenueme.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#365790 mano nuomone, labai sunku vaistus pritaikyti, taip kaip sunku nustatyti tikra degnoze, tam daktaras turi deti daug pastangu, rasau is savo patirties.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#381845 sveikuciai norejau paklausti kaip jum su zeldox sekasi man neseniai israse gyd 60mg tabletes bet isgeriau nepakilau is lovos tai dbr stengios ta kapsule per puse suvartoti du kart dienoj o kaip jum sis vaistas mazesnem dozem nekompensoja tik 60mg bent jau taip gyd sake :)))
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
anglis rašė:slykstus vaistas sukele pykti man ir dideli pulsa :bloga

Tu irgi labai daznai keitineji vaistus ? :( Neiseina atitaikyti ?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#381869 jo phurizz neatsitaikau niekaip vaistus zeldox bandau gal praeis tie salutiniai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#383657 Nebandyti vaistai jauciu kita men turiu talona prasysiu kad israsytu ismiegu ir su olanzapino 10mg ir kloniko pilna, bet kazkaip is ryto nera jegu, diena ziauriai tingisi bet ka daryti, gal reikia laiko is po tos ligonines atsigauti nezinau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Nebandyti vaistai jauciu kita men turiu talona prasysiu kad israsytu ismiegu ir su olanzapino 10mg ir kloniko pilna, bet kazkaip is ryto nera jegu, diena ziauriai tingisi bet ka daryti, gal reikia laiko is po tos ligonines atsigauti nezinau :bloga

Man po ligonines buna visada silpna ir negera. Tikrai nemazai laiko prireikia atsigauti po ligonines.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
anglis rašė:slykstus vaistas sukele pykti man ir dideli pulsa :bloga

man jie irgi sukele pykti. ketipinor pykti nueme.