Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#238708 dažiausiai antidepresantai pradeda savo pajėgumu veik mėnesio bėgy. Tad kantrybės. O jei per kokius2 mėn negerės, tai pasitarus su daktaru galima kitus mėgint.
Parašė Procella
#239079 Va, man vasaroj šituos irgi prirašė. Ale ir brangumas jų, nors kai kompensuoja 80%, tai tada gerai. Poveikis yra, bet gal ir nuo vasaros, ir nuo tiapridalio, suicidinių minčių nėra, vaizdinius užrišo, koncentracija atsistatė. Nors dar trečia savaitė kaip po 60mg geriu. Pašaliniai silpni buvo, veidas patirpdavo truputį, bet daugiau nieko... Nors mano organizmas kažkoks stiprus, nenumarinu jo vis.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#242450 Geriu Cymbalta 6 men. bet nejauciu ,kad jie padetu. Kaip skaudejo galva ,taip ir skauda. Galvoju ,gal ne depresija .Ar tie vaistai gali pakenkti, jei paskyre gydydoja. Lexotonil tai iskart padeda, tada galima gyventi . :angel
Vartotojo avataras
Parašė raimis200
#242546 speju tau jie netinka. Galvos skausmas man asmeniskai tai yra nuo streso itampos.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
raimis200 rašė:speju tau jie netinka. Galvos skausmas man asmeniskai tai yra nuo streso itampos.
Bet jei pastoviai skauda,ka daryti,bandau visus vaistus ,kuriuos paskiria gydytojas.As buna ir nuo skausmo geriu vaistus ir kt.Maingirdas
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
raimis200 rašė:speju tau jie netinka. Galvos skausmas man asmeniskai tai yra nuo streso itampos.
Bet jei pastoviai skauda,ka daryti,bandau visus vaistus ,kuriuos paskiria gydytojas.As buna ir nuo skausmo geriu vaistus ir kt.Maingirdas

Man irgi toks ispudis, kad jie tau netinka.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
dangaus uztemimas rašė:
maingirdas rašė:

As negeriau 5 dienas Cymbaltos,lyg geriau pasidare.Bet sakykit,kodel momentais atsigaunu ir bunu beveik sveiku.Istisai jei skaudetu,tai isproteciau. :angel
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
dangaus uztemimas rašė:
maingirdas rašė:

As negeriau 5 dienas Cymbaltos,lyg geriau pasidare.Bet sakykit,kodel momentais atsigaunu ir bunu beveik sveiku.Istisai jei skaudetu,tai isproteciau. :angel

Man tas pats. Sakiau gi, kalnus verst galiu. Buna, atsikelt negaliu. Keisk vaistus. As tai savo Alventa geriu daug metu, kaip "Teve musu".
Matai, man tika.
Klausyk, jei pastoviai skaudetu ir galva ir dusia, argi istvertume!....
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#244526 Kaip as vaistus pakeisiu be gydytojos.Vasario men.vaziuoju ten kur tu gyveni.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:Kaip as vaistus pakeisiu be gydytojos.Vasario men.vaziuoju ten kur tu gyveni.

[i]Tai gerai. Pakalbesi del vaistu.
Is ko sprendi kur as gyvenu!? bebebe
[/i]
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
maingirdas rašė:Geriu Cymbalta 6 men. bet nejauciu ,kad jie padetu. Kaip skaudejo galva ,taip ir skauda. Galvoju ,gal ne depresija .Ar tie vaistai gali pakenkti, jei paskyre gydydoja. Lexotonil tai iskart padeda, tada galima gyventi . :angel
Gal 5 dienas negeriau Cymbaltos,vistiek tas pats,dabar tesiu toliau,gal pades.Paskaiciau,kad jie aktyvina smegenu darba,tai gerai,nenoriu buti besmegenis.MAINGIRDAS
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#260223 Cymbalta geriu du mėnesius(prieš tai gėriau Coaxil ir Magrilan)Kol kas visai neblogai jaučiuosi-atsirado energijos(bet ją truputi slopina kartu išrašytas Eglonyl),juodos mintys pasidarė ne tokios įkyrios,bet nerimas vis dar liko.Šiaip,jau nelabai tikiuosi stebuklo,kad man antidepresantai padės įveikti depresines nuotaikas.Jeigu jos bent kažkiek taptų retesnės,man tai jau būtų didelis pasiekimas.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#260226 Jau geriu Cymbalta pastoviai,lyg ir geriau.Matomai ju poveikis pastebimas negreit.
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
maingirdas rašė:Jau geriu Cymbalta pastoviai,lyg ir geriau.Matomai ju poveikis pastebimas negreit.

Maingirdai,o kokia jūsų dozė? Aš pirmus du mėnesius gėriau po viena 30mg.tabletę o dabar išrašė po viena 60mg.Bet man atrodo,kai gėriau silpnesnes man buvo geriau.Dabar kažkoks nuolatinis galvos sunkumas ir spaudimas atsirado ir karštis pilt pradėjo.Net nesuprantu ar čia toks šalutinis poveikis padidinus dozę ar man čia nuo kažko kito... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261908 Mano diagnoze yra vidutinio sunkumo depresija F32.1 As geriu 1 metus Cymbalta 60 mg ir man geriau darosi.Bet labai letas ju veikimas. As is vakaro geriu Ketipinor 25 mg ,tai ju veikimas ir ryte jauciasi.Man nepatinka,kad esu mieguistas. Nepastebejau nuo Cymbaltos blogo salutinio poveikio.