Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#346034 Žodžiu, kaip durnas nepaprašiau išrašyt escitalopramo, nes staiga nutraukiau, o reikia palaipsniui tai jau visą šiandieną dilgčioja viskas. Oh welly well. Esu ištempęs 4 dienas, vėl teks tiek minimum iki pirmadienio. Tikiuosi, Elontrilis bent kiek padės.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Kuroshitsuji rašė:Taip jau yra su tais vaistais, vieną gydo, kitam kenkia. Pasirenkam mažesnę blogybę.
maingirduk, papasakosiu tikrą istoriją su savo bobute, visą gyvenimą gėrė vaistus, bet stuktelėjus 80 metų pradėjo skaityt informacinius lapelius, nes draugės skaitė ir mokino ir pradėjo nebegert vaistų, nes mat kenkia kepenims ir dar velniai žino kam. Nu ir ką... po kelių mėn. bac insultas... reanimacija, po kurios ji niekad nebebuvo tokia kokia buvo, pateko į slaugos namus kur kliedėjo iki pat pabaigos nepažindama mūsų. :bloga maingirduk, tu gydytojai savo pasakyk kad bijaisi dėl to, nes gal vieni antidepresantai labiau kenkia, kiti mažiau.
Kuroshitsuji , ačiū už patarimą . :super
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#346132 Na ką gi, 3 diena ir beveik nebeįmanoma. Dar su nikotinu taip sureaguoja tie dilgčiojimai, kad net nesupranti kas vyksta su kūnu. Žodžiu. Rytoj reikės prašytis savos narkotikų dozės atgal ir palengva mest...
Parašė trikse
#346424 Svieiki,dar tik keles dienas geriu seroxat,bet jauciuos nekaip,svaigsta galva,esu kaip istizus. Atsistojus akyse aptema.. ar taip turi buti?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
trikse rašė:Svieiki,dar tik keles dienas geriu seroxat,bet jauciuos nekaip,svaigsta galva,esu kaip istizus. Atsistojus akyse aptema.. ar taip turi buti?

Na man nuo seroxat pamiegojus ir atsimerkus jautrumas sviesai ir sviesu akyse labai pasidarydavo.
O svaigimas akyse atsistojus ir tamsu tai cia kraujospudis panasu pas tave negeras. Ar nera silpna, negera? Patariu pasimatuot kraujospudi. Ziurek griebkis i tai greitai nes tokie simptomai per kelias dienas gali privest iki ligonines, nors man pirmus kartus uzkildavo nuraudavo galva ir praeidavo ta pacia diena, kai vasara dazniausiai budavo. Bet gal cia tik man taip buvo, tu rupinkis :)
Parašė trikse
Vaiduk rašė:
trikse rašė:Svieiki,dar tik keles dienas geriu seroxat,bet jauciuos nekaip,svaigsta galva,esu kaip istizus. Atsistojus akyse aptema.. ar taip turi buti?

Na man nuo seroxat pamiegojus ir atsimerkus jautrumas sviesai ir sviesu akyse labai pasidarydavo.
O svaigimas akyse atsistojus ir tamsu tai cia kraujospudis panasu pas tave negeras. Ar nera silpna, negera? Patariu pasimatuot kraujospudi. Ziurek griebkis i tai greitai nes tokie simptomai per kelias dienas gali privest iki ligonines, nors man pirmus kartus uzkildavo nuraudavo galva ir praeidavo ta pacia diena, kai vasara dazniausiai budavo. Bet gal cia tik man taip buvo, tu rupinkis :)

Kraujospudis pas mane zemas,nz ar tai itakoja. Bet vaikstau apsvaigus. Dar rugstis sukilo,tik nz ar nuo seroxat.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:

Nesamones patarineji
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz

Jei per pora savaiciu nepraeis pakalbek su gydytoja. Pykinimas ir galvos svaigimas pradzioi gali but
Parašė trikse
#346495 Pykinimas kaip ir praejo,bet va skausmai kyla,dure kazkur prie sirdies.. oi kaip as nuo viso to pavargau.. taip ir varo i nerima.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Nesuprantu,kuna ismete raudonis,plemais.. tai salutinis poveikis?

Taip buna nuo seroxato, bet labai retai. Raudonais plemais ir niesti. Butinai ryt pas gydytoja eik.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Phurriz rašė:
Vaiduk rašė:

Nesamones patarineji

Nedraskyk akiu pacane :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Phurriz rašė:
trikse rašė:Nesuprantu,kuna ismete raudonis,plemais.. tai salutinis poveikis?

Taip buna nuo seroxato, bet labai retai. Raudonais plemais ir niesti. Butinai ryt pas gydytoja eik.

NUo Ad aplamai nesu girdejas, kad tokiu dalyku butu nepezek
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
trikse rašė:Pykinimas kaip ir praejo,bet va skausmai kyla,dure kazkur prie sirdies.. oi kaip as nuo viso to pavargau.. taip ir varo i nerima.

SIrdi gali durt del streso, pabandyk mildronato vaistinej nusipirkt ir pasakyk, kad duria sirdi, gali but, kad pries tai stipresniu vaistu gerei tai dar atsiliepia, nes nuo seroxato, kad durtu sirdi negali but