Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#193073 kokie seroksato kiti pavadinimai ???gal as busiu gerus ..vienus sumazint lengva kitus labai sunku...efexora as mazinau po ketvertuka tabletes ir tai buvo ziauriai blogai
Vartotojo avataras
Parašė Kosik.
dangiska rašė:kokie seroksato kiti pavadinimai ???gal as busiu gerus ..vienus sumazint lengva kitus labai sunku...efexora as mazinau po ketvertuka tabletes ir tai buvo ziauriai blogai

Pavadinimas ir yra SEROXATAS GlaxoSmithKline farmacijos firmos,bet jei ne klystu į Seroxata įeina Paroksetinas,ant dėžutės po Seroxato pavadinimo užrašytas ir Paroksetinas :dream:
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#193101 man atrodo paroksetina gali but sunku mazint...gali bandyt po ketvertuka tabletes irgi...aisku gydytoja galejo paaiskint kaip....as galiu tik patart ...kad nuimi 1/4 dozes geri taip kokias 4 dienas tada vel nuimi dar 1/4 ...ir vel 4 dienas...tos dalys gali buti ir mazesnes ir didesnes bet principas daugmaz yra toks
ParašėŠiršė
#193112 Aha, jį labai sunku mažinti yra. Tikrai nepatariu mest iš karto :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kosik.
Širšė rašė:Aha, jį labai sunku mažinti yra. Tikrai nepatariu mest iš karto :bloga

Aš ir neketinu mesti iš karto,gerai žinau kuo tai gali baigtis :x Aš tik pasiklausiau kaip geriau pradėti mažinti o ne mesti visai AD.
:dream: Aš noriu tik sumažinti iki 20 mg. iki rudienio,bet matau niekas nesuprato ko aš norėjau paklausti :bloga
Parašėnemoku
#193117 Kosik., na, aš esu kalbėjusi su daktaru apie tuos nutraukimus, sakė, kad nesąmonė taip daryti...
Vartotojo avataras
Parašė Kosik.
dangiska rašė:man atrodo paroksetina gali but sunku mazint...gali bandyt po ketvertuka tabletes irgi...aisku gydytoja galejo paaiskint kaip....as galiu tik patart ...kad nuimi 1/4 dozes geri taip kokias 4 dienas tada vel nuimi dar 1/4 ...ir vel 4 dienas...tos dalys gali buti ir mazesnes ir didesnes bet principas daugmaz yra toks

Tada aš tikrai nieko nesuprantu,kodėl tada daugelis sako ir rašo,kad nuo AD negali išsivysti priklausomybe,kad juos kaip pradėsi tai ir mesi paprastai ir lengvai. Patyriau savo kailiu "koks tai paprastas metimas" . O kaip dabar lengvai nutraukti kad nenumirti nuo šalutiniu...Vadinasi visą gyvenimą su AD gyvensiu,kaip narkomanai su narkotikais ....Košmaras kažkoks :x
Vartotojo avataras
Parašė Kosik.
nemoku rašė:Kosik., na, aš esu kalbėjusi su daktaru apie tuos nutraukimus, sakė, kad nesąmonė taip daryti...

Bet pavyzdžiui dabar aš nuo 40 mg. iš karto pradėjau 30 mg. gerti? Blogai darau? Gal geriau 35 gerti? Esu pasimetusi :bloga Dvi dienas geriu po 30 mg. kol kas nieko blogo nejaučiu,bet žinau kad gali po savaitės prasidėti "malonumai". Šiaip gal kiek galva pasvaigsta,bet ji man ir taip budavo vakarais svaigsta :bloga
ParašėŠiršė
#193124 Nebūtinai :) Aš mečiau vaistus, nors nelengva buvo, bet ne taip nelengva, kad iš proto eičiau. Mažink po ketvirtį tabletės ir tiek :) Šiaip gydytojas turėjo detaliau papasakoti...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#193190 nu tai pagal mano principa gali ir mazint...jei geri 30 ir viskas ok mazink po savaites iki 20..gal taip lengvai ir sumazinsi....
kas nesamone nemoku ?
Parašėnemoku
#193192 Pertraukos geriant antidepresantus. Kai gydytojui papasakojau mamos teorijas, kad man reikia padaryti pertrauką, tai man buvo paaiškinta, kad mano mama šneka nesąmones.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#193195 tai cia kaip sumazinimas dozes suprantu...
Parašėnemoku
#193197 Iš šių žodžių „Šiaip man tfiu tfiu tfiu viskas gerai,bet kas žino kas bus kai teks su AD atsisveikinti,bet nutraukti vistiek reikia“ aš supratau, kad kalbama ne apie mažinimą, o apie visišką jų atsisakymą kuriam laikui.
ParašėtheExploder
#197896 sveiki, aš čia naujokė, jei kas būtų netaip, iškart įspėju ;D taigi išrašė man vakar seroxatą, prisiskaičiau apie jį krūvas baisybių (žinau, kad negerai, stengiuosi sau šalutinių poveikių neįsikalbėti dabar), neramu, bet vistiek mėginu gerti. šiandien pirma diena ir dėl tų šalutinių norėjau paklausti, kada pradėjot jausti visokius blogumus, jei jautėt? net jei ne seroxatą, bet ką nors kita gėrėt. suprantu, kad tik pirma diena ir tik 10 mg kol kas, bet visvien norisi kuo greičiau susiprasti, ar tinka man ar ne, kad nereikėtų sėdėti ir laukti kada čia prasidės negerybės.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#197904 Laba, as geriu seroxata 40 mg, tai pradejau vartot nuo 20mg salutiniu poveikiu kaip ir nelabai jutau, siaip daktare man sake jei pasireiks tai 2 savaiciu begyje, bet reik iskentet jie zinoma jie bus. Jei ka tai tarkis su daktare del tu salutiniu jie bus jie. Nes zmones skirtingi ir tie salutiniai poveikiai gali but skirtingi.