Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129313 Šian įkaliau 0,5 mg, nerimas prasimušė, o Xanax imt nenoriu.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#129456 Hm, keista, tai tipo prie nerimo geriau jo negert?
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129466 Ne ne, kaip tik dėl to jo išgėriau, bet net nuo 0,5 mg man sukausto galvą ir kalbos artikuliacija trinka.. Ką tik išpyliau į unitazą, kad daugiau nekiltų noras jo paimti. Galų gale net ir neturėčiau jo gerti.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#129735 Labai įdomu.. Aš kiek apie jį įsiskaičiau, tai susidarius nuomonę, kad jis tokiam kaip ir aktyvinimui, man kaip suprantu tam ir paskyrė, kad mažint apatiją..
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129738 Smekla, kokiom dozėm geri jį?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#129753 Em...prajuokinsiu, puse 0,5 tabletės.. Ir jei kas paklaustų, nežinočiau ką atsakyt apie veikimą, bet mano organizmas labai jautrus ,aš jokių vaistų negaliu, tai tik tokiom vaikiškom dozėm ir galiu bandyt..
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129755 Na va, o man skirdavo 3 mg per dieną, tai beveik galvą purtydavau, nuo 0,5 mg ką geriau... Netinka, ir viskas.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#129757 Tai va, kad labai individualiai kiekvienas organizmas reguoja, kaip būt gerai- paskaitai kaip kitiem ir žinai ko tau reik..
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#131108 Vai, atsargiai su šitu vaistu. Dar neesu sutikusi žmogaus, kuriam būtų tikęs. Buvo ir man paskyrę, seniai kažkada, tai vos galo negavau :x , išlipdavau iš lovos apie 16 val. Mano draugė iš Danijos skundėsi prasta sveikata, blogu virškinimu, nemiga, tai nuėjo čia Lietuvoj pas gydytoją ir prirašė šitų, o Danijoj baisiai nustebo ir iš kart nuėmė, nes jie ten iš vis pasirodo uždrausti po to kai kažkokia mergina juos pagėrusi nusižudė. Na tiksliai nežinau kas ten buvo per istorija, bet kažkoks skandalas su šitais vaistais buvo. :x
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#131689 Esu jį vartojus kadaise: po mėnesio atrodė,kad kažkiek padeda,vėliau-kad nelabai...Jį vartojant buvo pablogėjus atmintis.Po kiek vartojau ,tiksliai neprisimenu,gal po 1 ar 2 mg per dieną.Po kiek laiko jį nutraukiau dėl atminties nusilpimo,nustojus vartoti atmintis atsistatė.
Parašė Migle
#132740 As metus laiko geriau,tai visai atbukino,darbe pridarydavau nesamoniu,jauciausi suzlugdyta,meciau gert ir viskas praejo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#147347 man psichiatre siule situos gert , bet issigandau tai dar menesi gersiu efexor ir ziuresim kas bus...bijau ju salutiniu poveikiu nenoriu sustoret ir tapt zombiu :x :sad:
gal kas geriat dabar ? papasakokit kanors ar bent nuima paranoiskas mintis , nerima ?
Vartotojo avataras
Parašė DiDi
#148644 As Fluanxoli geriu jau daugiau kaip puse metu. Pradejau nuo 1 mg rytais, dabar geriu 0,5. Nuo nerimo. Miegoti normaliai pradejau su lyg pirma tablete. Bet beda, kad nenustodavau miegoti ir diena. Tada pradejau gerti vakare. Luzdavau po 10 min. O nerimas labai sumazejo. Nauju zmogum pasijauciau. :jap dievinu siuos vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#148671 didi o ar svorio nepriaugai ? ar nepakilo apetitas ?ar nesijauti apdujus mieguista ?ar atbukusi..as to labai bijau :bloga :(
Vartotojo avataras
Parašė DiDi
#148719 Del svorio sunku pasakyti, ar cia konkreciai fluanxolis kaltas. Nes kai kreipiausi del depresijos gydymo, buvau numetusi apie 6 kg per menesi. Svoris grizo ir plius keli kg prisidejo. Bet mane ir siaip kamuoja zveriskas apetitas. Ypac kai nerimauju. Bet jau geriau taip, nei purtytis is nerimo visa diena be vietos. Bunu truputi mieguista, bet jauciuosi geriau, nei kai kamavo perdetas aktyvumas.