Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#30 pasidalinkime patirtimi kaip reikalai su svoriu? as nors geriu asentra, kuris neva tai svorio nedidina, bet jau priaugau 6 kg :evil: visa laika noriu valgyt valgyt valgyt, net ne valgyt, o esti :evil: nebezinau ko griebtis. gal kam sia problema yra pavyke stabilizuoti?
Paskutinį kartą redagavo Agni 2007 10 22, 10:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
Parašė Aqua
Agni rašė:pasidalinkime patirtimi kaip reikalai su svoriu? as nors geriu asentra, kuris neva tai svorio nedidina, bet jau priaugau 6 kg :evil: visa laika noriu valgyt valgyt valgyt, net ne valgyt, o esti :evil: nebezinau ko griebtis. gal kam sia problema yra pavyke stabilizuoti?

Kurį laiką gėriau "Zoloft", tai yas pats vaistas, bet man, atvirksčiai, visai nebuvo apetito, svoris krito. geria Zoloft ir mano kaimynė, jai taip pat nesinori valgyti, krenta svoris. Keista, kad tau svoris auga :roll: .
Parašė Berta
#155 aš gėriau zoloft, o paskui seroxat, kurie apetitą numušė visai. Šalia apatijos gyvenime prisidėjo ir absoliuti apatija visam maistui ir apskritai pačiam maitinimosi procesui.
Kai pradėjau gert vaistus, klausiau savo psichiatrės apie jų įtaką svoriui, bet ji sakė, kad to poveikio kaip ir nėra. Tiesiog šiaip žmogui pradėjus jaustis gerai atsiranda noras valgyti... šiaip gyvenimo smagumo ir kokybės stoka norima kompensuoti pavalgymu.. iš esmės viskas ir vėl susiveda į ta patį - psichinę būklę ir jos sutrikimus.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#158 as jau tris dienas nieko nevalgiau. negaliu. gerklej guzas. niekas nepadeda. geriu fevarina, xanaxa ir zolpidema tvarkingai, po kiek paskirta
Parašė Berta
#160 na bet cia toks pablogejimas ne nuo vaistu juk? kazkas gyvenime negero nutiko, kad toks blogumas vidun isimete? :(
laikykis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#161 tai visokie bangavimai daznai buna. as nuo xanaxo irgi nieko nevalgydavau.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#162 gal pagert profilaktiskai :twisted: dar turiu koki 20 tableciu :twisted: galeciau per ta laika kokis 5 kg numest :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#163 as siandien istisai valgau, tik tiek, kad dar pakenciamus dalykus: bananus, duonos dziuvesius su medum, ai dar bulviu valgiau.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#164 Agni, negerk perdaug xanaxo

paziurek i Aretha Franklin, kokia Ji stora gali but ir vistiek mylima sitokios daugybes zmoniu, valgyk kiek nori ir kada nori
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#165 negersiu, aisku.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#210 suvalgiau apelsiną ir šokolada. laimėjimas.
ir xanaxo suvalgiau biškį :oops:
ParašėSandra
#376 Man nuo Cipralex svoris neauga. Ligonineje, kai gulejau, netgi atvirksciai-sumazejo (per 3 sav. du kg. numeciau). Gydytojas gasdino, kad zonda statys. O man nuo nervu visai apetitas dinges buvo. Manau, itakos dar turi ne tik vaistai, bet ir pacio organizmo reakcijos i ivairias situacijas, man, pvz., jei yra stresas, visas maistas sprangus pasidaro, negaliu ne kasnio praryti...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#458 jau pradėjau valgyti. bijau kad net perdaug
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#509 kai man paskyre efexora su wellbutrinu per men numeciau 8 kg (tiesa iki kritines ribos nes tesveriau 47 kg) nes visiskai blokavo apetita.

Is praktikos pasakysiu, kad seroxatas ir remeronas didina svori (pradzioj vartojimo), neuroleptikai tikrai didna (priaugau nuo zyprexos ir rispolepto 16 kg), o vat wellbutrinas svori mazina.
Parašė 999999999
#819 Pradėjau gert Doxepin'ą, nžn kolkas kaip su tuo svoriu ten man bus, bet iš dalies nėr man skirtumo, kažkaip tas svoris vienodai man. Psichiatrė bent jau sakė, kad neturėtų augt svoris, ir taip nieko nevalgau.