Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#161366 Neradau tokios temos. Gal kas vartojate/vartojote?
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#161391 Man bandė juos skirti vietoj soliano, trumpai tegėriau, man jie netiko. Miegot užmigdavau bet nerimo nenuėme ir šiaip apspangus kažkokia vaikščiodavau.Minčių jokių, o kūnas visas įsitempęs. fe.
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#161453 Bandziau gerti, bet ziauriai pradejo pykinti.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#162008 Mano pastebejimai kaip vartojau juos, tai svoris krenta, aktyvinanti poveiki turi, na asmeniskai man jis netiko nes per dauk jausmu isaukdavo, pvz pykti. Jauciu nerimastinguma, nenustygima vietoj.
Parašė zvalgas
#211253 Man israse siandien zeldox , bandysiu gert =)
Parašė zvalgas
#211471 Kam nors pasireiske toks salutinis poveikis , kad pulsas pakiltu ? Man taip nutiko , tik nzn ar nuo nuo vaistu , pasimatavau buvo 116 . cia sake labai daug , dabar negersiu vaistu ir ziuresiu ar kas pasikeis.
ParašėKatastrofa
#239993 Paskyrė gerti zeldoksą rytais ir vakarais. Kas esat jį vartoję? Padėjo? Ne?
Parašė Baran
#262449 ar nebuvo taip kad zeldox nors ir 40 mg maziausia doze sukeltu nerima ir socialine fobija?
Parašė juodasarklys
Baran rašė:ar nebuvo taip kad zeldox nors ir 40 mg maziausia doze sukeltu nerima ir socialine fobija?

As gerdavau 60mg nakciai, kuo toliau tuo labiau viskas vaziuodavo, ypac svoris, apetito netekimas...ir socialine fobija. Bet nezinau ar cia del ligos progreso ar kaip vaisto sakutinis poveikis. sekmes as ji nutraukiau
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#264504 O man jis tinka. Ligoninėj visokio brudo buvo prirašę, tai kaip zombis vaikščiojau tai šiandien gydytoja sugražino man zeldoxa. Man kolkas geriausiai tinkantys vaistai.
Parašė Baran
#264516 mane jis labai aktyvino
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#264518 Aha, aš šitą irgi pastebėjau. Aktyvesnis pasidarau ir mažiau miegu, ir svoris krinta. Žodžiu viskas super.
Žinoma aš jį vartojau tik mėnesį, žiūrėsim kaip dabar bus. Nuo šiandienos vėl pradedu jį vartoti.
Parašė Baran
#264519 na man netinka jis prie panikos ataku socialines baimes obsesiju nes aktyvina
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#264542 Man tiktų dėl aktyvumo ir svorio. Reiks pasiūlyt gydytojai, nes vistiek seroquel reiks kažkuo keist, bo priemoka atsirado nechyla kiek girdėjau...
Parašė renstute
#278060 geriu ji visai neseniai t.y.tik antra naktis, na sakyciau uzmiegu nelabai greitai ir pats miegas nera labai gilus, vis sapnuoju ir sapnuoju.ryte tirpsta abi rankos, kaire tai net pasiimu,ant tiek buna, pasimatavau spaudima 160/100.mano normalus 140/90, as hipertonike, manau dar gersiu si vaista, gal cia pati pradzia, organizmas turi priprasti.
atsigeriau kavos, galva skauda.man diagnoze f25.2, ar geriat kas zeldox`a su tokia liga.