Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#236410 Va susidūriau su tokia kvaila problema, prieš savaitę leido vaistus, o iki šiol tą vietą pasibaisėtinai skauda, net sėdėt negaliu. Kas čia man yra? Ką daryti?
Parašėnemoku
#236418 Gal i raumeni leido?
O ka cia daugiau namie padarysi, jei tik kas neramina, bent jau paskambink gydytojui. Saugok save.
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#236421 Suprantu tave. Jei į raumenį tada teks laukti kol praeis skausmas. Nekenčiu leidžiamų vaistų.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#236428 Matyt Dezepama koki leido,nuo ju tikrai uzpakali skauda
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#236433 ne, ten ne nuo depresijos.
Parašėnemoku
#236435 Ne nuo skausmo?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#236444 ne.
Vartotojo avataras
Parašė Madame
#236468 Uždėk šildyklę (karšto vandens pūslę), turėtų išsivaikščiot, bet jei ilgai skaudės kreipkis į šeimos gydytoją.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#236478 reiks pabandyt, vakar dėjau degtinės kompresą, tai kuriam laikui palengvėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Madame
#236651 Čia paprasčiausiai infiltracija, tam kad vaistai išsivaikščiotų reikia tiesiog šildomųjų procedūrų, viskas normalu, dažnas atvejis leidžiant vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#265818 Man gydytoja aiskino ,kad geriau leidziami vaistai ,nei tabletes .As tikiu.
Vartotojo avataras
Parašė mango123
#265899 As tai pat sutikciau su tuo,kad leistu i sikna vaistus,negu rzti juos ir ardzti skrandi
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#265901 pažiūrėčiau kaip kalbėtum gaudama kasdien po kelias adatas į subinę. Aš kai ligoninėj gulėjau jau po poros dienų pasėdėti negalėjau ir vaikščiojau sunkiai.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#265903 Tai insomnia daug kartu leisdavo vaistus per diena ir gal skaudus buvo.Bet jie geriau veikia.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#265907 taip veikia geriau, tą žinau, bet gyvenimo kokybė tai greitai sumažėja