Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#270796 Kadangi, tai nei psichiatrinė ligoninė "normali", nei sanatorija pavadinsi :achtung Manau reikėtų naujos temos šitai įstaigai gerai.

Pirmiausia šiek tiek apie išvaizdą, bendras vaizdas:
http://www.pri.kmu.lt/klinika.htm
Yra du skyriai: Kardiovaskulinės terapijos skyrius ir streso ligų skyrius (žmonėms čia aktualesnis)
Be siuntimo, kurį labai sunku gaut, paros kaina kaip viešbutuke. Deja, atvykstantiems iš Vilniaus ar Panevėžio krašto su siuntimu kainuos ~60 Lt para. Bet kas netingit, pasiskaitykit, rasit viską ten.
Dėl vaistų - jie nelaiko jų pirmine gydymo priemone, todėl jei vartojat, gulint ten tikimybė didelė, kad bus paskirtas palaipsnis nutraukimas. O ten yra ką veikt, kad nesigrūzintumėt. Draugė literatūros mokytoja ten reabilitavosi, gėrė seroksatą, klonazepamą, fluanksolį - išėjo be vaistų ir normali.
Pagrindas - keturios psichoterapijos rūšys ir dalykai susiję su fiziniu aktyvumu. O čia dienotvarkė, kur viskas parašyta aiškiai:
http://www.pri.kmu.lt/Sveikatos%20programos/programa_streso_dienotvarke.html
Nieks nebus suvaržytas (aišku jei turit kokią ūmią ligą, kuriai būtini vaisteliai, tai kaži ar priims ten) -
Laisvu laiku rekomenduojame žaisti badmintoną, vaikščioti prie jūros, parke, važinėtis dviračiais, bendrauti bei užsiimti kita
malonia veikla.

Laisvo laiko būdavo, ateidavo į svečius per pertraukas :) bet praleisti kokią nors terapiją galima tik su rimta priežastim, kitaip - gali išmest, o ten kaži ar yra norinčių iškrist ankščiau laiko :achtung
Tai tiek. Gal ką sudomins, gal kas yra buvę, o gal kiti išvis apie tokią įstaigą nežinojo :)))
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#270883 Kokiais būdais gauti siuntimą iš gydytojo?
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#270918 jei daktaras geras, nusiųs :achtung manau šeimos daktaras irgi gali ten siųst. Bet daktarams visad reikia ko nors už gerą...
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#270925 Na pagaliau atsirado pasirinkimas =) Aišku brangoka, bet vis tiek džiugu :)))

Ačiū už info - Sapnaberni :flo
Parašė roo
#306392 Sveiki, gal kas nors galit papaskaot daugiauatsiliepimu apie Psichofiziologijos ir reabilitacijos instituta Palangoje? kas jau ten lankesi, ir kokie atsiliepimai? padejo, ar ne?
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
roo rašė:Sveiki, gal kas nors galit papaskaot daugiauatsiliepimu apie Psichofiziologijos ir reabilitacijos instituta Palangoje? kas jau ten lankesi, ir kokie atsiliepimai? padejo, ar ne?

Buvau net du kartus, jei ne jie nežinau kas būtų man šiandien. Mano gelbėtojai, profesionali komanda, ilgiuosi jų.
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#306405 O kokios psichoterapijos rusys ten taikomos?
Parašė roo
Sigitutė rašė:
roo rašė:Sveiki, gal kas nors galit papaskaot daugiauatsiliepimu apie Psichofiziologijos ir reabilitacijos instituta Palangoje? kas jau ten lankesi, ir kokie atsiliepimai? padejo, ar ne?

Buvau net du kartus, jei ne jie nežinau kas būtų man šiandien. Mano gelbėtojai, profesionali komanda, ilgiuosi jų.

Tik dabar pastebejau tavo atsakyma, kazkaip dar nesu prates prie tokio tipo forumo :) Galima butu gal suzinoti, kuris gydytojas tave gyde? ir siaip pakamntinet "durnais" ir nelabai kausimais? :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306443 Gydytojas psichiatras-psichoterapeutas Žilvinas Kunigėlis, norint ten patekti reikia psichiatro siuntimo, gavus užsiregistruoti klinikoje dar vienai konsultacijai ar esat tinkami tai programai, kartais tenka palaukti ilgėliau. Yra du gydantys gydytojai, po konsultacijos jei esate tinkami tai programai, jis yra paskiriamas.
Parašė roo
Sigitutė rašė:Gydytojas psichiatras-psichoterapeutas Žilvinas Kunigėlis, norint ten patekti reikia psichiatro siuntimo, gavus užsiregistruoti klinikoje dar vienai konsultacijai ar esat tinkami tai programai, kartais tenka palaukti ilgėliau. Yra du gydantys gydytojai, po konsultacijos jei esate tinkami tai programai, jis yra paskiriamas.

Aciu, uz atsakyma, Sigitute. Praeitais metais buvsu uzsiregistravs pas juos konsultacijai, bet vis nukelenejau, ir galu gale taip ir nenuvykau, nes pasijautau "stipresnis uz pati save" (be komentaru). dabar menesio gale vel esu uzsiregistraves konsultacijai. Tiesa pas Sauliu Liutku, nes jis anskciau grizta is atostogu, kiek man paaiskino regisraturoj.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306447 Oi kaip norėčiau su tavimi, aš pati programą baigiau nesenai, spalio 17 :) Sėkmės, tikrai nepakenks. Nedink, parašyk kaip seksis. Ir aplamai klaipėdukai nedinkit, bendraukim.
Parašė roo
Sigitutė rašė:Oi kaip norėčiau su tavimi, aš pati programą baigiau nesenai, spalio 17 :) Sėkmės, tikrai nepakenks. Nedink, parašyk kaip seksis. Ir aplamai klaipėdukai nedinkit, bendraukim.

as mastau, ar pavyktu kaip nors man ta Liutku i Kunigeli pakeist. Tiesiog, is praeities turiu sioki toki nusitatyma pries ji. Tai kazi ar butu gera mintis prasyt pagalbos is gydytojo, kuris nera man mielas :)
Svarbiausiai, man ten nuvykt, ir nepakartot praeitu metu, kai 3 kartus is eiles nenuvykau. Kuo arciau tuos dienos, tuo labaiu abejoju. na bet turiu su tuo susitvarkyt su savo abejonem, ir priimt yesisinga sprendima :)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306454 Tai registruokis, ne pas Liutkų, o pas Kunigėlį, bet...čia ir savotiška terapija, dėl terapeutų, bjaurus reikalas, bet toks gyvenimas, ne visi gali būti artimi širdžiai. Vis vien dauguma terapijų veda kiti terapeutai. O aš panašų reikalą dabar turiu su savo asmenine terapeute. Nelimpa, ką daryt, o gi kalbėtis.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#306456 P.S. Jei nori galiu paimti už rankos ir nuvesti, kad nepabėgtum :D