Moderatorius: signs

Parašė Procella
#315796 Sveiki!
Aš vėl čia. Po nevykusių bandymų gydytis įvairiais vaistais, jų kokteiliais bei psichoterapija, nusprendžiau pradėti šiuos vaistus. Žinoma, eisiu pas psi ir bandysiu su juo susitarti, kad išrašytų ir stebėtų. Kadangi man ribinis(oficiali diagnozė), bulimija, tai pagal idėja jis man turėtų padėti, nes visiškai nevaldau impulsų.
Gal kas nors iš jūsų gėrė jį? Pagal studijas kurias skaičiau, jie tinkami ribiniam, bulimijai, persivalgymo sutrikimams, priklausomybę turintiems ligoniams...
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#315848 O čia kartais ne antiepilepsiniai vaistai? :?
Parašė Procella
EniGmO rašė:O čia kartais ne antiepilepsiniai vaistai? :?

Taip, taip, bet jie impulsus gerai veikia. Ir rezultatai agresijos protrūkių, bulimijos priepuolių sumažėjime geri :). Tai neveltui tada aš ir nustebau, kad kai googlinau lietuviškai, nieko neradau apie juos čia, DK. Telefonu pašnekėjus su gydytoju, jis man mestelėjo, kad 'na taip, kartais juos skiria bipoliniam'... Kaip bebūtų keista, tyrimuose su bilopoliniu jie nepasižymėjo efektyvumu. O šiaip, jie kaip ir nuotaikos stabilizatoriai... Tik bijau, kad 'nesubukėčiau'.:/ bet iš kitos pusės, jau geriau kartais 'užmiršti' vieną kitą tinkamą žodį, nei gyventi 10kartų per dieną tramdant save nuo žalojimosi..
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#316001 is visu antiepileptiku sitas labiausiai pasizymi "bukinimu", nors turi ir savybe, kad mazina apetita, tai kitiem sitas poveikis net labai priimtinas