- 2016 11 28, 22:50
Nuosirdziai netikejau, kad man taip bus ir nezinojau kokia tai bukle. Geriau 3x3 paskui 2x2 bet po 2x2 vistiek atsirado pripratimas. Kad nors per puse nuimtu galvos svaigima ir stipru nerima, dideli nuovargi reikia ant karto 2 lorafeno gert. Rytoj einu pas gydytoja tai noriu paklaust jusu, kokie variantai gydyti, kad zinociau ka jai sakyt.
Vaiduk rašė:Nuosirdziai netikejau, kad man taip bus ir nezinojau kokia tai bukle. Geriau 3x3 paskui 2x2 bet po 2x2 vistiek atsirado pripratimas. Kad nors per puse nuimtu galvos svaigima ir stipru nerima, dideli nuovargi reikia ant karto 2 lorafeno gert. Rytoj einu pas gydytoja tai noriu paklaust jusu, kokie variantai gydyti, kad zinociau ka jai sakyt.
Reiktu ismokti atmintinai visu raminamu stiprumo lentele kuria as buvau ikeles ir dar kazkas ir internetas pilnas. Kai kazkiek bent susigaudysi raminamu stiprumuose, tada galesi bandyti pereiti ant silpnesnio, dar ant silpnesnio, kol galiausiai pasiliksi su silpniausiu benzodiazepinu. Nezinau ar kazka supratai, bet sunku paaiskinti.
Vietoi lorafeno, dabar pasimk diazepekso, bet imk butent diazepekso, o ne relaniuma, nes lengviau per puse padalint.
Taigi nutrauk lorafena, pereik prie diazepekso, pradek po turputi lauzti tablete ir gerti po puse tabletes.
Jei ir diazepeksa bus sunku mest tada pereik prie oxazepamo ar chlordiazepoxide ir juos bandyk mest.

Kaip cia taip sutapo zinios