Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Rock_Ronja
#387708 Jau daug metų gydausi. Man 36. Nustatyta depresija, nerimo sutrikimas, OKS. Sirgau anoreksija, kuri turbūt nepagydoma, kaip ir OKS, išlenda patyrus daugiau įtampos. Geriu paroxetiną 60 mg, olanzapiną 5 mg., clonazepamą, gabapentiną, parkopaną. Ir kai sukyla emocijos, įtampa, tada noriu išgerti , jei tuo metu turiu :death
Prie gabapentino pripratau, geriu didelėmis dozėmis. Tik šiandien susimąsčiau, kam aš jo tiek geriu , taigi ir pinigus kainuoja. Bet man patinka tas atpalaidavimas. Jį pradėjau gerti dėl skausmo krūtinėje. Jis man padėjo dėl to. Po daug metų kankinimosi, vienas vaistininkas patarė pagert gabapentino. Užsikabinau. Iki tol niekas man nieko nepatarė , ką daryt su krūtinės skausmu. Net pas kardiologę buvau. Visi kiti sakydavo- nerviniu pagrindu. To pasekmė , kad per dieną išgeriu visą didelį gudoblės tinktūros buteliuką. Su gabapentinu.
Tada atpalaiduoja visus skausmus. Nervinga esu paskutiniu metu.
Bet stengiuosi dirbti su savimi. Tik, kad tokia situacija gyvenime, kad stresuoju ir dė to ryju dideles dozes.
Gabapentinas mane kažkaip ir suaktyvina ir nuotaiką pakelia. Bet kiek tai ilgai tęsis. Perku jį be jokio recepto.
Užsiregistravau pas neurologą , gal jis ką patars. Ar gabapentiną padarys kompensuojamą.
Vaistų maišas esu :death
O kartais norisi tik nuoširdžiai pasikalbėt su kuo. Tada ir vaistų mažiau reikia.

O jūs vartojate alkoholį su vaistais ?
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#387719 O nenorėtum pažiūrėti kas būtų jei vieną dieną negertum gabapentino arba bent gudobelių? Gal negrįžtų skausmas? Nes tokį neblogą kokteiliuką vaistų geri. Mane vien parkopanas atmušdavo gerai, pregabalinas irgi, kas yra kažkas panašaus į gabapentiną. O tu dar kloniką kartu. Seroxatą, kuris šiaip AD nuo nerimo trigubą dozę...

Neaiškinsiu kaip gyvent, bet manau reiktų tvarkytis šitoj vietoj :bloga Nes čia jau substance abuse...
Vartotojo avataras
Parašė Rock_Ronja
#387727 Aš kontroliuoju save. Žinau, kad blogi įpročiai mano. Kiekvieną dieną suku galvą, kiek vaistų išgert.
Anksčiau xanaxa gėriau, bet kai apsilankiau eilinį kartą pas psichiatrę, pasakė, kad viskas jokių xanaxų, sveikatos apsaugos ministras uždraudė rašinėt dažnai tokių vaistų receptus, bromazepamą ir t,t,
Ir tada pasiūlė clonazepamą, bet jis man bjaurus. Na bet ką darysi, geriu po trupinuką,

Visa šita maišalynė vaistų vien dėl to , kad gerai jausčiausi. Negeriu dažnai alkoholio, nes supykina sumaišius su vaistais.
Noriu būt geros nuotaikos, darbinga, energinga. Ir kad krūtinės neskaudėtų. Kamuojuos su krūtinės skausmu nuo 21 metų. Tai jau 15 metų..Užsiregistravau pas neurologą, gal jis ką gero patars.

O kartais išgert alk visai smagu, su saiku tik
Vartotojo avataras
Parašė Rock_Ronja
Katinas rašė:O nenorėtum pažiūrėti kas būtų jei vieną dieną negertum gabapentino arba bent gudobelių? Gal negrįžtų skausmas? Nes tokį neblogą kokteiliuką vaistų geri. Mane vien parkopanas atmušdavo gerai, pregabalinas irgi, kas yra kažkas panašaus į gabapentiną. O tu dar kloniką kartu. Seroxatą, kuris šiaip AD nuo nerimo trigubą dozę...

Neaiškinsiu kaip gyvent, bet manau reiktų tvarkytis šitoj vietoj :bloga Nes čia jau substance abuse...

Negeriu kasdien gudobelės. Jei suskausta krūtinę, išsimaudau šaltam vandeny ir krūtinę stipriai išsitrinu. Tada būna geriau. O paroxetinas pagrindinis mano vaistas, nuo nerimo ir OKS . Kai negėriau jo, vos neišprotėjau nuo tikrinimų, ir nuo liguistai baimingų minčių.