Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė SecretOfSteel
#388074 Ką geriate dėl miego, kokie vaistai jums veikia?
Parašė Mersas
SecretOfSteel rašė:Ką geriate dėl miego, kokie vaistai jums veikia?

:))) Geriu kviatepina, esu tritico retard,. Idomu kas kam tinka labiau.
Parašė zazule
#388076 Iš visų bandytų geriausiai truxal tiko, bet tai jau neuroleptikas. Užtekdavo 50mg tabletės. Tiek kad reikia kai jau atsiguli miegot, stengtis nesivartyti per daug, tada greitai suveikia. Dabar jau seniai nebevartoju, bet prisimenu, kad kai užsimerkdavau, viskas pradėdavo suktis, kūnas tokią nesvarumo būseną įgaudavo. Blogas dalykas tame, kad ryte sunkoka būdavo atsikelti, tokia apsinešus jausdavausi. Esu ir lorafen naudojusi, bet ne visada jis greitai suveikdavo. Prasivartydavau kartais ir 3 valandas, kol užmigdavau.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#388080 Naudojau trittico, kvetiapiną, valdoxaną. Nelabai kas tiko, nes ryte zombis jaučiaus. Dabar jei reikia tai kloniko užsimetu pusiukę arba visą tabletę, bet vis tiek nepatinka kaip jaučiuosi atsibudęs ir dar pusę dienos. Truxalio turiu, bet nebandžiau. Ai, zolpidemas dar neblogai, reiks išsirašyt. Paskutinį kartą susivariau jo 10 prieš porą metų tai daugiau neteko vartoti :D Taip, buvo blogai...

Geriausias miegas be vaistų :) Bet jei reikia, tai reikia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#388095 Man tai zolpidemas buvo idealus vaistas, tik dabar jau didesnių dozių reik...
Parašė Mersas
Amelie rašė:Man tai zolpidemas buvo idealus vaistas, tik dabar jau didesnių dozių reik...

o, svoris nuo jo neaugo? Siap idomu ar yra vaistu, kurie nezombintu ryta ir svoris neaugtu nuo miego?????
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#388120 o niekas nebandė kokio nors NEURO-3 ar hypnozan ar kaip ten vadinas?:)
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
Mersas rašė:
Amelie rašė:Man tai zolpidemas buvo idealus vaistas, tik dabar jau didesnių dozių reik...

o, svoris nuo jo neaugo? Siap idomu ar yra vaistu, kurie nezombintu ryta ir svoris neaugtu nuo miego?????

Na bent jau man tai nuo jų svoris nepakito ir apskritai tai jie mažiausiai “zombina”, nes man tai nuo jų ryte nesijausdavo kažko tokio, kaip nuo bromazepamo tarkim, aišku jaučiasi, kad kažką gėrei, bet man tai jau jie buvo tuo geri, kad padeda pailsėti ir ryte jaustis geriau nei nemiegojus
Parašė Mersas
Amelie rašė:
Mersas rašė:

Na bent jau man tai nuo jų svoris nepakito ir apskritai tai jie mažiausiai “zombina”, nes man tai nuo jų ryte nesijausdavo kažko tokio, kaip nuo bromazepamo tarkim, aišku jaučiasi, kad kažką gėrei, bet man tai jau jie buvo tuo geri, kad padeda pailsėti ir ryte jaustis geriau nei nemiegojus

:)))
Tai geras vaistas, stilnoxas, as ji zinau, tik kazkodel gydytojai j neraso kiekvienai dienai, sako gert tik kai jau visai nemiegi. Ar ilgai vartojote ir kieviena diena?