Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė linn
maraija rašė:..noriu iškolioti savo kolegę darbe, prisitaikėlę , karjeristę ir lendančią į subinę valdžiai..jau taip vaidina viską žinančią prie vadų...tipo ji viską žino ,o aš ne....klumpė nelaiminga...kad ją šikančią sutrauktų...nekenčiu...veidmainė..išdavikė...sutrauka..atsirado žinančioji...cholera ...nekenčiu jos balso, kreivos šypsenos , nekenčiu, nekenčiu, nekenčiu, nekenčiu... :x :shock: žiurkė

vos dabar is juoko nenumiriau kai perskaiciau... :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#143477 ...tai ko cia dabar....susinepatoginau.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė linn
#143478 na negaliu ir dabar skaitau ir juokas ima :D :D :D ,tiek tokiu zodziu atradai,patiko istikruju,ir nera ko cia nepatogintis,juk normalu kai ant ko nors supyksti... :)))
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Rebrec rašė:neteršk čia man mano lizdo, šitą purvyną deklaruoju savo teritorija, nuo šiol aš čia karalius, verkšlenimų nepakęsiu!
va taip vat

Nūūū. Govnistas, Tamsta :bloga
o atrodė toks nepiktybiškas, apie gyvūnėlius filmų mylėtojas...
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#146639 Tokie ir klastingiausi :) nepasitikėk žmonėmis, mėgstančiais ramius ilmus apie gyvūnėlius :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Ponia.Popo rašė:Tokie ir klastingiausi :) nepasitikėk žmonėmis, mėgstančiais ramius ilmus apie gyvūnėlius :achtung

Tai matomai pradžioj tik jis apsimetė jautrus, ar dar koks ten. Po to jau įsidrąsino, pradėjo chaminti. Kodėl po kiek laiko įsidrąsino? Nes jauciasi jog tera vien virtualiai pasiekiamas, ir nieks i bliuska neduos
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#171219 Kažkokia nesamonė.. Ryt Naujieji metai, o aš susirgau :mirstu

Tai va.. Visiems linksmų Naujųjų. Peace.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#171249 Ojoi :jap niu baisiausiais uzjauciu :jap o gal ryte busa geriau.. vistiek tau paciu geriausiu svenciu, nieko saves neversk ir jausk malonuma net gulint lovoj :flo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#171251 as ir sergu..kazkaip ner jegu..noriu nesilakuot nagu nesipuost....bet bijau :bloga