Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėnegative
Ramu5
ĮSPĖTAS

maumau, čia ne į temą, bet kas buvo tavo ankstesniam avatare ir kas šitame?
nes anąkart buvai įsidėjęs pieštinį [gal dailininką] garbaus amžiaus dienunjką, o dabar berods jauno dainininko george michael nuotrauka.
Atgal į viršų

Parašytas: Pir. 10 11, 2010 4:06 pm Rašyti temą:
Ta prasme (sorr..) maumenie, ne taip kreipiausi, tau pačiam kiek metų? kad žinotumėm, ar esi jaunesnis už avatarus. klausiau. bet dabar klausiu ne tikslaus skaičiaus, o ar tau - iki trisdešimties, ar virš trisdešimties?
Atgal į viršų

maumuo
Pažįstamas

pirmam avatare buvo japonų aktorius Toshiro Mifune (daug Kurosavos filmu yr su juom)
antram avatare aš pats in the flash, tsakant.. Pasidariau autoportetą 50mečio proga (jokio photožopo tik du multiblicai akiniai ir cigaretė) George Michel'o nevirškinu... gavausi per jaunas, mat akiniai slepia mano senas, pavargusias melsvai pilkšvas akis... su plieniniu, paranoją varančiu, žvigsniu

kunigaikštisMyškinas
Savas

Prisijungė: 2008 09 18
Parašytas: Pir. 10 11, 2010 5:36 pm Rašyti temą:
maumuo rašo:

Čia ta tema animacinis filmukas (nors labiau apie psichoanalizę)
http://www.youtube.com/watch?v=EfOcCWxTB8k

Maximovo filmukai visi geri.

O dėl AD ir sekso net nežinau... Aš ir taip kažkokia aseksuali truputį, tai AD įtakos nepastebėjau. Nors nuo kažkokių vaistų mane buvo ypač užslopinę, bet nežinau ar nuo AD, tai aišku ir sekso nesinorėjo ir šiaip nieko, kaip robotas varydavau į darbą iš darbo.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#206009 kaip juokingai susimoderavo čia :lakstau
Parašėnegative
#206027 atsiprašau, tikrai neturiu laiko labai tvarkingai padaryti. viskas įskaitoma ir suprantama.
Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#206028 viskas oki =)