Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

ParašėKatastrofa
#213442 As nezinau cia i tema ar ne, bet man pch, kadangi man stogas jau nurautas..........
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Kandis rašė:... siame forume egzistuoja cenzura ypac vaistu atzvilgiu... Viskas gerai arba nieko.
.........

Tikra teisybe, cenzura egzistuoja kaip ir visuose forumuose. Be cenzuros ir isikisimo cia vyruotu chaosas. Isties nenoreciau sutikti su teiginiu "viskas gerai arba nieko" nes as asmeniskai galvoju jog zmogus turi gydyti ne skrandi o savo galva. Taigi poziuris i farmacija aiskus. Noreciau patikslinti kas yra cenzuruojama. Jei kazkoks vargsas zmogelis isivaizduoja jog jis yra gudresnis uz medika, tai jo zodziai bus istrinti ir dar pirsteliu pamojuosim pries nosi, kad daugiau taip nesielgtu. Neigiamos informacijo apie viena ar kita vaista gali rasyti kiek nori. Bet ir rasyk, jog vartojai vaistus kaip priklauso ir buvo tokie ar tokie salutiniai poveikiai. Man jie netiko ir bla bla bla.. Visu pirma vaistus reikia gerti taip kaip israsyta mediko, o tik veliau tegti jog kazkas yra negerai. O tokie pasisakymai kaip "as geriau zinau kaip reikia vartoti" parodo tik zmogaus bukuma ir nesuvokima ka jis daro.

"prisiskaiciu internete" - kas cia per pasakymas? ka tu gali pasakyti apie vaistus prisiskaites? Kazkaip taves nesupratau. Juk kiekviena individa chemija veikia individualiai. Skaityk kiek nori, teisybes niekada nesuzinosi neisbandes. Cia kaip vietoj sexo su zmogum, dulkinti gumine lele. Tokios frazes mazu maziausiai skamba vaikiskai.

"...... tarkime,apie farmaciju korupcijas, vaistu propagandas ir pan. ......" - Korupcija, kaip ir kontrabanda. Ji buvo, yra ir bus. Nematau nieko blogo apie tai diskutuoti. Tik diskutuokim padoriai, islaikykim etiketa ir viskas. As pats asmeniskai pazystu tiek kas duoda kysius, tiek ir kas juos ima. Tai juk Lietuva, cia lietus lyja..
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Simonas rašė:Tik as turiu savo nuomone tuo klausimu ir savo nuomones tikrai, kad nekeisiu. Ir vis dar tikiuosi sulaukt tavo atsakymu i mano uzduotus klausimus anksciau. Man tikrai butu idomu isgirst tavo atsakymus ir pasvarstymus.

Tai jog turi nuomone ir tai jog jos nekeiti kas dvi valandos yra labai gerai. Tai rodo jog esi uzsispyres ir esi tinkamas vadybininko darbui :) Taciau VAISTŲ NEGALIMA VARTOTI KAIP PATINKA !!! pirame sios temos poste rasai "As puikiai zinau ka rasau, ...." tai gal gerbiamasis pasidalintum savo ziniomis? Tik prasau ne pasakas sekti, o argumentuoti moksliniais darbais, tyrimais ir t.t.. nurodant autorius ir publikavimo datas, nes suda malti kaip matai moku ir as ;)
Ta tavo kruva klausimu Katinui kelia juoka. As suprantu jog geriausia ginyba yra puolimas, taciau kam uzdavineji pasaipius klausimus i kuriuos atsakymu pats neturi. Na nebukim kiaules, veskime diskusija taktiskai ir graziai. Nors cia purvynas, cia galima ir purvais pasidrabstyti.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Katastrofa rašė:As nezinau cia i tema ar ne, bet man pch, kadangi man stogas jau nurautas..........

Cia viskas i tema, taciau jei stoga rauna ir tu tai suvoki valdykis :)
Ir nepasakok jog negali, ar nesuvoki nes pati tai pasakei. Uz liezuvio niekas netempe.
Parašėnemoku
#213694 Aš nesuprantu savivaliavimo su vaistais. Jei patys nebaigėt medicinos ir nesate psichiatrai, tai kodėl manot, kad žinot geriau už viso pasaulio daktarus (nes dar negirdėjau apie gydytoją, kuris rekomenduotu vartoti AD ir neuoroleptikus kada tik patinka)? Internete visokių nesąmonių prisiskaityti galima, nes jis atviras kiekvienam durniui ir bet kas gali rašyti ten ką tik nori nepriklausomai nuo to ar žino ką kalba. Kam žaisti ir daryti eksperimentus su psichika? Naujų smegenų nenusipirksit. Apendiksų tik sau nepradėkit patys operuotis. :bloga
ParašėKatastrofa
#213713 nemoku, nemokyk ir nesinervuok :achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#213738 gal prades :D nematai tos nip tuck serijos kur vaikinukas norejo save apsipjaustyt :D?
ParašėKatastrofa
#213750 dangiska, nesupratau.. Jau kvailumo pas mane tai kaip pas bulve.. :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#213862 yra toks serialas grozio peilis arba nip tuck..ten vaikinukui tevas neleido darytis apipjaustymo ( tokia operacija kai odele nupjaunama nuo varpos) tai jis bande tai padaryti pats ir nualpo :)
ParašėKatastrofa
#213865 Nu na... Pats? Tai vadinama apipjaustymu. Kaip ziauru. Nezalokim saves, vaikai.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#213878 aha :)
ParašėKatinas
nemoku rašė:Aš nesuprantu savivaliavimo su vaistais. Jei patys nebaigėt medicinos ir nesate psichiatrai, tai kodėl manot, kad žinot geriau už viso pasaulio daktarus (nes dar negirdėjau apie gydytoją, kuris rekomenduotu vartoti AD ir neuoroleptikus kada tik patinka)? Internete visokių nesąmonių prisiskaityti galima, nes jis atviras kiekvienam durniui ir bet kas gali rašyti ten ką tik nori nepriklausomai nuo to ar žino ką kalba. Kam žaisti ir daryti eksperimentus su psichika? Naujų smegenų nenusipirksit. Apendiksų tik sau nepradėkit patys operuotis. :bloga

oj, kaip as tau pritariu. niekados negaliu suprasti tokiu zmoniu
Vartotojo avataras
Parašė memfis25
#231711 kas nugincytu jei pvz petras turi tvirta vienetine pagijimo teorija,gal but po dvidesimt metu pasaulyje nuskambes kaipo petro teorija :achtung