- 2011 01 05, 04:17
As nezinau cia i tema ar ne, bet man pch, kadangi man stogas jau nurautas..........
Kandis rašė:... siame forume egzistuoja cenzura ypac vaistu atzvilgiu... Viskas gerai arba nieko.
.........
Tikra teisybe, cenzura egzistuoja kaip ir visuose forumuose. Be cenzuros ir isikisimo cia vyruotu chaosas. Isties nenoreciau sutikti su teiginiu "viskas gerai arba nieko" nes as asmeniskai galvoju jog zmogus turi gydyti ne skrandi o savo galva. Taigi poziuris i farmacija aiskus. Noreciau patikslinti kas yra cenzuruojama. Jei kazkoks vargsas zmogelis isivaizduoja jog jis yra gudresnis uz medika, tai jo zodziai bus istrinti ir dar pirsteliu pamojuosim pries nosi, kad daugiau taip nesielgtu. Neigiamos informacijo apie viena ar kita vaista gali rasyti kiek nori. Bet ir rasyk, jog vartojai vaistus kaip priklauso ir buvo tokie ar tokie salutiniai poveikiai. Man jie netiko ir bla bla bla.. Visu pirma vaistus reikia gerti taip kaip israsyta mediko, o tik veliau tegti jog kazkas yra negerai. O tokie pasisakymai kaip "as geriau zinau kaip reikia vartoti" parodo tik zmogaus bukuma ir nesuvokima ka jis daro.
"prisiskaiciu internete" - kas cia per pasakymas? ka tu gali pasakyti apie vaistus prisiskaites? Kazkaip taves nesupratau. Juk kiekviena individa chemija veikia individualiai. Skaityk kiek nori, teisybes niekada nesuzinosi neisbandes. Cia kaip vietoj sexo su zmogum, dulkinti gumine lele. Tokios frazes mazu maziausiai skamba vaikiskai.
"...... tarkime,apie farmaciju korupcijas, vaistu propagandas ir pan. ......" - Korupcija, kaip ir kontrabanda. Ji buvo, yra ir bus. Nematau nieko blogo apie tai diskutuoti. Tik diskutuokim padoriai, islaikykim etiketa ir viskas. As pats asmeniskai pazystu tiek kas duoda kysius, tiek ir kas juos ima. Tai juk Lietuva, cia lietus lyja..

Taciau
nematai tos nip tuck serijos kur vaikinukas norejo save apsipjaustyt