Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėmarijoka
Psichoanalitikas rašė:marijoka.. o, jeig uuu ant samones[[[... dvidegenis, ir anglis, kaip imame, apie savo politika, taip ir kiekvienas, is musu sudaro savo poziuri;) jeigu sudarome asociacijas, kaip kuriame, taip ir e..kstazes pojutis, dar nejauti?:) dekonstrukcijos neturedami, mes nemastom;) suprantu, kad cia ne liga, ir tik poziuris tavo, o man dar reikia socialinius sociumo kontaktus isisamonint, tai tavo kritika, is esmes faktas.
tik tiek pasakysiu, kad ir as priemu save, kaip ir tu;) tu turi savo poziuri, be abejo, bet del daltonizmo, tai klysti..
zinai, kodel tu tai neigi?:) faktas, kad pripazinsi, ir pasakysi, kad mano argumentas, ten buvo teisus;[ jeigu tabula rasa.. .. ... [.... butu svariai nuvaloma, su visomis prielaidomis, ar funkcijonuotu ego?
Cia nepasiklystama apmastymuose, cia einama, prie priezasties;)
Salyginai, kiekvienas turi savo akcentus, kuriuos mes gramatologiskai ismanydami, kertame, per kepenis ;) aisku, kad faktas, kad mano kritika, bus dar astresne;)tai tu teigi, kad tu sergi?:D
,-kepenu dar nepagadino niekas.. :)
Parašė Psichoanalitikas
marijoka rašė:
Psichoanalitikas rašė:marijoka.. o, jeig uuu ant samones[[[... dvidegenis, ir anglis, kaip imame, apie savo politika, taip ir kiekvienas, is musu sudaro savo poziuri;) jeigu sudarome asociacijas, kaip kuriame, taip ir e..kstazes pojutis, dar nejauti?:) dekonstrukcijos neturedami, mes nemastom;) suprantu, kad cia ne liga, ir tik poziuris tavo, o man dar reikia socialinius sociumo kontaktus isisamonint, tai tavo kritika, is esmes faktas.
tik tiek pasakysiu, kad ir as priemu save, kaip ir tu;) tu turi savo poziuri, be abejo, bet del daltonizmo, tai klysti..
zinai, kodel tu tai neigi?:) faktas, kad pripazinsi, ir pasakysi, kad mano argumentas, ten buvo teisus;[ jeigu tabula rasa.. .. ... [.... butu svariai nuvaloma, su visomis prielaidomis, ar funkcijonuotu ego?
Cia nepasiklystama apmastymuose, cia einama, prie priezasties;)
Salyginai, kiekvienas turi savo akcentus, kuriuos mes gramatologiskai ismanydami, kertame, per kepenis ;) aisku, kad faktas, kad mano kritika, bus dar astresne;)tai tu teigi, kad tu sergi?:D
,-kepenu dar nepagadino niekas.. :)

TAIIIYYY ANALIEZES, KAIP DEKONSTRUODAMI FUNKCIONUOJANCIAS ASYS, TUREDAMI SAVE, IR ISREIKSDAMI FAKTAIS, AR TEIGIAME, AR TIK EVOLIUCIONUOJAME?:) Sutinku su poziuri. Sutinku su principais, ir net tinkama kritika, bet teks pripazint argumenta, kuris buvo neracionalus;) akies vizdyje, gali buti tik koherentiskas salytis, as cia ne apie kepenu forma, kurios nera samoningai, ar redukuotai aktyvios;) bet apie principa, ar teisingumo vardan, galetum pakartoti toki eksperimenta?:)
su forma, mes dirbam. su forma mes suvokiam.
kiekvienas, is musu turi santyki, kuris yra isreikstas savo ego ;)teks paanalizuoti, ir vidiniais poreikiais ;p :da :super B) B) B) :flo :aciu :death :aciu :da B)
Parašėmarijoka
#329893 ,-ar vartoji vaistus?klausiu,ir kitur sakiau tai,-tikrai nenoredamas izeisti taves...
Parašė Psichoanalitikas
#329895 Del to gali but isitikinus. :da :D
Parašėmarijoka
#329897 ,-zinai, Kuroshitsuji daug mano pasisakymu tau, istryne...,tavo ateiti galima nuspeti...,-sekmes..
Parašė Psichoanalitikas
marijoka rašė:,-zinai, Kuroshitsuji daug mano pasisakymu tau, istryne...,tavo ateiti galima nuspeti...,-sekmes..

tai, gal ta ateitis, butu personifikacijos?:) tu neigi, kad mano ego yra uzsifiksaves, ant tavo poziurio, is dalies, tu neigi netik savo funkcija, bet ir prielaida, galetum isvesti[...... SAMONEJ APTRAUKTOJE MIGLA, MES MASTOME, APIE KIEKVIENA SAVO LYYYGMENIYY, AR TEIGY, KAD YRA RIBA?. RIBOS NER, NES NETIK ISIVAIZDUOJAMA PLOTME, JAU FUNKCIONUOJA, BET IR EGOIZMAS YRA;P. :da :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#329909 Psichoanalitikas, kodėl nerašai kaip žmogus, kad tave kiti suprastų? Juk buvo momentas, kai rašei normaliai ir pats sakei "rašinėdavau forume kliedesius". Buvo tikrai smagu skaityt ir suprast, kad tu žmogus kaip žmogus, o ne kažkoks beprotis, kaip atrodo iš tų paistalų. Ar tau tikrai vėl pablogėjo, ar tu taip elgiesi tik šiaip sau? Gal tikrai metei vaistus, nebegeri, ir tau pablogėjo? :bloga Gal mes kaip nors galim padėt? :bloga
Parašė Psichoanalitikas
#329923 Ar tau tikrai vėl pablogėjo
Ne. tikrai ne.. Jums visiems cia esantiem, kai kuriems ir ne;) sunku tai suvokti, nes daugelio id, ir pasamone maistauja;) del to as konkreciai su asmenimis, kurie nepripazysta mano morales, ir mano morales normu, galimai stoju, i atvira konflikta;) galit nesijaudint, del mano bukles... kas nepaaiskinamo mano zodziuose? :da kad butu tiksliau, apibudinsiu savo busena.. ji pastovi, ji ne rigidiska, nejauciu jokiu kaustymu, ir faktiskai, as sveikas;) teliko tik keletas interpretaciju, ar tai sunku suvokti, kai daug nori, kaip daug mastai, ir kaip daug suvoki?:)
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
Psichoanalitikas rašė:Ar tau tikrai vėl pablogėjo
Ne. tikrai ne.. Jums visiems cia esantiem, kai kuriems ir ne;) sunku tai suvokti, nes daugelio id, ir pasamone maistauja;) del to as konkreciai su asmenimis, kurie nepripazysta mano morales, ir mano morales normu, galimai stoju, i atvira konflikta;) galit nesijaudint, del mano bukles... kas nepaaiskinamo mano zodziuose? :da kad butu tiksliau, apibudinsiu savo busena.. ji pastovi, ji ne rigidiska, nejauciu jokiu kaustymu, ir faktiskai, as sveikas;) teliko tik keletas interpretaciju, ar tai sunku suvokti, kai daug nori, kaip daug mastai, ir kaip daug suvoki?:)

daug kalbų.. mažai darbų tipas.....