Moderatorius: signs
- 2015 09 10, 15:27
Vis tik gaila žmogaus, kai jis toliau savo pimpio nemato, o kai badai parodyti, kad gyvenime ir be jo yra įdomių dalykų jis pyksta. Man jei būtų toks užsiciklinimas ant savo daikto tairimtai sunerimčiau...

- 2015 09 10, 15:37
Man tai ne tik gaila, bet ir baisu... vis pimpis pimpis, o kur vertybės? Ar čia vienintelė vertybė?

- 2015 09 10, 16:13
Na taip, kai žmogui tik tai galvoje, tada tai ir tėra vienintelė vertybė. Buvo ir man toks etapas. Bet kai susitvarkai psichiką ir kompleksus iškart pasidaro lengviau gyventi
ir lytinė disfunkcija praeina ir gyveni sau vargo bau nematydamas

- 2015 09 10, 19:22
As uz ta normalia tai yra irodyta medicina, depresija gydyt vitaminais tai cia nesusipratimas kas tas yra paprasciausiai. Kad vaistai turi negryztamu poveiki smegenym daleidziu, bet kadangi nebijau del savo smegenu funkcionavimo tai man ir nerupi itin.
- 2015 09 12, 11:29
Mes nekalbam apie pimpio mechaninę disfunkciją, o apie vieno iš intensyviausių jausmų (aistros), jausmo, kuri jautei kelis kartus dienoj praradimą.
Ir jei manai, kad "pimpis" ar "vagina" yra vienintelis dalykas kurį praradai, galvok dar kartą. Lytinė disfunkcija galimai atspindi ir kitus smegenų pakitimus. Iš klinikinės neurologijos vadovėlio "Neurology of Sexual and Bladder Disorders" (šiam vadovėlyje, beje, rašoma ir apie Post-SSRI Sexual Dysfunction): In their review of a number of neuroimaging
studies of antidepressant-induced sexual side-effects,
Graf et al. (2014) conclude that these studies have shown
that SSRIs lead to decreased activation in reward and
emotional networks whereas dopaminergic medications
lead to enhanced activation within these brain regions.
Dar vienas tyrimas su panašiais rezultatais.
Vadinasi, SSRI sukelta lytinė disfunkcija siejasi su sumažėjusiu aktyvumu atpildo, malonumo centruose, kurie susiję su įvairiu malonumu, iš valgio, muzikos, bendravimo ir visko. Tai pat, sumažėjusiu emocinių centrų aktyvumu. Tai atspindi žmonių patirtis apie suzombėjimą, emocinį atbukimą, anhedoniją. Kaip tokius "vaistus" galima pavadinti "antidepresantais"? Nebūtų keista sakyti, kad pas ką išlieka seksualinė anhedonija, galimai išlieka ir kiti SSRI poveikiai. Apie tai praneša ir buvę SSRI vartotojai. Netgi google autosuggest'as apie tai praneša, tik įvesk post ssri ir gausi anhedonia ir sexual dysfunction. Taigi, išvada tokia, kad šitie "antidepresantai", bent jau dalyje žmonių, nužudo sielą, kartais negrįžtamai. Žinant tokią riziką, nėra etiška nei jų išrašyti, nei rekomenduoti. Vartoti galima chemiją kuri neturi tokių rimtų išliekamųjų reiškinių. Neuroleptikai yra saugesni.
Kuroshitsuji rašė:Man tai ne tik gaila, bet ir baisu... vis pimpis pimpis, o kur vertybės? Ar čia vienintelė vertybė?
Mes nekalbam apie pimpio mechaninę disfunkciją, o apie vieno iš intensyviausių jausmų (aistros), jausmo, kuri jautei kelis kartus dienoj praradimą.
Ir jei manai, kad "pimpis" ar "vagina" yra vienintelis dalykas kurį praradai, galvok dar kartą. Lytinė disfunkcija galimai atspindi ir kitus smegenų pakitimus. Iš klinikinės neurologijos vadovėlio "Neurology of Sexual and Bladder Disorders" (šiam vadovėlyje, beje, rašoma ir apie Post-SSRI Sexual Dysfunction): In their review of a number of neuroimaging
studies of antidepressant-induced sexual side-effects,
Graf et al. (2014) conclude that these studies have shown
that SSRIs lead to decreased activation in reward and
emotional networks whereas dopaminergic medications
lead to enhanced activation within these brain regions.
Dar vienas tyrimas su panašiais rezultatais.
Vadinasi, SSRI sukelta lytinė disfunkcija siejasi su sumažėjusiu aktyvumu atpildo, malonumo centruose, kurie susiję su įvairiu malonumu, iš valgio, muzikos, bendravimo ir visko. Tai pat, sumažėjusiu emocinių centrų aktyvumu. Tai atspindi žmonių patirtis apie suzombėjimą, emocinį atbukimą, anhedoniją. Kaip tokius "vaistus" galima pavadinti "antidepresantais"? Nebūtų keista sakyti, kad pas ką išlieka seksualinė anhedonija, galimai išlieka ir kiti SSRI poveikiai. Apie tai praneša ir buvę SSRI vartotojai. Netgi google autosuggest'as apie tai praneša, tik įvesk post ssri ir gausi anhedonia ir sexual dysfunction. Taigi, išvada tokia, kad šitie "antidepresantai", bent jau dalyje žmonių, nužudo sielą, kartais negrįžtamai. Žinant tokią riziką, nėra etiška nei jų išrašyti, nei rekomenduoti. Vartoti galima chemiją kuri neturi tokių rimtų išliekamųjų reiškinių. Neuroleptikai yra saugesni.
- 2015 09 25, 22:37
Kas dar, tai, lytinė disfunkcija atspinti, kad dopaminas ir noradrenalinas tavo smegenyse yra inhibituojami. Dalinai, nes serotoninas per stipriai stimuliuoja serotonino 2C receptorių (kas inhibituoja DA ir NE). O žinojot, kad savižudžių smegenyse atrasta ypatingai daug serotonino 2C receptorių? Jei jų daug, vadinasi jie dažniau stimuliuojami. Juos dažnai stimuliuoja ir SSRI, vadinasi tai galimas mechanizmas, kaip SSRI sukelia savižudybes. Šiaip manau Buspironas turėtų būti labai geras antidepresantas. O flibanserin - dar geresnis, laukiu nesulaukiu kada galima jo bus nusipirkt. Visa Norepinephrine–dopamine disinhibitor antidepresantų klasė atrodo daug žadančiai. Ne visi psichotropikai blogi, bet SSRI yra evil manau, bent jau kai kuriems žmonėms. Pas mane 5-HT 2C yra per daug stimuliuojamas irgi, ir man toks jausmas, kad ant mano asmenybės, malonumo jautimo ir jausmų ruožo yra užmestas šlapias skuduras.