Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#431684 pyyp! pyyp! pipec kam ta barbora jei net duonos neturi :bloga :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#435423 whaaat??? :what Nu kokia aš būnu žiopla, tai jau anekdotus galima kurt. :achtung
Vakar messengery įrašą draugės klausiau ir ne tai, kad ramiai išklausyt, o vos ne komentuoju ir reaguoju į žodžius, nors tas žmogus tai negirdi. :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#435652 Nu tu blemba, kaip nervuoja mano pacios vyras :bloga :bloga :bloga
Uzknisa kad "kazkas" gali linksmintis kai as namie kariauju su vaikais. Ir tikrai daznai tai sau leidzia, kodel taip nesupranta manes irgi :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437365 Bl jau nesąmones rašinėju. Norisi pist į sieną gerai. Pyktis parėjo. :green

Gal ir gerai, kad forumas neaktyvus. Norėjau reklamintis dar, bet reik su savim pradžioj susitvarkyti. :death
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437446 Krw krw krw...
Lįsk tu vabalo šiknon.
Atsivelka gaidžiai visokie.
Galėtų mano šuo turėt galių pasiverst į kokį drakoną. Ir suvalgyt visokius pisuoklius. :green

Paveikslėlis

Arba norėčiau turėt super pultą ir visokius agresorius deletinti. Arba off mygtuką, išjungi jį po to ramiai laužiuką kokį sukuri. Arba bent teleportinti tokį kur nors. Taip bac mygtuką ir teleportini kur į ašigalį. :green

Blyn, jau vėl nesąmones rašau... Bet pulto norėčiau... :green
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438712 Blemba kaip gerai čia apie tą pultą rašiau... :D Noriu vėl tokio... Reik įsivaizduojamą pultą turėt. :D Tik pradeda š kalbėt, tu taip pyst mygtuką ir girdisi tik "bla bla bla" "bla bla bla" - bet gražiai ir maloniai ir galvoje Pink Floyd gabalas "we no need no education...". La la la la la... :D