- 2009 07 04, 18:45
Žinutes daug pasako apie zmogu? nejuokink. ne visi gali nuosirdziai cia rasyti tiesa . APIE ZMOGU PASAKO ne jo parasytos virtualios zinutes.
Matau esi komplikuotas zmogus kuris iskelia didele problema is nieko.Ir moka sugadinti nuotaika net nepazystamam zmogui. Ir kaip tu isvis drysti dar kazka rasyti apie mane kai nieko nezinai. eik pasigydit.
Būsena rašė:Forume aš stengiuosi būti savimi ir rašau, tai ką noriu parašyti. Todėl manau, kad ir dalis kitų rašo tai ką galvoja. Ir patikėk, tos žinutės nemažai pasako apie žmogų.
Tokių dalykų tau net artimiausi žmonės nėra pasakę? O tu kada nors įsiklausai, kai tau ką nors sako?
Prasidėjo nusišnekėjimas ? Nesupranti, ką rašau? Kodėl nepaklausi? Ar bent kartais bandai įsiklausyt ką kiti tau sako?
Žinutes daug pasako apie zmogu? nejuokink. ne visi gali nuosirdziai cia rasyti tiesa . APIE ZMOGU PASAKO ne jo parasytos virtualios zinutes.
Matau esi komplikuotas zmogus kuris iskelia didele problema is nieko.Ir moka sugadinti nuotaika net nepazystamam zmogui. Ir kaip tu isvis drysti dar kazka rasyti apie mane kai nieko nezinai. eik pasigydit.