Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė apple
Būsena rašė:Forume aš stengiuosi būti savimi ir rašau, tai ką noriu parašyti. Todėl manau, kad ir dalis kitų rašo tai ką galvoja. Ir patikėk, tos žinutės nemažai pasako apie žmogų.

Tokių dalykų tau net artimiausi žmonės nėra pasakę? O tu kada nors įsiklausai, kai tau ką nors sako?

Prasidėjo nusišnekėjimas ? Nesupranti, ką rašau? Kodėl nepaklausi? Ar bent kartais bandai įsiklausyt ką kiti tau sako?

Žinutes daug pasako apie zmogu? nejuokink. ne visi gali nuosirdziai cia rasyti tiesa . APIE ZMOGU PASAKO ne jo parasytos virtualios zinutes.
Matau esi komplikuotas zmogus kuris iskelia didele problema is nieko.Ir moka sugadinti nuotaika net nepazystamam zmogui. Ir kaip tu isvis drysti dar kazka rasyti apie mane kai nieko nezinai. eik pasigydit.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#135701 :DD :DD :DD Gydausi, bet to negaliu pasakyti apie tave.
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#135703 Nuo to kad kazkam yra blogiau mano savijauta negereja.Juk kiekvienam sava beda yra didziausia.Juk jeigu labai globaliai mastyt ,tai galima dasigalvot iki badaujanciu vaiku Afrikoje,ar skriaudziamu aborigenu Australijoje.Taip as turiu rankas ,kojas ir netgi galva.Bet ka daryt kai ta turima galva nebenori gyvent.AS visiskai pritariu Busenai ir Minervai .Tokia mano nuomone
Parašė apple
Būsena rašė::DD :DD :DD Gydausi, bet to negaliu pasakyti apie tave.

negali pasakyti ,nes man nebereikia gydytis. :DD :DD :DD
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#135705 Apple prašau nesiuntinėti žmonių.
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#135706 Mergytes,nesipykit.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#135707 apple-norisi pasipešt-peškis, bet be manęs :by
Parašė apple
#135708 NU ZMONES JUS PAVAROT :D :D :D :D :D is vieno mano posto kazkokia milziniska problema iskelet :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#135709 Ne iš vieno, skaičiau ne vieną =)
Parašėnegative
#135725 apple, aš išvis nesuvokiu, ar tu apsivartojus kuo nors?
Parašė apple
enigma rašė:apple, aš išvis nesuvokiu, ar tu apsivartojus kuo nors?

tai zinoma... alkoholio prigerus :D :DD :bloga
Parašėvers
#136209 Čia turėtų įsikišti moderatoriai :letter
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#136236 durnus ir bažnyčioj muša
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#243588 Aisku cia depresijos klubas ir rasome apie sia liga,taciau as salia depresijos turiu daug kitu ligu ,taciau cia nerasau,nes bus ne i tema.
ParašėKatastrofa
apple rašė:NU ZMONES JUS PAVAROT :D :D :D :D :D is vieno mano posto kazkokia milziniska problema iskelet :D :D

Tu pati pradėjai ginčytis ir rietis su žmonėmis, kurie tavęs tiesiog klausia paprasčiausių klausimų.
Daryk išvadas.
Laukiu komentaro, kuris bus neigiamas :achtung