Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Enigma raso: ,,noriu savo gyvenimo. noriu turėt savo gyvenimą. mokykloj laiko švaistymas. aštuonios pamokos''

...lygiai ta pati galiu pasakyt apie darba...ankstybej keltis, 5 minutes pavelavus gaut pylos nuo laukianciu interesantu (pensininku kaip sykis), vos ne kasdien virsininkes blogu nuotaiku pliupsnis, del to, kad jai nera nuotaikos, o ne del to, kad dirbi blogai...nuo 7.30 iki 16.30 laikas kuri as vergauju, vien tam, kad gauciau ta vargana alga, is kurios varganai galiu patenkint savo vargano gyvenimo poreikius....

...taip... ir as noriu savo gyvenimo....savaitgaliai taip greit prabega...dar net atostogu negauni kada prasai ir didziausia tragedija darbe kai as ju iseinu (kiti kolegos dirbt nemoka, ,,cto li''????)

Ne i tema cia gal as, bet....

Ech...tas gyvenimas :kazokas

Nu be darbo pagalvoji - tai irgi sh gaunas :bloga

Zodziu suknista ta zmogaus dalia...
Vitalija,bet sirdziai tai geriau siuo metu,o tu darbe skraidyk,kaip Titanike ir stenkis kuo maziau i galva imti,pensininkai palauks,jie turi laiko. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#246077 Oho, pensininkai...Anys kokie arsus....Taip - laiko turi, bet jau atrodo kad pasaulio biznismenai, nei sekundes nepalauks :kazokas

Taip..rytoj Valentio diena...Love is in the air...Taip taip, Titanikas...mmmmmm B)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Oho, pensininkai...Anys kokie arsus....Taip - laiko turi, bet jau atrodo kad pasaulio biznismenai, nei sekundes nepalauks :kazokas

Taip..rytoj Valentio diena...Love is in the air...Taip taip, Titanikas...mmmmmm B)
Rytoj Valentino diena,aciu ,kad priminei. :heart
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Oho, pensininkai...Anys kokie arsus....Taip - laiko turi, bet jau atrodo kad pasaulio biznismenai, nei sekundes nepalauks :kazokas O tu pensininkams paaiskink,kad neskubetu gyventi,kiek jiems cia laiko liko,tegul dziaugiasi,kad dar ant zemes gyvena.Po zeme jau niekas niekur neskuba ir nesiardo.Patarimas.

Vitalija,mano zinutes ieskok viduryje,taip ilindo mano zinute i tavo.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#246081 Jau isivaizduoju ju reakcija, kai jiems tai pasakau, Maingirdai :achtung ;fly ;fly ;fly
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Jau isivaizduoju ju reakcija, kai jiems tai pasakau, Maingirdai :achtung ;fly ;fly ;fly
Pensininkai tikrai apsidziaugs ir susimastys,o kam skubeti,jei jau nedaug liko gyventi.Sakyk,dziaukites kiekviena diena,nes rytojaus gali ir nesulaukti. diedas
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#246107 Taip, dziaugtis reikia kiekviena diena, nezinia kas gali but rytoj...
Bet, kad tie pensininkai, kurie i mano darboviete ateina tai buna va tokiom nuotaikom :ubju ir mato tavyje priesa, atsakinga uz visus gyvenimo siaubus - kaip maza pensija, dideli mokesciai ir ttt
Parašėnegative
#246114 kam atkėlinėt pusės metų senumo temas ir postus? :bloga man negaila, bet tai per skaipą tikrai jums geriau būtų bendrauti, kaip kažkas pasakė, ir jums patogiau, ir mums nereiktų jūsų asmeninių pokalbių viešoj erdvėj skaityti.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#246121 Po perkunais - tai kam skirtas forumas?????????????????????
Kad ateitum - pamatytum , kad niekas nieko neparase ir vel iseitum...
Ar man kurt tema ,,Nenoriu i darba'' :achtung
Parašėnegative
#246125 kurk, žinoma :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Vitalija rašė:Taip, dziaugtis reikia kiekviena diena, nezinia kas gali but rytoj...
Bet, kad tie pensininkai, kurie i mano darboviete ateina tai buna va tokiom nuotaikom :ubju ir mato tavyje priesa, atsakinga uz visus gyvenimo siaubus - kaip maza pensija, dideli mokesciai ir ttt
Siandien Vitalija ,nesuk sau galvos,ruoskis Valentino dienai :heart :jap
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#246144 Taip, taip...don't worry be happy =)
ParašėŠiršė
Vitalija rašė:Po perkunais - tai kam skirtas forumas?????????????????????
Kad ateitum - pamatytum , kad niekas nieko neparase ir vel iseitum...
Ar man kurt tema ,,Nenoriu i darba'' :achtung

Dėl darbo tai viskas gerai, čia daugmaž į temą.

Forumas skirtas tam, kad diskutuotume apie įvairius dalykus tam skirtose temose.
Nėra jokio malonumo skaityti, kaip kažkas seilėjasi dėl valentino dienos temoje, kuri su tuo neturi absoliučiai nieko bendro. Rašykit skyriuj "meilė", jei norit, arba dienoraščiuose.
ParašėKatastrofa
enigma rašė:kam atkėlinėt pusės metų senumo temas ir postus? :bloga man negaila, bet tai per skaipą tikrai jums geriau būtų bendrauti, kaip kažkas pasakė, ir jums patogiau, ir mums nereiktų jūsų asmeninių pokalbių viešoj erdvėj skaityti.

O tau tai trukdo?
Skaitai ir keli img, tai kame kampas?
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#246202 Nu ir gerai, kad atkele sena tema - uzejau ir pasijuokiau is pensininku :kazokas :achtung
man irgi tenka su jajais susidurt, bet jie geri buna, nes ligoninej nier kur skubet, bet ir tai kai kurie skubinas greiciau vel lovoj atsidurt.
nors.. nieko cia juokingo, visi mes kada nors tokiais kaip jie busim :bloga