Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mints
#262404 Yra skirtingi dalykai - palaikantis gydymas ir gydymo kursas. Kai kuriais atvejais pakanka gydymo kurso kad iseiti is krizes - buna po sunkiu traumu ar netekciu kai vaistas padeda islaikyti varztelius galvoje.

Kitais atvejais gali teikti ilgo palaiakncio gydymo kuris gali ir visa gyvenima testis.

As itariu kad neretai zmones patyre traumas ar bunanyis krizese kai pajaucia kad tablete jiems padeda, jau nebepasitiki savo jegomis ir visas viltis sudeda i magiska tablete, nebenoredami sprest savo prpbelmu patys, ugdyt ir stiprint savo asmenybes. Taip gydymo kursas kurio turetu pakakti tampa laaaabai ilgu palaikanciu gydymu.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262927 Psichiatrai retai pataria zmogui, arba nukreipia ji i nemok terapija, kuri galima tik esant stac. gydymui. O is tikro ir veiksmingiau daugybes aspektu poziuriu butu. Dailes, muzikos, judesio, ir daukt terapijos formu yra. Uzsienyje jas siulo, o pas mus kisa vaistus (piliules ryk ir viskas bus gerai) ir lankytis pas psichiatra kitom vaistuku dozem...Liudna musu medicina...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268531 Skaiciau straipsni apie psichiatrines ligonines Lietuvoje.Rasoma ,kad ligonius uzglusina raminanciais ,kad jie negali pasiskusti ,nors proto turi.Supratau ,kad baisus gydymas .Cia buvo rasyta atrodo apie Naujos Vilnios ligonine.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268536 nuorodos nemoku ikelti tik parasysiu.
alfa lt.2012.07.27.
Psichiatrineje ligonineje- smurtas ir patycios.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#268538 Ačiū maingirdai, įdomu buvo paskaityti, mano susidūrimas su psich.gydyklom ačiū dievui ne toks, gydytojai stengėsi padėti. Na tik kartą vyr. sesuo mane be pagrindo aprėkė, tai kovojau su tuo, tai po to mane jau gražiai ramino ir kalbino. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268539 dziaugiuosi ,kad radai ,kad nuraminai ,jog ten taip baisu ne visada buna.Saugok Dieve ,nuo tokiu ligoniniu .