Moderatorius: signs
- 2012 11 17, 18:52
Paprastai esu girdėjus sakant nebent "egocentriškumas", na bet jei pats google išmeta tiek egocentrizmo rezultatų tai tiek to, taip išeina susipainiojau. Gal ant gėdos stulpo dar nekabinsite?
- 2012 11 17, 23:09
Malonu, kad nurimo kipishas.
Noriu prideti tik tiek, kad verkslenimui, snargliavimuisi, demesio reikalavimams yra begale temu, kur gali reikstis kiekvienas kaip ismano. Taciau tai nereiskia jog galima ir reikia ta daryti kur papuola.
Pvz cia (purvynelyje) galima daryti praktiskai bet ka. Juk "siuksledeze tam ir skirta"
Noriu prideti tik tiek, kad verkslenimui, snargliavimuisi, demesio reikalavimams yra begale temu, kur gali reikstis kiekvienas kaip ismano. Taciau tai nereiskia jog galima ir reikia ta daryti kur papuola.
Pvz cia (purvynelyje) galima daryti praktiskai bet ka. Juk "siuksledeze tam ir skirta"

-------------------------
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
- 2012 11 20, 13:23
patiko ,kad purvynelis -šiukšliadeže ,reiškia čia apie viska galima rašyti ...

Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 11 20, 14:54
Seniai turejai pastebeti. Juk cia sukeliauja visi marazmai is viso forumo. Tik beabejo, veliau jie buna trinami. Taip, kad kliedesiams cia puiki vieta.
-------------------------
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
- 2012 11 20, 18:12
kliedesiu skyrelis -purvynelis................................

Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2014 04 28, 14:13
Viskas atsibodo. Nieko nenoriu.
- 2014 04 28, 14:20
Geras zenklas yra tai, kad vis dar nori kazko noreti (nes jei tau net nerupetu tai, kad tau niekas nerupi, cia nerasytum ir butu dar blogiau)...
- 2014 04 28, 14:56
Labas, nemoku. Aha, ačiū už atsaką. Manau, kad esu ant ribos, tarp tų būsenų, kai dar su didžiausiu irzuliu piktinuosi, kad nėra to Noro, ir kai jau spjaunu į viską, apsisprendžiu ir leidžiu sau susirgt. Ir dramatiškai kankinuosi buityje, ir, paradoksalu, gyvenimą suvokiu bent kažkuo ypatingesnį. Su tikslu išsivaduoti iš pseudodepresijų.
Keista, prieš kelis mėnesius man visai neatrodė, kad mano gyvenimas toks nuobodus ir kad apskirai neturiu gyvenimo, tokių minčių apskritai net nekildavo, nors niekas išorėj nuo to laiko kaip ir nepasikeitė. Bet nesusirgsiu, labai neįdomu juk.
Keista, prieš kelis mėnesius man visai neatrodė, kad mano gyvenimas toks nuobodus ir kad apskirai neturiu gyvenimo, tokių minčių apskritai net nekildavo, nors niekas išorėj nuo to laiko kaip ir nepasikeitė. Bet nesusirgsiu, labai neįdomu juk.
- Puslapis 2 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3